neverím tomu že bolo moc takých expertov
TENIS
Re: TENIS
to mas pravdu, ja som sa vcera chvilu bal, aby sa Samantha nezlomila po tom rozhodnuti rozhodkyne, ked Serene zobrala fiftin za nesportove spravanie a divaci to dali patricne najavo
inac som si vsimol vcera po skonceni zapasu, ze hracky si podali ruky, Samantha si isla podat ruku s rozhodkynou, no Serena okolo nej len presla a nic...
inac som si vsimol vcera po skonceni zapasu, ze hracky si podali ruky, Samantha si isla podat ruku s rozhodkynou, no Serena okolo nej len presla a nic...
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Ved je za tie extempore v poriadnom prusere a hrozi jej vylucenie z buducorocneho US Open kvoli tomu, ze je v podmienke z roku 2009. Pred finale som tipoval, ze Serena vyhra 2:0 ale co Stosurova predvadzala, to som tazko nezachapal - tenis takmer bez jedinej chyby. A dnesny tenis takisto neskutocny, vymeny 20+ s obrovskou razanciou. Nadal hra paradne, ale proste na Novaka to nestaci - nieco ako Fedex v najlepsej forme, ak nie este lepsi.
Presne tak, je neskutocne ako Nadal niekolkokrat vytiahne akoby priam z poslednych sil neskutocne udery a chvilku akoby siel Novak dole. Ale zrejme to dotiahne do vitazneho konca.
A ta atmosfera je tam NESKUTOCNA
To s tymi Sereninynmi prusermi som nevedel, dobre jej tak
A ta atmosfera je tam NESKUTOCNA
To s tymi Sereninynmi prusermi som nevedel, dobre jej tak
-
hojko
Site Admin
Pozeral som treti set nocneho finale, pri stvrtom som uz zaspal a bolo sa veru na co pozerat. Neskutocne vymeny, mnohokrat standing ovations od divakov, stratene lopty boli opat v hre. Skoda, ze som zaspal 
-
t0m4s3
Admin
Dopozeral som do konca, nervozny jak svina, uz som myslel, ze Novak ten chrbat polozi. Prvy servis na urovni 95mph a Nadal si s nim nevedel rady, lopticky lietali presne na ciary. Famozny Novakov vykon, takisto vyborny vykon zo strany Rafy, finale ako sa patri.
Najobľúbenejší tenista je pre mňa Novak Djokovic, má u mňa sympatie, vie, ako sa má hrať tenis a nerád som kvôli nemu vyhral tiket. Ďalej je to A. Murray a Baghadis 
Najobľúbenejšia tenistka je pre mňa Sabine Lisicki, svojou krásou a štýlom hry a privádza na iné, pekné kolaje. Je to vynikajúca tenistka. Ďalej je to Sharapová a Cibulková
Najobľúbenejšia tenistka je pre mňa Sabine Lisicki, svojou krásou a štýlom hry a privádza na iné, pekné kolaje. Je to vynikajúca tenistka. Ďalej je to Sharapová a Cibulková