denne vs studium po roku v praci

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
cORP.
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

denne vs studium po roku v praci

Príspevok od používateľa cORP. »

ahoj ludia ,chcem sa spytat jednu vec ,po strednej skole som nastupil cca po 8 mesiacoch na urade prace do svojeho prveho zamestnania kde som doteraz ,kedze sa mi tento zivotny styl prilis nepozdava a rozmyslam o tom zacat este chvilku zit detskym zivotom tak uvazujem o tomto ,mam 22 rokov ,maturoval som pred dvoma rokmi ,mozem sa normalne prihlasit na denne studium na vysoku skolu pricom sa ma budu stale tykat vyhody studentov do 26 rokov alebo ako to je ? funguje to tak ze ked uz som raz pracoval nemozem nastupit ako student co pokracuje zo strednej skoly ale len ako externista ? ,nevyznam sa moc v tomto ,kedze uz pracujem a odvadzam aj dane a vsetko ako sa patri rodicia uz na mna nedostavaju rodinne pridavky ani nic take ,lenze viem ze ak je student stale len studentom do 26 na neho rodicia tie pridavky myslim dostavaju ,mozte mi v tomto viac povedat ak ste to uz niekto podstupili ? dakujem velmi pekne ...
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Re: denne vs studium po roku v praci

Príspevok od používateľa Pilifo »

No som si takmer istý, že do 26 rokov máš štúdium preplatené štátom, takže nie je problém nastúpiť do školy, aj keď už pracuješ. Prídavky sa tvojim rodičom obnovia, stačí priniesť potvrdenie o návšteve školy na Úrad práce, sociálnych vecí a rodiny (aspoň myslím, že je to tento úrad :P ).
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: denne vs studium po roku v praci

Príspevok od používateľa cORP. »

tak to si ma potesil dakujem pekne :)
Napísať odpoveď