V nejakej diskusii to dokonale vystihol jeden účastník, keď napísal niečo v zmysle, že Paľo Demitra nie je jediný, koho v súvislosti s tým hotelom okradli...
MS v hokeji, Slovensko 2011
Re: MS v hokeji, Slovensko 2011
škoda no...mirak2 napísal:robim dobrovolnika na ms a vladnu tu take prisne bezpecnostne opatrenia, ze pokial nie si bruce willis alebo nejaky xman, tak na trening sa nedostanes.
a ako to je s podpismi?
http://www.hokej.sk/clanok85773-Anaheim ... e_hrat.htm
No tak vyzera to nadejne aj s Visnovskym.
Dnes vecer sa hadam rozhodne aj o ostatnych
.
No tak vyzera to nadejne aj s Visnovskym.
Dnes vecer sa hadam rozhodne aj o ostatnych
-
mirak2
Hardcore addict
security je tupa jak poleno a slepo vykonava rozkazy typu "nikoho bez akreditacnych prav nepustaj"...aj keby si mal len fixku a papier v ruke, lebo tou fixkou mozes hokejistu ubodat
to ani keď budú nastupovať do busu pri odchode zo štadióna?
-
mirak2
Hardcore addict
take detaily uz neviem...ale hovorim, ze ak mas chut sa natahovat so security, mozes skusit
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Tak tak..aj na pripravnom proti Bielorusom prisiel za chlapom kus odomna ochrankar a zobral mu umelu flasu, ktoru mal pri nohach len tak polozenu..Chlap sa dival, ze wtf.
Davaju bohovsky pozor teraz na vsetko..
Davaju bohovsky pozor teraz na vsetko..
Fľaše sa vždy zvykli hádzať v Trenčíne na plochu, takže sa im ani nečudujem. Ale tomu sbs-károvi by som povedal, nech počká kým to vypijem, potom to môže odniesť. 
ok dik za info... ak náhodou budeš vedieť o nejakej "autogramiáde" mohol by si mi dať vedieť pls?mirak2 napísal:take detaily uz neviem...ale hovorim, ze ak mas chut sa natahovat so security, mozes skusit
no po dneskajšku čakať na Hossu, a ako som pozeral tak hral aj Sekera
)
No, keď príde Hossa a Sekera, tak super
Teraz vlastne zostali v NHL už len Meszároš a Chára. Keďže PHI postúpili do ďalšieho kola, Andreja by sme tak skoro čakať nemohli a Zdenovi zasa prajem SC. Ale tak uvidíme, keby BOS vypadol a Zdeno by prišiel, tak by sme mali podľa mňa tím schopní dostať sa až do semifinále.
Už sa nesmierne teším na tieto MS
Už sa nesmierne teším na tieto MS
-
audiotrack
VIP
lenže zabúdaš, že posily nechodia iba nám ale aj iným repre. Zvučné mena v zostave ešte nič neznamenajú. Je to veľká posila a som rád že prídu, ale nezaručuje to ešte úspech
To je v podstate pravda, ale s Višňovským, Gáboríkom a Hossom v zostave sme sa zaradili medzi TOP 4-5 mužstiev turnaja, pričom spolu s domácim prostredím nás to radí k favoritom turnaja.
-
audiotrack
VIP
višňovský s bolavými ramenami, gáborik v nie najlepšej forme...
To je pravda. Ale tiež sa bude hrať na širokých klziskách s tvrdými pravidlami IIHF, ktoré nedávajú priestor na nejaký extrafyzický kontakt.
Na to sa spolieham, akurat dnes som preto podal na nasu vyhru proti Rusom, tak snad to vyjde, aspon sa bude lepsie fanditbegbeee napísal:To je v podstate pravda, ale s Višňovským, Gáboríkom a Hossom v zostave sme sa zaradili medzi TOP 4-5 mužstiev turnaja, pričom spolu s domácim prostredím nás to radí k favoritom turnaja.
//cely: http://www.ifortuna.cz/cz/sazeni/tiket/ ... zp8jxKw%3D
najlepsie dat teraz na slovincov 4eura ... ze vyhraju, alebo remiza..kurz je okolo 6 .. takze ak vyhrame bude velmi spokojny, ...a ak prehrame alebo remizujeme,... budeme spokojny aspon za vyhratu dvacku 
Davat na Slovincov je blbost, ale dat dvojku RUS - SVK velmi zvazujem aj ja za nejakych 15- 20€ este kym nepojdu kurzy rapidne dole po prvych zapasoch
No Rusov by sme mohli dat, lebo co rano to dobra sprava ze kto vypadol ^^ a ze s radostou pride, skoda Kopeckeho(no myslim ze nedojde, kvoli zraneniu)...
Podla mna v prvej 4 bude, Kanada, Rusko, Cesko, Slovensko...
btw: Zigo sa skor mohol zobudit ze chce zase hrat, by si podla mna mohol velmi dobre rozumiet s Stumplom
Podla mna v prvej 4 bude, Kanada, Rusko, Cesko, Slovensko...
btw: Zigo sa skor mohol zobudit ze chce zase hrat, by si podla mna mohol velmi dobre rozumiet s Stumplom
Ja by som do prvej stvorky tipoval skor Svedsko, Cesko, Slovensko a nejake prekvapenie a la svajciarsko, nemecko...
///Zigo chce reprezentovat? To je kde?
///Zigo chce reprezentovat? To je kde?