Effect3D Studio tutorials

Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku...
hwip
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Effect3D Studio tutorials

Príspevok od používateľa hwip »

Potreboval by som zohnať nejaké tutoriály na tento program (Effect3D Studio v1.1). Hľadal som aj cez google , ale jediné čo mi našlo bolo tých pár tutoriálov na oficiálnej stránke firmy, ale viac nič (tutoriály na stránke firmy)
Firestone
Medium Expert
Medium Expert

Re: Effect3D Studio tutorials

Príspevok od používateľa Firestone »

Skús youtube alebo napísať po anglicky do googlu ....proste hladať ....ja sice viem že si chcel niečo konkrétne ale súdim že to asi neni jeden s najpouživanejších programov .....keď to ešte nevieš dobre tak radím zmeniť program .....odporúčam Maxon : Cinemu 4D ( s tým pracujem aj ja ) alebo Autodesk 3ds max (hlavný rival ) ....ale prieskumy ukazujú že Cinema 4d je lepšia aj keď ho používa menej ľudí.....čo sa týka jednoduchosti , profesionalnej činnosti .... je najlepšia .....a hlavne je v internete veľa Tutoriálov a má Brutálne jednoduchý Render ...klikneš na jedno tlkačítko

//autoeditácia príspevku (26 Apr 2011, 19:55)
Skús youtube alebo napísať po anglicky do googlu ....proste hladať ....ja sice viem že si chcel niečo konkrétne ale súdim že to asi neni jeden s najpouživanejších programov .....keď to ešte nevieš dobre tak radím zmeniť program .....odporúčam Maxon : Cinemu 4D ( s tým pracujem aj ja ) alebo Autodesk 3ds max (hlavný rival ) ....ale prieskumy ukazujú že Cinema 4d je lepšia aj keď ho používa menej ľudí.....čo sa týka jednoduchosti , profesionalnej činnosti .... je najlepšia .....a hlavne je v internete veľa Tutoriálov....
hwip
Zablokovaný
Zablokovaný

Re: Effect3D Studio tutorials

Príspevok od používateľa hwip »

diky, dávam K :plus:
Napísať odpoveď