AHojte. Kupil som netbook win 7 starter no starter má málo možností. Tak som cez Windows anytime upgrade zmenil na 7 ultimate. Lenže nevedel som že ultimate bude pomalší lebo viac žere z procesora .... TAk oplatí sa my pc dať ce win anytime upgrade do win 7 home premium. Bude potom rýchlejší či nie. A mal by som niečo urobiť aby bol system potom rychlejší ?
Mám netbook- Asus Eee pc 1001px/ processor 1,6ghz intel atom inside/ 1gb ramku/ 500 a volačo mb grafickú kratu.
mam preinstalovat win 7 ultmate na home premium
Re: mam preinstalovat win 7 ultmate na home premium
1. do toho netbooku by som nedával Windows 7, radšej Windows XP
2. home premium bude podľa mňa len zaberať menej miesta na disku
2. home premium bude podľa mňa len zaberať menej miesta na disku
3. vypni Aero ak ho mas nedajboze zapnute
inac, ako pise denco. home premium ma len o par funkcii menej cize menej zere pameti. a mat win 7 v netbooku je totalna blbost imho, racej XP, ideal nake to ubuntidlo ak to mas len cisto na net
bo ten win7 ti zhltne cely vykon PC a ani ten mu nestaci
inac, ako pise denco. home premium ma len o par funkcii menej cize menej zere pameti. a mat win 7 v netbooku je totalna blbost imho, racej XP, ideal nake to ubuntidlo ak to mas len cisto na net
na win xp či vista neklesnem. Tak sa pýtam či starter alebo homer premium ?
Ako si písal, Starter nemá moc možností, ale zase si nemyslím, že s Home Premium dosiahneš lepšieho výsledku, ako na Ultimate, ktorý tam máš teraz.
-
masterdead
SysAdmin
- Kontaktovať používateľa:
To co pisete je blbost. Ci tam budes mat ultimate alebo home premium tak je to uplne ale uplne jedno. Jedine ultimate ma odomknute vsetky moznosti a velkost priecinkov ako windows ci program files je vacsi. Skor by som ti odporucal urobit cistu instalaciu Windows 7 Ultimate a pojde to uplne inak. Spotreba pamate alebo CPU je v tomto pripade rovnaka (vlastnorucne otestovane na mojom NB (Win7HomePremium, Win7Professional, Win7Ultimate)).
Mozes skusat reinstalovat a menit distribucie do aleluja a stale to bude pomale. Kup tam aspon 2GB ram a uvidis rozdiel. Daj si tam 7200rpm disk a to bude dalsi narast vykonu. Ale neviem naco si kupujete taketo sunky ked potom od toho ocakavate nesplnitelny vykon. Proste to bude vzdy pomale.
Mozes skusat reinstalovat a menit distribucie do aleluja a stale to bude pomale. Kup tam aspon 2GB ram a uvidis rozdiel. Daj si tam 7200rpm disk a to bude dalsi narast vykonu. Ale neviem naco si kupujete taketo sunky ked potom od toho ocakavate nesplnitelny vykon. Proste to bude vzdy pomale.
Nehovoril by som šunka. Od netbooku nemôžeš viac čakať, ale počítam, že keď si niekto kupuje netbook, tak aj vie aký výkon ho čaká.
A prečo hovoríme blbosti, keď si povedal to isté
A prečo hovoríme blbosti, keď si povedal to isté