Zamilovaný do vydatej s dietatom

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Lorino18
Medium Star
Medium Star

Zamilovaný do vydatej s dietatom

Príspevok od používateľa Lorino18 »

Zdravím Vás!Neviem ci mi niekto poradi ale asi to budem nejak sam aj tak prezit,porozmyslat co a ako ale tak par nazorov by mi nevadilo.
Takže myslim ze nazov temy je dost strucny jedna sa o to,zamiloval som sa do jednej uzasnej zeny a ona do mna lenze je vydata ma dieta,syna!
Problem je ze mysli na syna do buducnosti aby netrpel s tym a je taka citliva povaha takze neviem ci by to niekedy dokazala sa rozviest.Je tam dost nevyhod rodicia jej by ju nikdy nepochopili atd...Citim ze je pre mna osudova a verim tomu.Ja som slobodny.Este spoznali sme sa na nete pisali spolu spoznavali sa najprv cez net kazdy den 18 hodin pisania 2 tyzdne v kuse cely zivot predosly sme spoznali ,skratka nadhera,uz sme aj spolu spali a nie raz,takze aj chemia zauradovala skratka ako z nejakeho filmu,prve stretnutie,plne ocakavania uvidiet konecne v reale toho kto sa skryval na druhej strane skratka krasne vsetko.Bojim sa ze to skonci vsetko !!! :( Doplnim jej muz je nejaky cudny vobec nereaguje a pritom vie za mnou obcas chodi respektive vie ze sme spolu,ani nevola nic ze ci "zije" taky cudak +- dakujem
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Zamilovaný do vydatej s dietatom

Príspevok od používateľa javatar »

Je niekoho ineho! GTFO! Cez net si videl co si chcel vidiet a nie to co bola skutocnost. Omameny vlastnymi myslienkami jej chces zasahovat do zivota, jej manzel by sa mal spamatat a zbalit si ju naspat. Nech uz je to akokolvek mozes si byt isty jendnym - nie si dostatocne triezvy na to aby si robil taketo velke rozhodnutia (ci sa ma rozviest). Dieta urcite nie je prekazkou.
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

Vek ?
Lorino18
Medium Star
Medium Star

Ona neni spokojna s nim uz dlhsiu dobu a sa jej celkovo zhnusil.Ja 27 ona 32.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Ak ste sa spoznali cez net a teraz si myslíte, že ste pre seba stvorený, tak to je blud a ruky preč!

Ak spolu už normálne prášite a stretávate sa, niekam to speje a jej muž to má v paži, tak neviem kde je problém? Takých ako vy je kopa.
Lorino18
Medium Star
Medium Star

begbeee napísal:Ak ste sa spoznali cez net a teraz si myslíte, že ste pre seba stvorený, tak to je blud a ruky preč!

Ak spolu už normálne prášite a stretávate sa, niekam to speje a jej muž to má v paži, tak neviem kde je problém? Takých ako vy je kopa.

Hej uz spolu prasime a stretavame sa,len ona moc nevladze zit dva zivoty a este sa "schovavat" len ja som az v tom po usi.a ona ma miluje stale len teraz trosku to nevie az tak dat navonok
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ithory »

hamuj hombre, najskor nech si poriesi vztah s manzelom, dost mozne ze si iba jedna aferka z mnohych
Jedy
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Jedy »

v prvom rase sa spametaj a uvedom si co robis !
rozbijas rodinu niekomu inemu ... ak si taky ubohy a v 27 rokoch este balis vydate baby po nete tak si zbal nejaku co je volna a co ti da ....
nemam co k tomu dodat... :smt081 :smt081
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Tak a? Ak však bude otáľať príliš dlho, tak to pravdepodobne budeš musieť nechať tak, ak sa nebude vedieť rozhýbať tak v určitom momente prídeš do bodu buď-alebo.
A tiež by som si omrkol, čo jej tak vadí alebo nevyhovuje na manželovi aby si tam o 4 roky nebol na jeho mieste.
Lorino18
Medium Star
Medium Star

