Vodné fajky

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Fajcite vodne fajky?

Ano, v podniku
109
14%
Ano, doma/u kamarata/ked je moznost
399
50%
Nie
296
37%

Celkom hlasov: 804

hughito
Redeemer
Redeemer

Re: Vodne fajky

Príspevok od používateľa hughito »

Nefajčím, nikdy ma to nechytilo. Na každej druhej akcii všetci naprach z fajky. Skúšal som to tak raz v živote, hnus. :) Keď už si mám sviniť telo, tak len tekutým, iné ee. :)
ColdRain
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ColdRain »

naprach? špecifikuj :D
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Naprach, t.j. neúmerne (podľa mňa, inak: moc) sa na ňu tešiaci. :wink:
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

hughito:
vodna fajka je potesenie ktore si treba vediet vychutnat, je to ako schopnost vediet vychutnat grepfruit, dobru whisky, klasicku fajku, pauzu na cigaretku, dobre vino alebo dokonca aj kvalitnu hudbu - malokomu to ide hned od zaciatku a treba sa to ucit a vybudovat si k tomu isty vztah - kedze sa vsetci na nu tesia na akcii tak si podla mna mal v ustach tak hnusne popolovu chut, na vodnu fajku treba proste klud (a jej priprava si vyzaduje isty cas, skusenosti a casto aj "rebuild"), k tomu tak maximalne cajik, relaxacnu hudbu, pokoj, nikam sa neponahlat, prijemne sa pri nej zamysliet alebo sa porozpravat s blizkou osobou - nie fajcit to pri hlucnej party, to je zalezitost modneho trendu (preto su vsetci z toho naprach)

zvysok:
na poste ma caka uz vortex, phunell a jahodove shiazo, ked pojdem z prace tak si to pojdem vyzdvihnut, cez vikend bude v byte dymu :D, potom napisem aj review

pre tych co maju skusenosti z elementami:
mam ich v skrini nalozene uz nieco vyse tyzdna a co sa tyka vlhkosti to vyzera asi tak ze ak by bol tabak maso a melasa marinada tak je to zrele na grilovanie (miestami to tam doslova plava) :D
rozmyslal som dat vrecko do vertikalnej polohy a otvorit ho nech trochu vyschne ale potom som sa dotkol kvapky melasy ktora mi kvapla na papier na ktorom to skladujem predtym tyzdnom a stale bola dost vlhka tak som tuto moznost zamietol
moznosti teda su:
1. nechat to tak, z vortexu/phunelu to nevytecie a ak to tam bude plavat tak by malo byt viac kvalitneho dymu/dlhsie fajcenie
2. urobit experiment, nadbytocnu melasu vyliat a zmiesat ho s fajkovym tabakom (podarilo sa mi kupit taky co mi velmi nesedi), aj ked je inak rezany na 3/4-1 malu korunku experimetnalneho mixu by mohlo stacit
hor sa do mna s vasimi nazormi :)
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

asi ako píše javatar, kedysi, ked som bol aj ja mladší to bolo skor o frajerine a štýlovosti VF, teraz to je fakt o tom spraviť si klud, pohodičku a relax
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

skus to z tych ziplock sackov nahodit do nejakej dozy a nechat ju chvilku otvorenu... tak 1-2 hodky, potom premiesat a zatvorit, vecer mozes zopakovat .. ja mam v dozach od salatov od piatku nalozene elementy a su uz o dost suchsie ako kamosove, ktore som nechal v ziplockoch... melasy tam je sice stale vela, ale uz sa to zacina podobat...

btw: vcera test vortexu - hold budem sa zasa musiet ucit ako spravne nakladat korunku... chce to o dost viac tepla ako mod bowl, ale pritom opatrne s tym... kazdopadne na shiazo je vortex super, ale recenziu dam az po dalsom fajceni
Merco_
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Merco_ »

Ja som si objednal tiež phunnel aj s modom a shiazo caribbean dream :) myslíte že ked sa dá na vyfajčené shiazo molamix mata melasa že to chytí aspon trocha tú matovú chut? či budem mať len dym bez chuti ...
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Silmer »

je pravda ze vortex netreba dierkovat v strede? ale len okolo?
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

