Smrť obesením a iné spôsoby samovraždy
-
matokoncim
Amateur
Re: Smrť obesením a iné spôsoby samovraždy
ale to neni z e zijem normalne a mam babu ona je jedina co mam teraz anikdy ine nic nebudem mat a tak vzdal som sa dost vecom kvoli nej co uz asi nevratim spet
v 15 povedať, že už nikdy nič nebudeš mať? trochu súdnosti chlape...
-
matokoncim
Amateur
je to tu o samovrazdach tak mi pomozte ne?radite mi ale podla vasej rady to mozte robit vy kazdy je inya ja to tiez citim uplne inak... takze slucku na sibenici ked pojdem skocit mam mat vzadu za hlavu?:
Nie. Na penis a mašličku.
-
Scorpion90
King
Co tak zarazit tento offtopic?
Skutocna lekarska pomoc = skolsky psycholog, psychiater, ustav ..
Diskusia = forum (hojko)
Je to tak tazke pochopit?
Skutocna lekarska pomoc = skolsky psycholog, psychiater, ustav ..
Diskusia = forum (hojko)
Je to tak tazke pochopit?
-
matokoncim
Amateur
niektori ste dementi uz sem nebudem pisat ani ked to pojdem spravit
matokoncim...ak si svoj život neceníš tak choď hneď teraz na záchod strč si hlavu do misy a utop sa a nerob tu scény v ktorých na seba len chceš strhnúť pozornosť lebo si ešte decko a nevieš čo so sebou...vieš koľko ľudí je natom rovnako ako ty?Skoro každý takúto krízu rieši v určitom období života keď je presvedčený že len on trpí a jemu je najhoršie...treba sa zobudiť...svet nie sú len samé pekné veci..občas sa stávajú aj kruté a nefér veci s tým nič nespravíš...zabitím sa len stratíš šancu ešte niečo v živote dokázať...otrepaná fráza ale čas lieči všetko...
Jediny dement si tu ty, keby si sa chcel zabit tak to spravis davno a neotravujes s tym nikoho na fore. Keby som ta stretol osobne tak ti taku vypalim ze by si uz v zivote nikde ani len nenaznacil ze sa chces zabit. Ludia ako ty ma rozculuju k nepricetnosti, ak chces uputat pozornost tak si chod zabehat holy alebo zmen svoju sexualnu orientaciu a chod sa vyzit na gay parade. Dnes mi z okna skocil kamarat hodinu potom co som s nim volal aj napriek tomu ze som vzdy bol pri nom ked to potreboval, ked ho vyhodili z domu, zo skoly, nechala ho priatelka a podobne veci, ale ked len naznacil ze rozmysla nad podobnymi ch*j*vinami tak odo mna hned schytal jednu za ucho a dostal 20 minutovu prednasku po ktorej mal zas chut sa dalej snazit. Vzdy stacilo len pockat a znova mal chut do zivota. Napriek tomu to nezniesol a uz si s nim nikdy nesadnem, uz nikdy mi nepovie co ho serie. Mozno nebol najsilnejsi no chapem ze uz to dalej nechcel znasat vzhladom na to s cim vsetkym sa musel vysporiadat.matokoncim napísal:niektori ste dementi uz sem nebudem pisat ani ked to pojdem spravit
A potom pridem sem a nejaky 13rocny curak zas robi sceny ze sa chce zabit lebo ho nechala prva baba. Ak chces pomoc tak chod inam, ak chces len byt na vyslni a uzivat si lutost ostatnych tak sa prac, lebo ti s tou samovrazdou pomozem. Keby sme sa vsetci vesali kvoli zenam tak tu nikto nieje.
R.I.P. Blackburn
Samovrazda je vedoma volba, ked si clovek uvedomi ze uz v podstate nema co robit na tomto svete tak najprv musi prelomit svoj zakladny instinkt, instinkt prezit to je vo väcsine pripadov velmi tazke, samovrah nespacha samovrazdu hned ako ho to napadne, bud najprv caka na vhodnu prilezitost nieco ako nahnevanie sameho seba aby sa instinkt prezitia dal lahko prelomit alebo to nikdy nespravi ale ma sklony k sebevrazdam, podla statistiky kazdy clovek v priemere za cely svoj zivot pomysli na samovrazdu priblizne 7 - krat v podstate to je ten druhy pripad. 
Ty co chcu spachat sebevrazdu odporucam len jedno, pokial nemate fakt poriadny dovod tak nad tym ani neuvazujte radsej prispejte do statnej pokladnice kupovanim a pozivanim alkoholu a cigariet to vam za niekolko mesiacov ukludni nervy.

Ty co chcu spachat sebevrazdu odporucam len jedno, pokial nemate fakt poriadny dovod tak nad tym ani neuvazujte radsej prispejte do statnej pokladnice kupovanim a pozivanim alkoholu a cigariet to vam za niekolko mesiacov ukludni nervy.
-
Janio
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Maťo už si sa zasamovraždil ?
-
vrtulnik
Medium Professional
Skor by som povedal, ze je v nejakom ustave. 
No citam tuto zaujimavu temu...
Samozrejme pokial budes dobre uzemneny.Ono je stastie pokial ti ruku "odhodi"-horsie je ked dostanes krc a nevies sa pustit.A ziaden istic ti nepomoze-smrtelna hodnota prudu pre cloveka je cca.0,6A.Tato hodnota sa uvadza vsade ina,avsak urcite je pod hranicou 1A.Cize 16A istic(zasuvkovy okruh),vybavi pri prude 16A a to je uz davno za hranicou...Jedine co ta moze zachranit je prudovy chranic-ten vybavi pri 300mA.
