Minecraft
Re: Minecraft
Podla poslednych informacii ktore zverejnil Notch dneska na blogu sa piston update odlozil na dobu neurcitu.
Učím sa to hrať, hral som niekoľko dní single, a vždy som tam mal hmlu. Myslel som že počasie, fajn. Po niekoľkých dňoch ma to už štvalo, nevidel som ani na slnko, a potom pozerám, a mám nastavenú dohliadnosť na minimum... 
-
Digital
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Páni, od dneska to mám vdaka gangymu vyplatené , poradte nejaký dobrý server 
MAJNCRAFT.CZ 
-
Digital
Guru
zatial len testuju 1.5erik25 napísal:MAJNCRAFT.CZ
nikde
bukkit vysiel iba vcera asi 1.5 a lepsi ako majncraft nenajdes 
mapa majncraftu http://s.majncraft.cz/mc/Mapa/
mapa majncraftu http://s.majncraft.cz/mc/Mapa/
caute, tato hra je super a navykova ale mam ini "problem"---
Nasiel by sa niekto kto by mohol spravit server 24/7 zadarmo?
Nasiel by sa niekto kto by mohol spravit server 24/7 zadarmo?
-
krankenwagen
Professional
http://netvor.sk/~slayter/minecraft/index.php
Tam sa regni, je to nas MC Hojko server, potrebujeme novych hracov
Tam sa regni, je to nas MC Hojko server, potrebujeme novych hracov
-
lekoklatik
VIP
Omg zapol som to o 21:00 a vypol o 5:00...
fck it.
Môžem začať makať na tom čo som mal narychtované včera.
ah bože...
fck it.
Môžem začať makať na tom čo som mal narychtované včera.
ah bože...
Existujú aj nejaké servery pre ne-premium hráčov? resp. hráčov so slabších sociálnych vrstiev a ekonomicky nie príliš zdatných občanov Slovenského národa? ....alebo jednoducho pirátov? 
-
lekoklatik
VIP
Je skutočne ťažké opýtať sa google, kde zaručene dostaneš odpoveď v tom momente ako stlačíš enter?
Jo tak to pardon!
Ale k veci, nič som nenašiel. Teda pár (zahraničných) non-premium áno, avšak všetci vyžadovali VIP rank, ktorý si zabezpečíš peňažným darom na ich adresu (fórum, portál...) a to už potom vidím logickejšie kúpiť si MC.
Ale k veci, nič som nenašiel. Teda pár (zahraničných) non-premium áno, avšak všetci vyžadovali VIP rank, ktorý si zabezpečíš peňažným darom na ich adresu (fórum, portál...) a to už potom vidím logickejšie kúpiť si MC.
chcel by som sa opytať či aj vam ide tento server ale musiťe poslať ako sa budeťe volať na serveri http://minecraftuj.jex.cz/
skuste to prosííííím
skuste to prosííííím
-
lekoklatik
VIP
@Hensym: Čo čakáš že ti tu ľudia napíšu? Áno, je malá šanca že má niekto v zálohe nejaký server ktorý sa k nemu dostal od neho cez tamtoho a potom ešte od niekoho iného. Ale povačšine tu ľudia aj tak naťukajú google (logicky) a pokúsia sa niečo nájsť. Tu je však šanca craknutého serveru asi celkom malá, nakoľko ako to tu tak často a pavidelne sledujem, vačšina mala tých pár drobných, prípadne hrajú kamaráti s kamarátmi cez hamachi.
@craftak: prečo z hojka robíš prije*** fcb aplikácie?
@craftak: prečo z hojka robíš prije*** fcb aplikácie?
-
krankenwagen
Professional
Dobra sprava pre ludi, ktori nemaju Minecraft kde hrat, pripravujeme 24/7 verejny server s Bukkitom, Betou 1.5 a mnozstvom pluginov. Podotykam, ze server je zdarma, no ak by niekto chcel prispiet na server, aby sme mali viac slotov, rychlejsi hosting a samozrejme menej lagov, kludne moze 
V najblizsich dnoch poskytnem viac info. Stay tuned!
chcel by som sa opytat urobil som si server ces craftbukkit a iba ja tam možen isť ak som pridal kamošou do vait listu a keť sa idu prihlasiť
tak ich je videť ako su nad zemou a potom ich to da off ... nevieťe prečo ale je to na tom new patche
tak ich je videť ako su nad zemou a potom ich to da off ... nevieťe prečo ale je to na tom new patche
pomaly net
ty alebo oni 
na ten váš server treba origo, alebo ako to je? hral som to ešte keď to bolo zadara no už sa toho tam dosť pomenilo, a potreboval by som neaky návodkrankenwagen napísal:Dobra sprava pre ludi, ktori nemaju Minecraft kde hrat, pripravujeme 24/7 verejny server s Bukkitom, Betou 1.5 a mnozstvom pluginov. Podotykam, ze server je zdarma, no ak by niekto chcel prispiet na server, aby sme mali viac slotov, rychlejsi hosting a samozrejme menej lagov, kludne moze
-
krankenwagen
Professional
Ano, treba original. Momentalne mozes kupit Minecraft Betu za 15€. Ked vyjde full verzia, co bude pravdepodobne 11.11.11, bude treba kupit este aj full, ktora bude stat 20€.
Ti, co sme kupovali este ako Alphu, mame dozivotne updaty zdarma. Ak kupis, napis viper1993-ovi, ktory ti da prava, nech nemusis cakat, kym bude server plne verejny. 
Ak by si mal este hocijake otazky ohladom Minecraftu, kludne napis SS
Ak by si mal este hocijake otazky ohladom Minecraftu, kludne napis SS
Čavte,
môj kamoš nemá účet na Minecraft a tak by sa rád s niekym dohodol. Ak by niekto chcel tak nech mi napíše.
Len pre info. Aj keď si kúpil Betu tak už si nebudeš musieť kupovať full.
môj kamoš nemá účet na Minecraft a tak by sa rád s niekym dohodol. Ak by niekto chcel tak nech mi napíše.
Len pre info. Aj keď si kúpil Betu tak už si nebudeš musieť kupovať full.