<form action="http://www.oravskevesele.sk/subory/mail.php" method="post">
ludia mohli by ste mi do tejto formy namiesto tohto linku dať môj email? ale nech to je v tomto zmysle:
<form action="Nejaký link ktorý odosiela na môj email" method="post">
Môj email: [email protected]
Neviem či som vám to správne vysvetlil ale vďaka za každú odpoveď.
email ako link
Re: email ako link
ak chces nieco podobne ku sebe
http://www.hojko.com/post1527346.html?h ... l#p1527346
ale ak je to tam tvoja stranka tak si najdi ten mail ktory tam je uvedeny a prepis ho na svoj a nie Link na subor ktory ten form spracuje a odosle ...
http://www.hojko.com/post1527346.html?h ... l#p1527346
ale ak je to tam tvoja stranka tak si najdi ten mail ktory tam je uvedeny a prepis ho na svoj a nie Link na subor ktory ten form spracuje a odosle ...
-
K-ubo
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
nie to nie je moj mail a stale neviem ako nato skusal som toho dost z tych rad a nejde
-
DjBass
Darca
Kód: Vybrať všetko
<form action="mailto:[email protected]" method="post" enctype="text/plain">//Ako vidím, tak si sa už pokúšal niečo s PHP urobiť. Môžeš nám dať obsah toho scriptu, aby sme vedeli, kde je chyba?
-
K-ubo
Medium Expert
TU JE TEN KÓD:
MAILTO som skúšal neoplati sa ked dam odoslať vyhodi mi outlock.
Kód: Vybrať všetko
<form method="post" action="???????????">
<table cellspacing="0" cellpadding="0" border="0" style="width: 481px; height: 450px;">
<tbody>
<tr>
<td align="center"><font face="tahoma" size="2"><strong>Prihlasovacie údaje<br />
</strong></font></td>
</tr>
<tr>
<td align="center">
<table width="265" height="85" cellspacing="0" cellpadding="0" bordercolor="#000000" border="1">
<tbody>
<tr>
<td align="center">
<table width="235" cellspacing="0" cellpadding="0" border="0">
<tbody>
<tr>
<td align="center"><font face="tahoma" size="2"><strong>Meno:</strong></font> <input type="text" name="meno" /></td>
</tr>
<tr>
<td><font face="tahoma" size="2"> </font></td>
</tr>
<tr>
<td align="center"><font face="tahoma" size="2"><strong>Email:</strong></font> <input type="text" name="mail" /></td>
</tr>
</tbody>
</table>
</td>
</tr>
</tbody>
</table>
</td>
</tr>
<tr>
<td align="center"> </td>
</tr>
<tr>
<td align="center"> </td>
</tr>
<tr>
<td align="center"><span style="color: rgb(255, 0, 0);"><font face="tahoma" size="2"><strong>19. kolo-NEW</strong></font></span><font face="tahoma" size="2"><strong><br />
</strong></font></td>
</tr>
<tr>
<td align="center">
<table width="300" height="200" cellspacing="0" cellpadding="0" bordercolor="#000000" border="1">
<tbody>
<tr>
<td align="center">
<table cellspacing="0" cellpadding="0" border="0" style="width: 294px; height: 185px;">
<tbody>
<tr>
<td width="10"> </td>
<td> </td>
<td width="10" align="center"><font face="tahoma" size="1"><strong>1</strong></font></td>
<td width="10" align="center"><font face="tahoma" size="1"><strong>X</strong></font></td>
<td width="10" align="center"><font face="tahoma" size="1"><strong>2</strong></font></td>
</tr>
<tr>
<td height="25" bgcolor="#cccccc" align="left"> </td>
<td bgcolor="#cccccc" align="left"><strong><font size="2">Or.Jasenica : L.Lúčka </font></strong></td>
<td height="25" bgcolor="#cccccc" align="center"><input type="radio" value="1" name="zap1" /></td>
<td height="25" bgcolor="#cccccc" align="center"><input type="radio" value="x" name="zap1" /></td>
<td height="25" bgcolor="#cccccc" align="center"><input type="radio" value="2" name="zap1" /></td>
</tr>
<tr>
<td height="25"> </td>
<td><font size="2">Trstená : Stráňavy </font></td>
<td height="25" align="center"><input type="radio" value="1" name="zap2" /></td>
<td height="25" align="center"><input type="radio" value="x" name="zap2" /></td>
<td height="25" align="center"><input type="radio" value="2" name="zap2" /></td>
</tr>
<tr>
<td height="22" bgcolor="#cccccc"> </td>
<td bgcolor="#cccccc"><font size="2">Rajec : L.Hrádok</font><strong><font size="2"> </font></strong></td>
<td height="22" bgcolor="#cccccc" align="center"><input type="radio" value="1" name="zap3" /></td>
<td height="22" bgcolor="#cccccc" align="center"><input type="radio" value="x" name="zap3" /></td>
<td height="22" bgcolor="#cccccc" align="center"><input type="radio" value="2" name="zap3" /></td>
</tr>
<tr>
<td height="22"> </td>
<td><span style="font-size: small;">Terchová : Hôrky </span></td>
<td height="22" align="center"><input type="radio" value="1" name="zap4" /></td>
<td height="22" align="center"><input type="radio" value="x" name="zap4" /></td>
<td height="22" align="center"><input type="radio" value="2" name="zap4" /></td>
</tr>
<tr>
<td height="22" bgcolor="#cccccc"><span style="font-size: small;"> </span></td>
<td bgcolor="#cccccc"><span style="font-size: small;">Černová : Raková </span></td>
<td height="22" bgcolor="#cccccc" align="center"><input type="radio" value="1" name="zap5" /></td>
<td height="22" bgcolor="#cccccc" align="center"><input type="radio" value="x" name="zap5" /></td>
<td height="22" bgcolor="#cccccc" align="center"><input type="radio" value="2" name="zap5" /></td>
</tr>
<tr>
<td height="22"> </td>
<td><font size="2">Krásno : Z.Poruba </font></td>
<td height="22" align="center"><input type="radio" value="1" name="zap6" /></td>
<td height="22" align="center"><input type="radio" value="x" name="zap6" /></td>
<td height="22" align="center"><input type="radio" value="2" name="zap6" /></td>
</tr>
<tr>
<td height="22" bgcolor="#cccccc"> </td>
<td bgcolor="#cccccc"><font size="2">Predmier : L.Sliače </font></td>
<td height="22" bgcolor="#cccccc" align="center"><input type="radio" value="1" name="zap7" /></td>
<td height="22" bgcolor="#cccccc" align="center"><input type="radio" value="x" name="zap7" /></td>
<td height="22" bgcolor="#cccccc" align="center"><input type="radio" value="2" name="zap7" /></td>
</tr>
</tbody>
</table>
</td>
</tr>
</tbody>
</table>
</td>
</tr>
<tr>
<td align="center"><br />
<input type="submit" value="Odoslať" /></td>