A navykove to pre mna bolo iba v prvej serii, z druhej som videl mozno tretinu, ale to uz zacal spat kazdy s kazdym a cele sa to nejak miesalo az ma to prestalo bavit. No to, co sa tam dialo v tom dieli co som videl naposledy bol uz uplny otras co sa tyka deja aj hereckych vykonov. Neviem ci som sfajnovel, ale v 1. serii sa mi zdalo akoby herci v hlavnych ulohach hrali dost dobre, no teraz ked som videl tu staru vrazdu ako sa snazi divaka presvedcit, ze bola na zumbe, tak mi bolo zle.
Panelák
Re: Panelák
No nedalo mi to 
A navykove to pre mna bolo iba v prvej serii, z druhej som videl mozno tretinu, ale to uz zacal spat kazdy s kazdym a cele sa to nejak miesalo az ma to prestalo bavit. No to, co sa tam dialo v tom dieli co som videl naposledy bol uz uplny otras co sa tyka deja aj hereckych vykonov. Neviem ci som sfajnovel, ale v 1. serii sa mi zdalo akoby herci v hlavnych ulohach hrali dost dobre, no teraz ked som videl tu staru vrazdu ako sa snazi divaka presvedcit, ze bola na zumbe, tak mi bolo zle.
-
maciatko99
Medium Star
Zumba je dnes akýsi fenomén na Slovensku, tak musia ísť s dobou a tak to tam tiež zaradili.
Duško je najlepší 
-
goldenshit
Medium Expert
boze.................ten kraus v poslednej dobe pise scenare jak 12 rocne decko
ja to kukam asi takto : archiv, preklikať a kukam len pasáže kde je kordiak
ostatne postavy ma netrápia
ešte na duškovy sa zasmejem 
Ten príbeh neberiem vôbec vážne a vlastne ani neviem o čo tam ide aj keď to pozerám takmer stále. Sledujem to len aby som sa zasmial aj na tom čo ako vtip nebolo myslené 
Prečo Kordiak? V poslednej dobe ani jedna dobrá scéna s ním. Ale k veci, prečo Kordiak? Čo sa ti páči? (...dúfam že si ženskáZaxman napísal:ja to kukam asi takto : archiv, preklikať a kukam len pasáže kde je kordiakostatne postavy ma netrápia
ešte na duškovy sa zasmejem
nie, som chlap a preto lebo poznám jeho príbeh od začiatku , a proste je mi tam sympaticky
taky mafošik(bol) a proste te jeho pasáže mi pridu take fakt že realne , kdežto Maslakove sračky mi pridu trapne, nejde tu o herca ale o postavu , proste som si tu postavu obľúbil
Aha tak. No, práveže Kordiak bol dakedy stredobodom a podarenou postavou dakedy. Teraz mi príde ako chlap pod papučou, úplne uzavretý a že sa všetkému prispôsobuje. Kebyže si pustíš rok starú časť, a potom toto, pekne vidíš ako sa Kraus nezmyselne hrá z postavami. Kordiak je dobrá postava, ale v súčasnosti ma dosť nudí. Masláka nemusím, zatu Dušan je borec, na tom sa dá dobre zasmiať, a tiež mi to príde, že vie, ako sa má hrať, a pár scén je fakt realistických. Bolo by ich ovela viacej keby spolupracoval s rovnako dobrými.
tak v prvéj časti hral Kordiak mafiana , až neskor sa ukázalo že mafian je Maslák a Kordiak je len učtovník mafianov
takže možno preto už ho trošku skotili a frajera spravili s Masláka 
@Zaxman: Tak možno uvažuje schopný scenárista, ktorý vie odkiaľ kam ide a ako sa tam dostať. Silne pochybujem, že Kraus má niečo také ako je plán vývoja deja na viac ako 2 týždne.
Tak tak. Stačí si pozrieť nejaké prvé časti, a potom posledné, a zamerať sa na postavy. To je tak BLBO napísané, že by človek neveril, ako si scenárista môže nakadiť do huby.
Práve som sa dozvedel, že striptérka v Rakúsku zarobí za 6 týždňov 60 tisíc euro. Panelák FTW!
Tá hláška teraz: Soňa: Ktoré si dám na svatbu šaty tieto alebo tieto? Dušan: A nemáš to jedno ? Kňazi sú aj tak na deti 
inač, celkom ma pobavilo ako tam ten NORO zo začiatku chodil aj stým jeho slúchatkom a neprestrelnou vestou ako najväčší kápo, najlepší ochrankár na slovensku a každý mu da nahubu
aj stary fodráz 
nevedel by si niekto spomenúť na jednu časť Paneláku- tejto série čo bola posledná... ale viem o nej povedať iba toľko že tam Angie (Mirka Partlová) pila sama v bare víno- večer... ďakujem k+
Mam len ja taky pocit alebo ten Kraus pise scenar ked si da nejaku davku ?

a ty si čo kedy napísal ti ko*ot rapavý?? ked´napíšeš hocičo lepšie, sledovanejšie a úspešnejšie tak sa ozvy ty bazmek...
pozerali ste teraz prve casti nového paneláku?? ak áno, neviem, či iba sa to mne zdá, ale ten chlapík, neviem meno, čo je stále s Maslákom- má namiesto vlastného hlasu postsynchrón??
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Je to predabovane hej.. ze kvoli kvalite zvuku a okolitym zvukom..
ano, uz som ten článok čítal
ale ani by som si toho nevšimol, pretože Maslák aj Anička sú v pohode ale Tibike nemá asi svoj vlastný hlas- mne sa aspoň zdá