@Merco
tazko povedat, treba vyskusat ale nevidim dovod preco by mala byt chut slaba

@Silmer
v strede sa ani dierkovat neda, vsak tam je komin
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

tak vcera mi prisla phunell a citim povinnost upozornit ze ma velmi uzky krk -> na topmark fajky nesedi (resp sedi, len trochu vyssie a za pomoci nasilia)
klasika
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa klasika »

minuly tyzden utorok som robil objednavku z bongoshopu, myslel som ze hned utorok po velkej noci mi to pride... no ale oni mi len dnes odpisali ze objednavka sa spracuva :nono: strasne, to stale su taky rychli? ci nemate skusenosti?
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Buhehe!! :smt059
Nenápadný balíček z USA je už na ceste.
Obsah: 250 Starbuzz BlueMist, 250 Starbuzz Code69, 250 Starbuzz XOnTheBeach, 250 Starbuzz Melon Blue, 2x Nammor large hose (jedna pre marhu Makiho :D ), nejaké kliešte, hookah tričko a zadara hadica.
Teším sa, ako na vianoce, len dúfam, že mi úsmev nezmrazia colníci.

javatar: Skús ten experiment - celkom by ma zaujímalo, ako sa bude správať obyčajný tabak s melasou. Elementsom to, že vyleješ melasu neuškodí, možno práve naopak.

hughito: No, to vidno, že fajku, ktorú si mal pripravoval nejaký noob :P
Maki
Darca
Darca

ty marha... a 100g starbuzz citrus mist je kde? :D
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

len tak som zasiel na tu stranku a ked som uvidel toto tak som si povedal ze nieco pre dennych a bohatych hulicov (postujem len pre inspiraciu)
http://www.hookah-shisha.com/p-1097-the ... ookah.html
Maki
Darca
Darca

gyc... hlavne ze prezentuju ze to ma vysku cloveka, ale pritom ten podstavec ma dobrych 50cm, co ti na vyske samotnej fajky neprida... + 3 hadice su zbytocnost... keby som chcel drahu faju tak bud toto - http://www.hookah-shisha.com/p-3788-cry ... okahs.html

alebo este skor nieco z tychto - http://www.medusedesign.com/index.php/about-us
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Maki a jeho porcelanova fajka :D
"Ked raz budem velky, kupim si dom a pekne auto"
"NIEEEEE, kupim si porcelanovu vd :P "
:lol:
kazdopadne je to urcite prekrasne
javatar napísal:2. urobit experiment, nadbytocnu melasu vyliat a zmiesat ho s fajkovym tabakom
Toto iste ma napadlo ale fajkovy tabak je moc najemno nasekany a neviem ktory tabak ma tu spravnu konzistenciu. Mozno zuvaci ale netusim. Kazdopadne toto urcite mam na plane vyskusat. Uz mam doma jednu flasku elementu navyse (bez tabaku).
jin napísal:Teším sa, ako na vianoce, len dúfam, že mi úsmev nezmrazia colníci.
Na posta.sk si daj sledovanie zasielok a daj cislo balika. Toto som tam mal ja:
18.03.2011 16:25 Príjem zásielky od podávateľa.
20.03.2011 06:52 Príchod zásielky na výstup výmennej pošty.
20.03.2011 06:52 Výstup z krajiny podávateľa.
22.03.2011 09:38 Vstup do krajiny prijímateľa.
22.03.2011 10:55 Zásielka smerovaná na colnicu. Zásielka bude predložená na colné konanie nasledujúci pracovný deň, adresát bude informovaný.

Takze budes aspon hned vediet ze si pekne v p... :D
Inac, ked ti to stopnu tak to poslu hned naspat ani sa ta pytat nebudu. Mas tam prekroceny limit tabaku, ktory stopnu uplne. Max je 500g.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Takze priebeh dnesneho experimentu:
1. elementy boli prelozene (preliate) do druheho sacku odkial sme pracne odlievali melasu (dierka do sacku a zmykat - bez mojej priatelky by som to nezvladol)
2. bolo jej vazne hodne tak sme kusok dali naspat
3. zmiesal som trochu Tillbury Cherry Cream (neodporucam tento tabak) s Golden Blends Chocolate (tiez to nie je bohvie co) namocil do vody, vyzmykal a zalial melasou - aj tak ani nie polkou z toho co sme vytlacili z elementou - mimochodom ma ovela tmavsiu farbu
4. nechavame to vstrebavat - mnozstvo bolo male, tak ani nie do malej korunky mojej, zvysna melasa odpociva ak bude experiment uspesny (testuje sa pravdepodobne zajtra vecer)

