Nenastartuje PC
Nenastartuje PC
Caute mam problem ... potom co sa snazim zapnut PC rozsvietia sa len predne diody aj dioda na doske svieti ale nerozkrutia sa chladice a PC vobec nenastartuje...tak rychla otazka, odisiel zdroj ? alebo moze byt chyba aj inde ?...na zdroji ventilator funguje ale asi moc zdroj nepracuje nakolko fuka len chladny vzduch....
Re: Nenastartuje PC
Robil si s tým HW pred poruchou niečo?
Je nejaká reakcia POST? Repro?
Svieti monitor? /asi nie/
Meral si napájacie napetia na zdroji?
Je nejaká reakcia POST? Repro?
Svieti monitor? /asi nie/
Meral si napájacie napetia na zdroji?
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
no kým zdroj nezaťažíš, tak sa nebude ani hriať, ale takto sa to nedá povedať, či je chyba zdroj abo nie
Môže to byť aj doska napr, ak máš ako premerať, tak premeraj zdroj ak nie tak skús zohnať iný, poprípade odskúšať tvoj niekde inde
Môže to byť aj doska napr, ak máš ako premerať, tak premeraj zdroj ak nie tak skús zohnať iný, poprípade odskúšať tvoj niekde inde
Nic som s tym pred poruchou nerobil..pracoval som v PC a ten sa proste vypol a od vtedy nenastartoval..raz sa mi este podarilo ked som skusal ci sa aspon CD mechanika otvori a vtedy potom sa rozbehol cely PC noo ani nedosiel do win a zhasol od vtedy svietia len diody v predu a na maticnej aaa PC nenabehne vobec.....zdroj mam este v zaruke nebol by problem akurat ho nemam ako sam premerat a nechcem ho zbytocne posielat na reklamaciu ak by bola na koniec chyba na doske...