Fľaša vína
-
JaQuBe
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Fľaša vína
Ahojte,dá sa poslať fľaša vína do zahraničia aby sa nerozbila? Ide o dosť drahé a vzácne víno...
Re: Fľaša vína
Poslať sa dá, a obsah ostane podľa balenia. Takže viacero vrstiev dostatočne pružných - tvarovaný polystyrén s molitanom v prvej, a následné ďalšie mekké.../, a poistka v potrebnej výške. Stáva sa hocičo.
-
JaQuBe
Medium Star
Dík a koľko môže stáť také poštovné pr. do USA a cez koho sa to posiela?
Podaj prst... neviem. A čo tak mu poslať peniaze, a nechť si kúpi, čo má v obľube? A pokiaľ ide o špeciálne víno - dotaz, na www pošty by malo byť aj porto podľa gramáže.
-
JaQuBe
Medium Star
Ide o to, že predávam cez E-bay víno,ktoré má 97 rokov
a stráášne sa bojím 
Chápem, je to vzácne, ale aj tak to nieje z Titanicu. Proste kvalitný obal a náklady dať do porta. 
Ešte by som dodal, čo tu jarda.j nespomenul:
Pošli to ako "krehké".
Pošli to ako "krehké".
-
D_I_C_K
Light Professional
alebo to proste prelej do PET flaše..
BTW neviem či to poštovné nebude drahšie ako tá drahá hodnota 100 ročného vína...lebo to budú riadne príplatky a ešte sa môže prihodiť že to tam ani nedôjde kde má ,lebo to môžu bez problémov zhabať...či? tak ako sa veci z USA na SVK sem tam dostanú až po CLO poplatkoch aj tam to môžu zadržať..
BTW neviem či to poštovné nebude drahšie ako tá drahá hodnota 100 ročného vína...lebo to budú riadne príplatky a ešte sa môže prihodiť že to tam ani nedôjde kde má ,lebo to môžu bez problémov zhabať...či? tak ako sa veci z USA na SVK sem tam dostanú až po CLO poplatkoch aj tam to môžu zadržať..
-
moosha
Darca
Prosim, povedz mi ze si si robil srandu.D_I_C_K napísal:alebo to proste prelej do PET flaše..
archívne alebo skôr múzejné víno vo fľaši zo Spritu, mňa porazí. Nielen samotné víno, ale aj fľaša robí víno vínom.
Ale ak to bola len sranda, tak ok
Ale ak to bola len sranda, tak ok
ked sa do obchodov vozia vina v slame, alebo ti tu krabicku na vino predajca posle v megaskrabici plnej skartovaneho papiera, tak by som vyskusal rovnake triky...
-
D_I_C_K
Light Professional
ak ste to zobrali vážne tak sorač hoši...ale 100 ročné víno prelievať by bol asi hriech ne?..
a čo tak stojí také víno?..prečo ho chceš až do USA posielať?.. ešte k tomu baleniu...ak budeš robiť vrstvy tak skús najprv len skúšobne hocjakú flašu naplniť vodou a zabaliť ju tak ako by si ju posielal a pohadž s nou kus..
a čo tak stojí také víno?..prečo ho chceš až do USA posielať?.. ešte k tomu baleniu...ak budeš robiť vrstvy tak skús najprv len skúšobne hocjakú flašu naplniť vodou a zabaliť ju tak ako by si ju posielal a pohadž s nou kus..
http://www.inspekta.sk ma specialnu sluzbu pre cenny tovor
Víno obtoč niekoľko krát bublinkovou foliou, daj to kartonovej krabice, krabicu znova obtoč bublinkovou foliou alebo tie nafukovacie vankúšiky, ale tie som na slovensku ešte nevidel, no a to daj do dalšej krabice. Dalo by sa to nekonešne vylepšovať... Ešte tam niekde môžeš dať molitán.
-
zuzkazuzka
VIP
Pred časom som si objednala nejaký alkohol z netu. Bolo to niekoľko fliaš a každá bola obalená v cca 3cm hrubom nafukovacom návleku. Všetky fľaše transport prežili, dokonca som v rámci testu odolnosti jednu hodila na drevenú podlahu asi z 0,5m výšky a nič sa jej nestalo 
Neviem narýchlo nájsť nič podobné na nete, ale určite sa to musí dať niekde kúpiť.
Neviem narýchlo nájsť nič podobné na nete, ale určite sa to musí dať niekde kúpiť.