tabak je nasekany sice na jemno ale tak bude v korunke priedusnejsi - predsa len to nie je cigaretovy - s tym si to ozaj predstavit neviem (a so snupacim duplom)
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Fajčím. Milujem. :) Doma mám Aladin Zebra M, červenú, 60cm s hadicou Aladin Deluxe. Tú používam teraz. Je na nej Kaya Vortex, zatial čisto nový, uvidíme ako pôjde ďalej. Asi rok používam zásadne len Cocobrico, a mám poruke aj asi 10 kusov RZU (to čisto len tak na stanovačke, prípadne niekde, kde by briketky moc nešli). Čo sa týka tabakov, mám v oblube zopár kusov od Nakhly (2jablko, tmavý mix ovocia), niečo aj od Al Wahy (mäta), no inak sa týmto značkám vyhýbam, a snažím sa kupovať len niečo lepšie. Už dlho mám v oblube Al Fakher, konkrétne som si zamiloval hroznovú mätu, tá je úplne geniálna, zato ma sklamalo dvojité jablko, ktoré chutí ako zvláštny mentol. Čo sa týka slávneho Starbuzzu, fajčil som banán (parádička, ale trochu zvláštne), doma mám Code 69 (asi to najlepšie čo teraz doma mám), a mal som možnosť mať aj Blue Mist - legendárna chuť, absolútne dokonalé, jemné ale aj silné, a myslím, že by len tak lahko neomrzel, je to skrátka pekne vyvážené a vedel by som to fajčiť kedykoľvek. Čo sa Shiazo týka, na ceste domov sú už štyry 100g šutríky, a som fakt zvedavý, čo to bude zač.

Čo sa týka mojej prípravy.
Pokial je možné, tabak vždy nasekám na maličké, až milimetrové kúsky. Pokial ide o lacnejší tabak, zbavím sa drievok. Nakladám po maličkých kúskoch, precízne, no netlačím. Nechávam medzeru asi 4mm pod alobalom. Na naložený tabak (pokial nieje dosť vlhký) nakvapkám priamo do kotla melasu, prípadne šistú citrónovú šťavu. Pokial tabaky miešam, snažím sa miešať po malých dávkach, teda kúsok z toho, kúsok z toho,... potom zase kúsok z toho, a tak dookola. Tri chute zásadne nemiešam, zatial som nenašiel dobrú kombináciu. Alobalu dávam 3 vrstvy, lesklou stranou zvnútra aj vonku. Dávam 2 celé kocky Cocobrico. Dierky robím ihlou, a robím ich vela a nahusto. Robím ich len pod uhlíky (teda dierky v tvare štvorca 2x2cm) a vždy spravím asi dve, alebo tri diery mimo pre studený vzduch. Tarbuš používam len minimálne, skoro z pravidla iba keď fajčím vonku.
Do vázy dávam ľadovú vodu (pár hodín v mrazničke) a zvyknem prihodiť aj niekoľko kociek ľadu. Do vázi zvyknem nakvapkať asi štvrť deci citronády, alebo čistého citrónu. Taktiež je dobré hodiť citrónové plátky, alebo plátky z limetky. Iné ovocie v závislosti od tabaku. Telo je vo vode ponorené asi 2cm.

To je asi tak všetko, z môjho monológu. :)
yankee
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa yankee »

Pekne ste ma inspirovali, ked pridem na intrak hned par veci z toho vyskusam, hlavne s tym citronom.... Je jedno aku prichut ma tabak, ked ho pokvapkas citronom? Par ludi u nas na intraku skusalo davat do fajky namiesto vody mlieko, ja osobne som to nefajcil, ale nemyslim, ze je to dobry napad.
Maki
Darca
Darca

citron do vody - nie na tabak...

o mlieku sa tu uz pisalo - treba s nim opatrne a riedit vodou, inak peni ako dive, ide to do hadice atd atd...
Napísať odpoveď