sietovy kabel odpojeny
sietovy kabel odpojeny
Dobry den , potreboval by som pomoc, na mojom PC mi nejde net stale mi ukazuje ze mam odpojeny sietovy kabel , ale skusal som u kamaratov moj PC a u nich mi ich kabel normalne najde a ide internet . A zase moj kabel doma co nejde na mojom PC dam do notebooku a tam ho najde a ide net normalne . UZ neviem co stim mam robit skuste nieco poradit. dakujem
Re: sietovy kabel odpojeny
vymen kabel
ale kabel na notebooku fungujebeardie napísal:vymen kabel
Vymen sieťovu kartu.
NJ, ale u kamarata mu zase internet ide. To je nejaké čudnéjojo1996 napísal:Vymen sieťovu kartu.
Negativna energia je unho

jjeda je jasne že problem nieje v sieťovej karte kedže ta je integrovaná v notebooku a kedze mu to u kamarata ide tak mu to musi ist aj doma lenže tu bude problem jasne v kabli..buď je porblem v koncovom zariadení..neviem či používaš router alebo switch na pripojenie do netu apotom to ide dalej alebo si na priamo na providera bez koncoveho zariadenia u teba dioma alebo ineho aktívneho sieťového prvku..v každom prípade by som vym,enil kabel..možno je niekde zlomený alebo sa vytiahol káblik na druhom konci lebo bol zle zakrimpovaný alebo niekde poškodený,preseknutý..môže byť toho veľa aa ak by to nepomohlo a maš koncové zariadenie tak skús s povodným káblom prepojiť do iného portu či pojde alebo nie a ak ani tak ani snovyma nis tarym kablom tak rpoblem bude najskor v koncovom zariadení ktoré podla okolností bud das vyreklamovať ak je ešte v zaruke alebo vymeníš za iné...prípadne ak by si bol bez koncioveho zariadenia tak sa obráť na providera že ti enjde net doma amas po starostiacha lôe najskor vyskusaj vylučovaciu metodu jo?