Potrebujem zistiť ako by mi sedeli na hlave a hlavne či sú mušle dostatočne veľké (nie ako na mojich AKG K450 ktoré mimochodom predávam). Najlepšie niekto z BA alebo okolia, odmena vás neminie
Hľadám niekoho kto má slúchadlá Sennheiser HD 25
Hľadám niekoho kto má slúchadlá Sennheiser HD 25
Hello, nenašiel by sa niekto kto tieto slúchadlá vlastní?
Potrebujem zistiť ako by mi sedeli na hlave a hlavne či sú mušle dostatočne veľké (nie ako na mojich AKG K450 ktoré mimochodom predávam). Najlepšie niekto z BA alebo okolia, odmena vás neminie
- Prílohy
-
- 2318163.jpg (11.5 KiB) 330 zobrazení
Re: Hľadám niekoho kto má slúchadlá Sennheiser HD 25
V BA sa určite nájde predajňa, kde by si si ich priamo tam mohol vyskúšať. V dobrom elektre by si mal takéto "testovacie kúsky" určite nájsť.
-
Ryan Giggs
VIP
Sennheisery sa daju vypočuť napr. v Electroworlde, pripadne v Datate, ale veľmi silno pochybuje že aj HD 25. Tie mušle zas oveľa väčšie ako K450 nie su.
Inak to chceš ako prenosne na von?
Inak to chceš ako prenosne na von?
V Datarte mali myslím Sennheisery HD 238 a Beats by Dre Solo a ešte nejaké Sony alebo Philips.
Áno chcem ich na von prípadne nahradiť staručké HD 205
Áno chcem ich na von prípadne nahradiť staručké HD 205
-
Ryan Giggs
VIP
Na von sa veľmi nehodia. Su to študiovky. Navyše maju vysoku impedanciu a mp3 player by ich nemusel utiahnuť.
Hej, ak bude problém tak dokúpim zosilňovač FiiO E7, tie ktoré chcem majú udávanú impedanciu 70 Ohm tak ešte uvidím.
Sú uzavreté tak si myslím že by sa dalo aj na von
Sú uzavreté tak si myslím že by sa dalo aj na von
Tiež si myslím, že oproti tým AKGčkám to vo veľkosti nebude rozdiel.