Aka vysoka skola ?
Re: Aka vysoka skola ?
nazdar,
robím príjmačky na SPU a EUBA v KE....
chcem sa spýtať, či sú niekde nejaké testy z minulých rokov, aby som si aspoň niečo pozrel a nešiel tam úplne vymletý.....
a ešte jedna vec, počul som, že na SPU sa dajú nejako započítať body z odobrných predmetov, neviem, či známka z praktickej maturity alebo čo.....neviete mi o tom niekto viac povedať?
a ak je tu niekto kto robí príjmačky na ekonomiku, tak by ma zaujímalo koľko venujete alebo plánujete venovať príprave skúškam....lebo mňa každí v okolí odrádza, zbytočne sa budeš učiť a strácať čas, choď tam na náhodu....to sú "kamaráti" heh
dik
robím príjmačky na SPU a EUBA v KE....
chcem sa spýtať, či sú niekde nejaké testy z minulých rokov, aby som si aspoň niečo pozrel a nešiel tam úplne vymletý.....
a ešte jedna vec, počul som, že na SPU sa dajú nejako započítať body z odobrných predmetov, neviem, či známka z praktickej maturity alebo čo.....neviete mi o tom niekto viac povedať?
a ak je tu niekto kto robí príjmačky na ekonomiku, tak by ma zaujímalo koľko venujete alebo plánujete venovať príprave skúškam....lebo mňa každí v okolí odrádza, zbytočne sa budeš učiť a strácať čas, choď tam na náhodu....to sú "kamaráti" heh
dik
-
D_I_C_K
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
možno ti napovie rozvrh ..? http://ff.ucm.sk/Slovensky/Katedry/poli ... rozvrh.htmjax90 napísal:chcem sa spytat,ci nahodou niekto nevie,ake predmety sa vyucuju na verejnej sprave v trnave-Univerzita Cyrila a Metoda??pisal som im mail aj volal ale neodpovedaju mi
Zdravim ma niekto skusenosti s medzinar. vztahmi v BB,NR,BA ? Alebo nejaku dobru podobnu skolu s politologiou alebo medz.vz?
-
D_I_C_K
Light Professional
PROSIM poradte rozdiel a odporucanie co dat na prve miesot lebo mám možnosť dať viac odborovb na prihlášku... tak prvoradejšie mi poradíte čo?...Hospodárska informatika alebo Počitačové modelovanie ..? ...prosim jedna sa o študium na FEI TUKE!
-
audiotrack
VIP
to sa musíš sám rozhodnúť aké máš priority a čo viac chceš. Alebo myslíš že za teba bude celý život niekto rozhodovať? Pozri si študijné plány oboch odborov a vyber si ktorý ťa viac zaujme
-
D_I_C_K
Light Professional
ano vedel som takú odpoveď ale ja že či tu nenajdem konkretne niekoho čo jednu alebo druhú vec študuje ...lebo z popisov na internete som akosí vymletý..
preto lepšie niečo od niekoho čo to studuje...tak prosím niekto čo študuje hospodarsku informatiku alebo počítačové modelovanie...
chcem sa opytat,na polnohosp. univerzite v nitre konkretne odbor - udržateľné poľnohospodárstvo a rozvoj vidieka je forma prijímacej skúšky pohovor,viete mi niekto povedat,ako ten pohovor prebieha,co sa ma budu pytat,proste na co sa treba pripravit???
skus tu-ke.comD_I_C_K napísal:ano vedel som takú odpoveď ale ja že či tu nenajdem konkretne niekoho čo jednu alebo druhú vec študuje ...lebo z popisov na internete som akosí vymletý..preto lepšie niečo od niekoho čo to studuje...tak prosím niekto čo študuje hospodarsku informatiku alebo počítačové modelovanie...
