Xenony D2S - vymena
Xenony D2S - vymena
Potreboval by som vymenit stare xenony D2S za nieco nove. Ktoru znacku a typ by ste mi odporucili? Ide mi o klasicke biele svetlo, pripadne by mohlo byt aj slabucke modre, teda asi nieco okolo hodnoty 5000K. Dakujem za kazdu cennu radu.
Re: Xenony D2S - vymena
Daj tam to co tam bolo a mas pokoj.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
HIDár ! ! ! ...
Praveze tie stare svietia zle! Aky hidar?
HID, alebo pseudo-xenony. Nech uz to davas hoci kde, len to prosim ta nesvacni do fabie, resp do auta, co nema sosovky. HID a trebars ta fabkovska parabola je ako srobovak do oka sofera v oproti iducom aute.
Ide to do Audi, takze sa zbytocne nerozptylujte nad nezmyslami.
-
RATZINGER666
Darca
...zalezi aj do ktoreho audi 
Miesto hlupej poznamky si sa mohol najskor spytat.
S6 2007
S6 2007
-
RATZINGER666
Darca
ty si nejaky husty, pocuvaj ma
ved klud, v podstate som sa opytal
osobne by som siel do overenych od firmy hella 
Nikde ty nevidim otazku od teba, obzvlast nie v prvom prispevki od teba, pan samozvany expert.
-
RATZINGER666
Darca
jezisi, je to s Vami katastrofa, ludia... clovek si trochu rypne a hned sa na neho spusti bozi hnev
ja zase v ziadnom mojom prispevku nevidim jedinu zmienku o tom, ze by som sa sam nazval "samozvanym expertom", a tiez Ti v tom hubu nemacham
kazdopadne aspon znacku, ktora robi d2s, som poradil, zvysok uz zalezi na Tebe...
Skús sa pozrieť na túto stránku, kamarát si tam tiež kupoval náhradné výbojky a pochvaloval si ich http://www.ixenony.eu/index.php?option= ... 4&Itemid=1
neviete niekto, co moze mat za nasledok taketo preblikavanie xenonu?
je to D2S 6000K a robi to odkedy bol meneny cca 2 mesiace, kedze mam denne a v noci skoro nejazdim, cize xenon nevyuzivam nevadilo mi to, no v poslednom case, ked je uz tma okolo tej 17tej a jazdim s tymto tak mi to vadi
je to D2S 6000K a robi to odkedy bol meneny cca 2 mesiace, kedze mam denne a v noci skoro nejazdim, cize xenon nevyuzivam nevadilo mi to, no v poslednom case, ked je uz tma okolo tej 17tej a jazdim s tymto tak mi to vadi
-
RATZINGER666
Darca
ak nemas podozrenie na poruchu v elektroinstalacii, dal by som to na zarucnu opravu... je to prestavba na HID, ci su tam xenony od serie a 2 mesiace dozadu menene?
je to verzia sport, takze tam mam xenony vo vybave, povodne tam boli 4300k philips, teraz okolo oktobra som tam šupol nejaké 6000k za 13€/kus cca, po namontovani takto blikali, stare mam este stale odlozene, mozem ich nahodit a uvidim ci takto bude blikať
inac nezda sa ti ze svieti prilis slabo? lebo ja mam pocit ze to prebliknutie je akýsi pokus a plné rozsvietenie xenónu..že proste vtedy ako blikne, že tak by mal svietit celý čas
inac nezda sa ti ze svieti prilis slabo? lebo ja mam pocit ze to prebliknutie je akýsi pokus a plné rozsvietenie xenónu..že proste vtedy ako blikne, že tak by mal svietit celý čas
-
RATZINGER666
Darca
tak co cakas za 13e/ks... na co si ich vobec menil? daj tam naspat tie philipsy, hento je nejaka cina, hod to do kosa...
lebo philipsy odchadzali, uz svietili slabo a jeden sa dokonca za jazdy vypinal - pravý, na videu je ľavý
dobre idem nahodit nas5 tie philipsy a uvidim co to bude robit
dobre idem nahodit nas5 tie philipsy a uvidim co to bude robit
-
RATZINGER666
Darca
napadlo ma, ci nemohli tie philipsy zacat vypadavat kvoli nejakemu dovodu, kvoli ktoremu ani tieto cinske nesvietia poriadne, chapes... ale to hadam nie...
blikaju obidva rovnako? ci aspon jeden svieti normalne?
blikaju obidva rovnako? ci aspon jeden svieti normalne?
Tak to vyzerá ze tebe blbne gyroskop. Xenon je stale zapnuty, ale zrkadlo sa nataca. Pozri si zapojenie do gyroskopu ci nie je poruseny kontakt.
fuh..mozno velmi blba otazka..ale kde to najdem? fakt netusim ako to vyzera, este som sa s tym nikdy nestretol