Ako uspat človeka?
-
GrandeBoss
Amateur
Ako uspat človeka?
hladám niečo nejakí spuosob ako uspat človeka.Vo filmoch býva takí chmat že mu s boku zmačkne krk a uspího nie co také ak viete o tom nieco alebo iné spuosoby dakujem 
Re: Ako uspat človeka?
Skús mu prečítať uspávanku 
-
Betarik
Professional
- Kontaktovať používateľa:
je**i ho kladivom po hlave a mas vyhrate 
Z internetu sa to neuč. Ešte si ublížiš 
-
D_I_C_K
Light Professional
záleži na aký dlhý spánok ho chceš uspať...na dlhšiu dobu by osm rozhodne zvolil minimálne perlík (veľké ťažké kladivo)
Tak ako frikso radi, len by som to napisal.. v takom pripade mozes si byt isty, ze bude mat aj nocne mory.
Tipujem - prvy stupen pomocnej skoly?
Tipujem - prvy stupen pomocnej skoly?
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
este existuju aj dalsie sposoby ... napriklad "Ivan 3", alebo "Ivan 5" - su to domyselne uspavacie taktiky vyvinute dostojnikmi ruskej armady s dlhorocnou praxou. Nazvy dostali podla nastroja ktorym sa vykonavaju ... Ivan podla kladiva tvaru kvadra a 3, ci 5 podla hmotnosti tohto kladiva 
-
spojka13
Darca
tak ako spominal D_I_C_K , ale len jeden je rozdiel v nazve, že do kladiva sa u nas nazýva "PUCKA" ... ale ja vačšinou "sa uspim" po velkom vikende... takže skoro každy den...
///ale k teme zaručenym prostriedkom na usnutie je http://sk.wikipedia.org/wiki/Kyanid_draseln%C3%BD
par ludi to ma odskušane...
///ale k teme zaručenym prostriedkom na usnutie je http://sk.wikipedia.org/wiki/Kyanid_draseln%C3%BD
par ludi to ma odskušane...
Soviet - teba ta tema musela inak zaujat, ked si sa chopil vyhladavania informacii 
-
Soviet
Darca
Vsak jasne...hodis do googlu nazov tejto temy a hned prvy odkaz je sprej na spanie, tak reku nepotes tu kolegu 
lol,je haluz ake blbosti behaju ludom po rozume
potom zakladaju taketo temy 
k veci: ono,v podstate ani nemusis vediet neake chmaty a dokonca ani nemusis kupovat kianyd (ci co to bolo xD ) staci ak dedkovi abo babke slohnes pouzivane ponozky a potom ich obeti na par sekund jemne pritlacis k nosu,myslim ze docielis to,co chces
k veci: ono,v podstate ani nemusis vediet neake chmaty a dokonca ani nemusis kupovat kianyd (ci co to bolo xD ) staci ak dedkovi abo babke slohnes pouzivane ponozky a potom ich obeti na par sekund jemne pritlacis k nosu,myslim ze docielis to,co chces
-
javatar
Hardcore addict
Ponozkami urcite nie, to dosiahnes len to ze schytas par uderov.
Ja som minule spieval priatelke uspavanku ale to bolo pri mojich vokalnych vykonoch viac vtipne ako uspavacie
Ja som minule spieval priatelke uspavanku ale to bolo pri mojich vokalnych vykonoch viac vtipne ako uspavacie
O tom, čo si písal vo svojom prvom príspevku, ten chmat pod krk, to sme robili zamlada. Ono to ani nie je uspatie, ale skôr nejaké omdlenie. Človek si čupne, prekríži na hrudi ruky a začne rýchlo nadychovať a vydychovať. Tým pádom sa zrýchli teb, rýchlo sa postaví, druhý človek mu pritlačí na tepnu a on na pád sekúnd upadne do bezvedomia. No bezpečné to podľa mňa určite nie je...
no tak p0s3r4_69 som to skusil ale zacala mi len tak akurat ist krv z noca (presnejsie z pravej dierky

-
Hotwire
Addict
a co tak vreckovka napustena chloroformom ci jak sa vola ta chemikalia
@ schyzo : rohypnol si myslel, predokladam. Cholorform sa pouziva ako anestetikum pri operaciach v medine. Pricom volne predajny nie je, resp. len tazko ho zozenies. Btw. Rohypnol je po case velmi navykovy tak bacha nato 
-
Hotwire
Addict
ok dik za opravu...btw z toho co on pise mi pripada ze nechce uspat seba ale niekoho ineho, takze mu je asi jedno co je navykove a co nie 
Zkus se zeptat doktora, anesteziolog ti zaručeně s uspáním pomůže 
Prvý príspevok na fóre a hneď obnovíš 1,5 roka starú tému? Srsly?