Zaujimalo by ma ci sa niekto z vas stretol s poskodenou fotografiou ktora sa nedala otvorit a ako tento problem vyriesil.
Mam totiz par poskodenych fotografii ktore maju kapacit pôvodnu, a vsak ich otvorenie vyhadzuje chybu("subor prilis velky alebo poskodeny").
Skusal som uz pomerne dost programov ale ani jeden neuspel.
Bol by som vdacny za akykolvek tip, ktory by mi pomohol tento problem vyriesit. (najlepsie z vlastnej skusenosti). Dakujem
Poskodena fotografia
-
weroro
Flash coder
- Kontaktovať používateľa:
Re: Poskodena fotografia
Daj sem aspoň jednu takú fotografiu (do prílohy).
ak to mas na nejakej pamatovke, alebo usb, skus pouzit nejaky program na obnovu dat, moze sa stat, ze to z toho vycucne, a da to tam tak, ze sa tobude dat otvorit..
Praveze to je uz obnovene...Nemam to sem ako dat, ziadny hostingový server ten subor neberie ako obrazok..jedine takto v rarku:
Kód: Vybrať všetko
http://www.ulozto.sk/9028518/dsc-39562-rarRe: Poskodena fotografia
nooo, som to skusal nejak opravit, cez tri programy, ktore sa tym specializuju, a nejak sa mi to nepodarilo s ani jednym..
tak asi nic z toho.. uz len mozno sa spytat nejakej specializovanej firmy na to..
Toto sa stalo aj mne. Kolegyni sa "nejako omylom" preinstaloval system tak, ze jej spojilo oba disky do jedneho (C:) a vseeeeeeetky fotky potrebne k vydokladovaniu pozicky zmazalo. PC obnovoval nejaky jej kamarat, ktoremu zo 150tich fotiek naslo cca 50, no vsetky boli - ako hovoris ty - povodna velkost, ale nedali sa otvorit. Potom som dal PC este jednemu kamaratovi, nech to skusi on, obnovil to nejakym programom (nechcel mi povedat nazov
)a jemu naslo aj zvysnych 100 fotiek, ktore uz otvorit isli. Takze tomu nerozumiem
Tiez som vyskusal vsetko mozne, asi 4 programy - aj tak tych 50 fotiek neotvorilo.