Zdravím vás, takže, o čo ide - v auguste 2010 sa mi to stalo prvý raz - po dlhých dňoch vysedávania za displejom/pracovným stolom v zhrbených polohách som sa jedného rána zobudil v neuveriteľných bolestiach chrbta, v oblasti krížov. Táto bolesť sa transformovala do bolesti pravého stehna+pravej časti zadku, prakticky som nemohol sedieť, bolesť vystrelovala až do pravej nohy. Mohol som iba stáť, behať, ležať, sedieť s obtiažami. Postupne asi za mesiac to prešlo, absolvoval som elektroliečbu, žranie liekov typu Voltaren. Neurolog mi riekol že to bude ASI vyskočená platnička.
Tento pondelok sa mi to však stalo znova, taktiež neznesiteľná bolesť, zaujímavé je, že o svoj chrbát viac dbám, sedávam na fitlopte a už sa nehrbím, ale stalo sa.
Kamoš mi odporučil chiropraktika ktorý ma vraj napraví mierne brutálnym spôsobom - p. Pavol Černoch.
Máte nejaké referencie na tohto pána ?
Poprípade by ste mi poradili iného ? Píšte prosím skúsenosti vás, alebo vašich blízkych. Som živý príklad ponaučenia, že pokazený chrbát nie je len záležitosťou 60 ročných baníkov, ale aj 20 ročných nezodpovedných kompo-sedičov