Jedy napísal:v prvom rase sa spametaj a uvedom si co robis !
rozbijas rodinu niekomu inemu ... ak si taky ubohy a v 27 rokoch este balis vydate baby po nete tak si zbal nejaku co je volna a co ti da ....
nemam co k tomu dodat... :smt081 :smt081
len ze je vydata som zistil az po 2 tyzdnoch a to uz sme mali sex a tak uz som bol v tom a cez to vsetko som jej odpustil ze mi to nepovedala skor a ona tomu tiez nemohla odolat lebo som ju zaujal skratka sme nasli to co sme hladali vzdy akoze sme velmi podobny
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Však chvíľu to nechaj bežať a uvidíš čo ďalej. Odísť zo dňa na deň pre ňu istotne nebude jednoduché a nebolo by pre nikoho.
Fiju
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Fiju »

Ja by som tomu chvilu nechal sancu. Mate svoj vek, teda nie ste tinedzeri, tak zrejme uz viete co a ako, no urcite nerob ziadne zbrkle veci z uvodneho poblaznenia. Sam si poloz otazku: Vies si to s nou predstavit aj dalej? Aj s jej synom?

Je to zlozity beh na dlhe trate, kde by bolo dobre zistit hlavne preco jej to s muzom neklape, no takyto vztah nie je dobre umelo zivit prilis dlho...:-/
johny29
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa johny29 »

ako to uz bolo povedane mas 27 si slobodny a seres sa niekomu do rodiny.
chapem tlacita vek gumena anca ta omrzela ale skus si najst slobodnu
o jej muzovi a ich vztahu vies akurat to co ti ona povedala,alebo poznas aj jej muza a rozpravate sa?
aby si fakt nedopadol nakoniec tak ako jej terajsi..

a aka zamilovanost-jedine co robite je pisete a sukate,jasne ze ste stastni ked nemusite nic riesit
INsomNIA
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa INsomNIA »

Ja som moc mladá na rady v takých veciach,ale aj decko vidí,že to je dosť na hovno.
Ruky preč a chatuj ďalej :smt006
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Tiez poznam jedneho chlapca ktory padol za obet 28 rocnej vydatej s dvoma detmi, bol z nej neskutocne paf nevedel co ma robit az kym nezistil, ze takych zajacikov na odstranenie pavucin ako je on ma niekolko. Ak uz nechces pokazit rodinu, tak si aspon over na 100% ze nepokazis aj svoj zivot a ze nieje len unudena zabezpecena MILFka
zeky
Star
Star

Príspevok od používateľa zeky »

Je mi na grc...
Že existujú ľudia s takým zmýšľaním...áno "zamilovať" sa cez Internet...možno u 15 ročných a mať nasadené ružové okuliare že aké je všetko pekné a po tak krátkej dobe prehlásiť že niekoho miluješ a je ti osudový...samé sprostosti...nie je v tom žiadna zamilovanosť len čisté pudy a chémia...nič viac...+ mentálna nevyzrelosť...ona by si mala spytovať svedomie...keď mi s niekým nie je dobre rieši sa to férovo tým že povie že jej nie je dobre a ne je*aním sa poza niekoho chrbát...toto je scenár fakt typický pre deti nie pre dospelých ľudí...
Moja rada:Ty si daj facku zato že tvrdíš ako niekoho dokonale poznáš...potom sa s ňou vyspíš a potom zistíš že má manžela? WTF???
Ona asi veľmi verná nebude...keď sa dokáže na základe Internetovej známosti po 2 týždňoch s niekym vyspať a zabudni nato že by vám to fungovalo aj keby ste sa dali dokopy...chvíľu by si ju bavil všetko by bolo krásne a potom by tebe spravila to isté...fakt ruky preč
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

presne bud si s tebou zkracuje nudne chvile v manzelstve (comu osobne neverim, na co by si potom pisali a podobne chu****) alebo proste manzela nemiluje a hlada niekoho ineho, popripade je to prechodne obdobie a mozno si len chce nieco overit.