Ziadne trafko a "energetaky"
Ci si este nepocul,ze niekoho zabila elektrina?Napr klasika-elektricky spotrebic a vana,mokry predlzovak na dvore,atd..
qwerty-xyz napísal: nezabije ta ani keby neviem co si robil, proste ne, mna naposledy slahlo akurat o zem, lebo som zapajal internet kamaratovi a mal zlu tu hovadinku, adapter, jedna nozicka z toho bola zlomena, to som si ja vsak nevsimol, proste nadlomena, a ja som to akurat pchal za gaucom a jak som to strcil dnu tak som to drzal cely cas, a jedine co sa stalo bolo ze som dostal poriadnu ranu, (a sup ho dole z gauca...) modre svetlo, zasuvka cela cierna a puknuta a poistky boli vyhodene hned, a este som aj dostal zdrb co tak nadavam ved sa mi nic nestalo . . . .
ked elektrikou tak musis ist cez trafko, inak ne. Alebo este keby si popil X energetakov a sleha zo zastrcky by ta len dorazila, polemizujem. . . .
Skus zovriet klinec v dlani a strc do zasuvky-potom uvidis,ci ta to nezabije ani"keby si neviem co robil".GothaR napísal:qwerty: mas pravdu, zachrania ta istice, ale za urcitych okolnosti by sa dala dosiahnut zastava srdca, no nie je to 100%ne. Prud by mal prechadzat trupom, najjednoduchsie je chytit 2 klicne a strcit do oboch dierok zasuvkyAle zalezi na tom, ake su v dome istice, pretoze ked su stare, tak mozu byt na nizsi prud ako v novsich domoch, kde sa pocita s vyssou spotrebou (cca 15 oproti 25A).
Samozrejme pokial budes dobre uzemneny.Ono je stastie pokial ti ruku "odhodi"-horsie je ked dostanes krc a nevies sa pustit.A ziaden istic ti nepomoze-smrtelna hodnota prudu pre cloveka je cca.0,6A.Tato hodnota sa uvadza vsade ina,avsak urcite je pod hranicou 1A.Cize 16A istic(zasuvkovy okruh),vybavi pri prude 16A a to je uz davno za hranicou...Jedine co ta moze zachranit je prudovy chranic-ten vybavi pri 300mA.
Ziadne trafko a "energetaky"
Ci si este nepocul,ze niekoho zabila elektrina?Napr klasika-elektricky spotrebic a vana,mokry predlzovak na dvore,atd..
-
Janio
Zablokovaný
A ako dostane krč, keď vyhodí poistky ?
Síce je pravda, že ak bude uzemnený, tak ho to zabije pred tým ako tie poistky vyhodí... Inak čítaš ju trošku neskôr ako to oni riešili... Nabudúce pozri dátum
Ja viem ze ju citam pozdejsie.K veci...
Preco by malo vyhodit poistky?
Telo bude v elektrickom obvode a bude nim prechadzat prud dajme tomu 10A.Vidis nejaky dovod aby vybavila poistka o nominalnej hodnote 16A?
Preco by malo vyhodit poistky?
Telo bude v elektrickom obvode a bude nim prechadzat prud dajme tomu 10A.Vidis nejaky dovod aby vybavila poistka o nominalnej hodnote 16A?
-
javatar
Hardcore addict
No tu by si musel zmerat aky odpor kladie priemerne ludske telo. Viem, ze na strednej ked sme to merali s bezpecnym prudom tak to hodnoty vedeli byt velmi odlisne.
dudo: na to ale potrebujes ten klinec drzat spravne, ked ho budes mat v lavej ruke a budes uzemneny tak s velkou pravdepodobnostou prezijes, pretoze prud ti prebehne rukou cez lavu cast tela az do noh. Najlepsie je zobrat klinec do kazdej ruky a strcit do dierok v zasuvke, vtedy prud prejde priamo cez srdce a je velka pravdepodobnost, ze ho zastavi. Ale neviem aka velka je ucinnost, skor si myslim, ze to iba riadne kopne a sanca na zabitie je mala. Horsie je to uz v spominanych pripadoch ked je clovek vo vode alebo je vodou rozne znizeny odpor.
Inak tu je nieco o odpore ludskeho tela: http://diskuse.elektrika.cz/index.php/t ... .html/view
Inak tu je nieco o odpore ludskeho tela: http://diskuse.elektrika.cz/index.php/t ... .html/view
-
qwerty-xyz
aj tak si myslim ze je to o poistkaaaach.
A kludne sa postavte na hlavu, niektori ich maju strasne citlive, hocico sa zmeni v zasuvke a okamzite vyletia. . . . --- spravne poistky.
Tiez si myslim, ale vypocet hovori nieco ine...odpor tela je 2kOhm, napatie 220V, takze prud vychadza 110 mA, co rozhodne ziadnu poistku nevyhodi. No ale skusat sa mi to nechce 
-
Janio
Zablokovaný
Gothar ja myslím, že ho vystrie tak či tak, ak bude uzemnený... (Nemusí prejsť cez nohu rovno dole... A aj tak je bezpečnejšie, ak sa chytíme pravou rukou, ako ľavou)
Inak čo sa týka tých poistiek, tak neviem... Určite v tom zohráva ešte niečo úlohu spolužiak z haluze v škole strčil klinec do zástrčky a tma v celej škole
No skúšať to nebudem, nie je tu nejaký dobrovoľník ? 
Inak čo sa týka tých poistiek, tak neviem... Určite v tom zohráva ešte niečo úlohu spolužiak z haluze v škole strčil klinec do zástrčky a tma v celej škole