-
D_I_C_K
Light Professional
prosím ešte jednu vec triedny mi nehcel podpisať prihlašku....bo vraj som nemal vypísané predmety maturitnej skušky ...musím to mať vypísané? len názvy aj keď ešte ani maturitné vysvedčenie nemám?...ak ano ako presne?..
omg, a preco sa nejdes spytat priamo triedneho alebo nemate nejakeho konzultanta ohladom tychto veci ?
alebo sa spytaj spoluziakov, snad nie si sam co vyplnas prihlasku....
alebo sa spytaj spoluziakov, snad nie si sam co vyplnas prihlasku....
-
audiotrack
VIP
ja si to už nepamätám, a možno sa to za tie roky pomenilo, ale zdá sa mi že my sme tam maturitné predmety nepísali. To sa dodatočne posielala kópia maturitného vysvedčenia
-
D_I_C_K
Light Professional
praveze spolužiakom nič nepovedal...a triedny mi tam povedal že to musím vyplniť a ten mi na to odpovedal že hahaha ty nevieš z čoho maturujes..?..ale mne ide o to či to mám vyplnať alebo nemám?..ved spolužiaci nevyplnali šak aj tak tam budem mať len názov a vysledok tam nedám až na pohovore v júni niekedy ..
Ja som posielal na komenskeho a tam mi potom poslali mail, ze som nenapisal z coho maturujem, tak som im to mailom poslal. Co tam vyplnis neni az take dolezite. VSak na stranke skoly musite mat, z coho maturujete
-
master23
Light Professional
na-vysokych-skolach-bude-tlacenica
tu su nejake statistiky o prihlaskach.
ak nepojde ten prvy odkaz.
tu su nejake statistiky o prihlaskach.
Kód: Vybrať všetko
http://ekonomika.sme.sk/c/5858493/na-vysokych-skolach-bude-tlacenica.html-
chipp12
Light Star
Nazdar , no ma tu niekto z vas prihlasku na VUT FAST ?:) najdem mozno buducich spoluziakov ?:)
Cavte o rok koncim gymnazium a chcem sa spytat rozmyslam nad VS a chcel by som sa poradit, najprv som planoval Dubceka Verejna sprava ale kazdy na to nadava a myslim ze by som neurobil dobre keby som tam isiel...
A teraz dost premyslam nad Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre chodite tam niekto neviete ako to tam chodi? maturovat by som isiel z AJ,SJ,Nos,Bio ucim sa tak na priemer znamok tak okolo 2 nieco a bol som uspesny v sutazi (YS life o zivotnom prostredi )mozete teda poradit nieco? Velka vdaka
A teraz dost premyslam nad Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre chodite tam niekto neviete ako to tam chodi? maturovat by som isiel z AJ,SJ,Nos,Bio ucim sa tak na priemer znamok tak okolo 2 nieco a bol som uspesny v sutazi (YS life o zivotnom prostredi )mozete teda poradit nieco? Velka vdaka
-
audiotrack
VIP
dubček aj SPU patria k tým slabším univerzitám na slovensku, tak nečakaj nič moc. Ani v systéme, ani v materiáloch, ani ubytovanie ani nič. Oboje sú školy na ktorých je 90% ľudí len pre lacný titul. Poznám pár študentov (aj absolventov) aj z Dubčeka aj z SPU a obe skupiny sa vyjadrujú že im tá škola nič nedala (nedáva). Takže ak nejdeš na výšku kvôli titulu ale preto že chceš, tak si vyber radšej nejakú lepšiu. Lebo teraz tuším prešiel zákon, že budúci vysokoškoláci si už budú platiť odvody a nebude ich za nich platiť štát ako to bolo dotreaz (práve preto aby sa nedrbal každý debil na výšku, lebo na slovensku sa na ňu dostane doslova hocikto, aj z učilišťa)
čaute ludia, má niekto skúsenosti s VUT fakulta strojního inženýrství ? chystám sa tam a chcem vedieť do čoho idem.

Audiotrak dik ze si reagoval inak vide som rebricek 10 naj skol na SK 7-8 bola SPU... Ide mi o to že samozrejme keď mአtitul môžeš si nájsť ľahšie prácu a lepšie ohodnotenú
-
mirak2
Hardcore addict
so skoncenou uni dubceka alebo spu tazko