osobne by som do vydatej nikdy nesiel aj keby som bol bohvieako zalubeny - do zadanej ano ale do vydatej nikdy! ale do zenatej by som siel :D
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

A to dieta ma kolko vlastne? Ako nech si najprv ona ujasni co chce a potom si robte co chcete. Ale to, ze ona hra na dvestrany, no neviem neviem. Byt jej manzelom ti ho odrezem..
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

To, ze existuju ludia, ktori sa seru do obycajnych vztahov je mi velmi dobre zname a zazivam to, aj som to zazil. Ale, ze sa niekto vo veku 27 rokov serie do manzelstva, kde je uz aj dieta? Fakt nemam slov. Zamysli sa nad sebou. Neviem co ine ti povedat, lebo ti toho bolo uz povedaneho vela.
Lorino18
Medium Star
Medium Star

myslite ze neriesila s muzom problem ano riesila 2 roky ale ziadna odozva.To pisanie bolo neobycajne nie ahojky ako sa mas??a stretnutie vsetko k tomu ako z rozpravky ale to sa tazko uveri to vieme iba mi ako to je a bolo.Nemalo to nic s pubertou spolocne keby som ukazal par uryvkou tak by ste zistili co dokaze napisat srdce nie len milujem ta ale to si necham pre seba.Jej syn ma 3 roky uz aj s nim som bol v pohode zlaty chlapec.Ja som sa nikdy neserkal do vztahov ani som na to nemyslel ze sa mozem do vydatej ale stalo sa,no nevie uvidiem co prinesie cas.

//autoeditácia príspevku (27 Apr 2011, 16:08)
zeky napísal:Je mi na grc...
Že existujú ľudia s takým zmýšľaním...áno "zamilovať" sa cez Internet...možno u 15 ročných a mať nasadené ružové okuliare že aké je všetko pekné a po tak krátkej dobe prehlásiť že niekoho miluješ a je ti osudový...samé sprostosti...nie je v tom žiadna zamilovanosť len čisté pudy a chémia...nič viac...+ mentálna nevyzrelosť...ona by si mala spytovať svedomie...keď mi s niekým nie je dobre rieši sa to férovo tým že povie že jej nie je dobre a ne je*aním sa poza niekoho chrbát...toto je scenár fakt typický pre deti nie pre dospelých ľudí...
Moja rada:Ty si daj facku zato že tvrdíš ako niekoho dokonale poznáš...potom sa s ňou vyspíš a potom zistíš že má manžela? WTF???
Ona asi veľmi verná nebude...keď sa dokáže na základe Internetovej známosti po 2 týždňoch s niekym vyspať a zabudni nato že by vám to fungovalo aj keby ste sa dali dokopy...chvíľu by si ju bavil všetko by bolo krásne a potom by tebe spravila to isté...fakt ruky preč
nie je to obycajne nemysli si ona mala v zivote 3 partnerov a nikdy nemala nikoho na jednu noc alebo podobne,skratka stalo sa jej to v co nikdy nedufala a nechcela to,podvedome hladala to co jej chybalo v zivote ale bola si vedma ze je vydata.len skratka mi dvaja sme sa nasli neviem cudne ale niesom ani na hlavu ani ona,....Ona mi to nechcela povedat ze je vydata lebo sa zalubila do mna cez slova hej cez slova a bola to uprimnost,nechcela skratka stratit mna uz bolo zalubena do mojho srdca.Ale svedomie ju hryzlo daval mi inicialy aj v slovach ale ja som na to neprisel tak jedneho dna mi to povedala a ja som uz bol do nej paf som povedal ze ju milujem a uprimne som ju.a budem vzdy !!!

//autoeditácia príspevku (27 Apr 2011, 16:11)
Neklape jej to preto lebo nedostava lasku ...Ked sa poznali bol iny pozorny,prislo dieta a zmena.samotar robi si svoje nezajem,ona ze ten cas davalu mu sance vynucovala si lasku +- 2 roky a on nic ,teraz sa trosku zacal cinit ale neviem povedala ze mal nato 2 roky ked ostane s muzom tak iba pre ich syna kvoli synovi
Napísať odpoveď