STEAM - diskusia / problemy / otazky
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: STEAM - diskusia / problemy / otazky
Ked ho preinstalujes
alebo ak sa nemylim stacilo by fakticky len presunut. Kedze mne to tak kedysi slo..
Noo myslel som tak, že premiestniť, nie prekopírovať. Dúfam, že keď to dám premiestniť tak to nebude robiť bordel 
Nebude, ale pre istotu si este zalohuj adresar steamapps, tam su ulozene vsetky hry.
Oukey, díky
Vyskúšam keď dojdem domov. A ak by mi aj náhodou zmizlo MW2 tak ma to vôbec nenaserE 
Pre teba je vzdy dolezity len adresar "steamapps" ako pise GothaR. Nic ine ta v podstate zaujimat nemusi. Ten staci vzdy zkopirovat/presunut/napalit proste urobit snim co potrebujes.
Super, tak to pôjdem vyskúšať za pol hodinu a s tým CoD4 by ste mi nepomohli čo som tma písal? 
Re: Steam - Navod na kupu hry
Nákup hry aj bez kreditnej karty/PayPal účtu.
Ak nemáte kreditnú kartu (alebo Vám nechcú hru kúpiť rodičia), nezúfajte, je tu ešte jedna možnosť. Je to PaySafeCard (systém na nákup cez internet bez potreby zadávania osobných údajov). Dá sa kúpiť na čerpacích staniciach OMV a Agip. Má hodnotu 10€, 25€, 50€ alebo 100€.
Je to v podstate bloček s 16-miestnym kódom.
1. Prihlásime sa na http://store.steampowered.com/ . Vpravo hore klikneme na "účet uživatele [Vaše Steam prihlasovacie meno]", vyroluje sa menu. V ňom vyberieme možnosť "Podrobnosti o účtu". 2. Klikneme na možnosť "Přidat prostředky na moji Steam peněženku" 3. Vyberieme sumu, o ktorú chceme navýšiť kredit na svojom Steam účte. 4. Zmeníme spôsob platby na PaySafeCard a zaškrtneme políčko "Potvrzuji, že žiji v Slovensko". Klikneme na "pokračovat" 5. Skontrolujeme sumu a spôsob platby a zaškrtneme políčko "Souhlasím s podmínkami". Klikneme na "pokračovat k PaySafeCard ověření 6. Presmeruje nás to na stránku kde zadáme 16-miestny kód z PaySafeCard bločku a zaškrtneme políčko "Áno, akceptujem podmienky PaySafe Card. Klikneme na "Zaplatiť" 7. Zobrazí sa nám potvrdenie o úspešnej platbe. 8. Presmeruje nás to naspäť na stránku Steamu, kde sa zobrazí potvrdenie o platbe. Klikneme na "Návrat do obchodu". 9.1. Vpravo hore sa pod Vašim Steam prihlasovacím menom zobrazí aj suma o ktorú ste navýšili svoj kredit.
9.2 Do vyhľadávacieho políčka vpíšeme názov želanej hry. Klikneme na jej názov (v mojom prípade Plants vs. Zombies). 10. Zobrazí sa jej stránka. Klikneme na "Přidat do košíku" 11. Zobrazí sa nám nákupný košík. Klikneme na "Zakoupit pro sebe" 12. Zobrazí sa nám "pokladňa". Spôsob platby zmeníme na "Moje Steam peněženka" a zašktrneme políčko "Souhlasím s podmínkami". Klikneme na "Zakoupit". 13. Zobrazí sa nám potvrdenie o platbe. Vyberte možnosť podľa toho, či máte nainštalovaný Steam Client. 14. Hra sa Vám zobrazí v knižnici Steam hier, a začne sa sťahovať. Poznámky: 1. Hra sa dá kúpiť aj bez nabíjania Steam účtu (postupuje sa podľa sovietovho návodu, len sa spôsob platby zmení na PaySafeCard), no keďže väčšinou hry nestoja presne 5€/10€/25€/50€/100€ zvyšok sumy by vám prepadol (Steam kredit sa dá nabíjať iba o presne stanovenú sumu).
2. Ak chcete za kredit na Steame kupovať veci do TF2 cez Mann Co. Store, postupujte podľa bodov 1-8 a potom podľa návodu v TF2 téme (ak ešte nie je napísaný, pošlite mi správu, urobím ho).
Ak nemáte kreditnú kartu (alebo Vám nechcú hru kúpiť rodičia), nezúfajte, je tu ešte jedna možnosť. Je to PaySafeCard (systém na nákup cez internet bez potreby zadávania osobných údajov). Dá sa kúpiť na čerpacích staniciach OMV a Agip. Má hodnotu 10€, 25€, 50€ alebo 100€.
Je to v podstate bloček s 16-miestnym kódom.
1. Prihlásime sa na http://store.steampowered.com/ . Vpravo hore klikneme na "účet uživatele [Vaše Steam prihlasovacie meno]", vyroluje sa menu. V ňom vyberieme možnosť "Podrobnosti o účtu". 2. Klikneme na možnosť "Přidat prostředky na moji Steam peněženku" 3. Vyberieme sumu, o ktorú chceme navýšiť kredit na svojom Steam účte. 4. Zmeníme spôsob platby na PaySafeCard a zaškrtneme políčko "Potvrzuji, že žiji v Slovensko". Klikneme na "pokračovat" 5. Skontrolujeme sumu a spôsob platby a zaškrtneme políčko "Souhlasím s podmínkami". Klikneme na "pokračovat k PaySafeCard ověření 6. Presmeruje nás to na stránku kde zadáme 16-miestny kód z PaySafeCard bločku a zaškrtneme políčko "Áno, akceptujem podmienky PaySafe Card. Klikneme na "Zaplatiť" 7. Zobrazí sa nám potvrdenie o úspešnej platbe. 8. Presmeruje nás to naspäť na stránku Steamu, kde sa zobrazí potvrdenie o platbe. Klikneme na "Návrat do obchodu". 9.1. Vpravo hore sa pod Vašim Steam prihlasovacím menom zobrazí aj suma o ktorú ste navýšili svoj kredit.
9.2 Do vyhľadávacieho políčka vpíšeme názov želanej hry. Klikneme na jej názov (v mojom prípade Plants vs. Zombies). 10. Zobrazí sa jej stránka. Klikneme na "Přidat do košíku" 11. Zobrazí sa nám nákupný košík. Klikneme na "Zakoupit pro sebe" 12. Zobrazí sa nám "pokladňa". Spôsob platby zmeníme na "Moje Steam peněženka" a zašktrneme políčko "Souhlasím s podmínkami". Klikneme na "Zakoupit". 13. Zobrazí sa nám potvrdenie o platbe. Vyberte možnosť podľa toho, či máte nainštalovaný Steam Client. 14. Hra sa Vám zobrazí v knižnici Steam hier, a začne sa sťahovať. Poznámky: 1. Hra sa dá kúpiť aj bez nabíjania Steam účtu (postupuje sa podľa sovietovho návodu, len sa spôsob platby zmení na PaySafeCard), no keďže väčšinou hry nestoja presne 5€/10€/25€/50€/100€ zvyšok sumy by vám prepadol (Steam kredit sa dá nabíjať iba o presne stanovenú sumu).
2. Ak chcete za kredit na Steame kupovať veci do TF2 cez Mann Co. Store, postupujte podľa bodov 1-8 a potom podľa návodu v TF2 téme (ak ešte nie je napísaný, pošlite mi správu, urobím ho).
-
lekoklatik
VIP
História valve . http://avoidthegrind.com/editorials/history-valve
//oprava
jj ano pardon, uplne som sa poplietol tym ze som to siel dat do steam diskusie
//oprava
jj ano pardon, uplne som sa poplietol tym ze som to siel dat do steam diskusie
Historia Steamu zacina CS 1.6kou. To predtym bolo len VALVe. To je skor vyvin spolocnosti a produktov/sluzieb ktore zmenili eru pocitacovych hier.
Steam
Čaute. Mám taký problém. Stiahol som si steam, nainštaloval som si ho, prebehol update a po logine mi to pripája na server a na konci vypíše že bud je chyba v internete alebo na steame. Internet mám normálny, všetko ide. Skúšal som to asi mesiac dozadu a vypisovalo mi to isté. Neviem čo mám robiť aby som sa tam konečne prihlásil. Neviete mi s tým pomôcť?
-
lekoklatik
VIP
@MickT7: skús zmazať súbor "ClientRegistry.blob" primárne - C:Program Files:Steam:ClientRegistry.blob
I keď keĎ ti píše chybu s pripojením, asi to nepomôže. Vyskúšať môžeš. Niekedy ti steam šiel? Alebo sa ti ho ešte vôbec spustiť nepodarilo?
I keď keĎ ti píše chybu s pripojením, asi to nepomôže. Vyskúšať môžeš. Niekedy ti steam šiel? Alebo sa ti ho ešte vôbec spustiť nepodarilo?
-
Sphinx
Addict
poziet ci nemas blokovane niektore porty alebo zakazany vo firewalle
-
Runes
Addict
tak tak mas daco blokovane napr ja sa v skole neviem pripojit je to proste bloknute vsetko ide okrem steam clienta. Presne to robi co pises 
Na steam-e sa čoraz viac začínajú objavovať DLC s obsahom, ktorý mal byť exkluzívny pre predobjednávateľov. Natrafil som na Magicku, že "Exclusive preorder bonus" už nie je exclusive preorder bonus, ale normálne DLC, takisto nedávno do Worms: Reloaded bol vydaný DLC obsahujúci Preorder bonusy. Kde to sme? Prečo to nazývajú potom preorder bonusy? Prečo to nenazvú "First crappy DLC with kinda useless sh*t, but little bit cool stuff for free"? Aký je váš postoj na to? U mňa tieto hry skončili na celej čiare.
// smeroval som to sem, pretože sa to začína týkať čoraz viac hier distribuovaných steam-om
// smeroval som to sem, pretože sa to začína týkať čoraz viac hier distribuovaných steam-om
nie je to tak ze ked si to predobjednas mas DLC 4free a ked si to kupis potom musis zaplatit aj za DLC ?
Pri wormsoch to bolo tak ze som mal DLC zadarmo pri predobjednani.
Taký je názov. U Magicky bolo napísané, že to bude exkluzívny preorder bonus no v tomto si nie som aktuálne istý.Worms Reloaded: The "Pre-order Forts and Hats" DLC Pac
STEAM - diskusia / problemy / otazky
Night je to myslene tak ze pri predobjednavke mas dlc zadarmo. Keby si si to kupil po release datumu tak si dlc musis osobitne zacvakat
-
Attilovich
Medium Expert
ak si cez steam kupim hru, mozem si do nej stiahnut preklad?
-
Sphinx
Addict
ano , pripadne staci prepnut steam do cestiny a hra bude po cesky (ak to podporuje)