Zamilovaný do vydatej s dietatom
-
javatar
Hardcore addict
Re: Zamilovaný do vydatej s dietatom
myslim si ze je skor problem medzi tym ako si to ona riesi so svojim manzelom - nech navstivia poradnu alebo nech proste viac komunikuju (nie je nic horsie ako ked zena nieco potrebuje ale nechava muza nech na to pride sam - ano aj 32 rocne sa najdu co takto zmyslaju ), lenze to jej ty nepovies, lebo ju chces
toto je dost pravdepodobny scenar: ona, citovo neuspokojena zena hlada citove ukojenie v naruci ineho (kedze ho nedostava doma), tesi sa citovej senzacii ktoru momentalne preziva, on (jej muz) ktory nema potuchy o tom co sa deje - napisal si ze to prislo s tym ako prislo dieta - toto sa stava pomerne casto: zo zeny sa stava matka -> venuje sa menej manzelovi -> ten nevie co s tym -> venuje sa svojmu (o svojom "zraneni" zene prirodzene nepovie, nakolko od nej nemoze ziadat aby zanedbala maleho) -> komunikacia viazne -> neuspokojuju sa potreby na oboch stranach -> vztah viazne (myslim si ze je to tento pripad lebo ak sedela za netom tolko co si pisala s tebou tak jednoducho len cakala od muza nech ma nieco robit, ale ten to nerobil - akonahle netravili spolu cas zacalo to viaznut a kedze chlapom to v tomto nedopina, vobec o tom nemusel vediet takze tvoj (jej) argument o tom ze mal na to dva roky je v tomto pripade zmateny pod zem)
ak je teda chyba v jej nevyspelosti tak ruky prec - len by si bol dalsia obet, ak o nu manzel nema zaujem tak minimalne pockaj kym sa nerozvedu
lahko sa moze stat ze jej manzel pride na to co ma robit (nahoda je blbec) a vtedy tuto tvoju par mesacnu snahu zmatie pod stol v priebehu tyzdna (emotion necromancy je v tomto pripade dost lahke a ona sa zanho vydala a ma snim dieta takze tam tie city (aj ked zrejme mrtve alebo ledva prezivajuce) istotne su)
je smutne ze aj dospely robia toto vyssie spomenute
no mozem sa mylit - v tom pripade pockaj kym sa rozvedie
ako test o ktory pripad sa jedna jej pokojne nechaj precitat tento moj post... alebo sa jej spytaj co by sa dialo keby jej manzel opat zacal byt pozorny (nech ti to nehovori, staci nech sa nad tym zamysli) a vsetkym odporucam tuto knihu http://www.martinus.sk/?uItem=84856 (staci ked pochopite princip o com sa v nej pise a dokaze vam to dost pomoct pri krizach (overene ciastocne mnou(ja neradim lebo som na to dost mlady)a dost parmi co uz mali svoje odzite))
a ak je toto len jej citova senzacia ktoru potrebovala a ty ju dozenies k rozvodu tak za to zaplatis a draho - to mi mozes verit
toto je dost pravdepodobny scenar: ona, citovo neuspokojena zena hlada citove ukojenie v naruci ineho (kedze ho nedostava doma), tesi sa citovej senzacii ktoru momentalne preziva, on (jej muz) ktory nema potuchy o tom co sa deje - napisal si ze to prislo s tym ako prislo dieta - toto sa stava pomerne casto: zo zeny sa stava matka -> venuje sa menej manzelovi -> ten nevie co s tym -> venuje sa svojmu (o svojom "zraneni" zene prirodzene nepovie, nakolko od nej nemoze ziadat aby zanedbala maleho) -> komunikacia viazne -> neuspokojuju sa potreby na oboch stranach -> vztah viazne (myslim si ze je to tento pripad lebo ak sedela za netom tolko co si pisala s tebou tak jednoducho len cakala od muza nech ma nieco robit, ale ten to nerobil - akonahle netravili spolu cas zacalo to viaznut a kedze chlapom to v tomto nedopina, vobec o tom nemusel vediet takze tvoj (jej) argument o tom ze mal na to dva roky je v tomto pripade zmateny pod zem)
ak je teda chyba v jej nevyspelosti tak ruky prec - len by si bol dalsia obet, ak o nu manzel nema zaujem tak minimalne pockaj kym sa nerozvedu
lahko sa moze stat ze jej manzel pride na to co ma robit (nahoda je blbec) a vtedy tuto tvoju par mesacnu snahu zmatie pod stol v priebehu tyzdna (emotion necromancy je v tomto pripade dost lahke a ona sa zanho vydala a ma snim dieta takze tam tie city (aj ked zrejme mrtve alebo ledva prezivajuce) istotne su)
je smutne ze aj dospely robia toto vyssie spomenute
no mozem sa mylit - v tom pripade pockaj kym sa rozvedie
ako test o ktory pripad sa jedna jej pokojne nechaj precitat tento moj post... alebo sa jej spytaj co by sa dialo keby jej manzel opat zacal byt pozorny (nech ti to nehovori, staci nech sa nad tym zamysli) a vsetkym odporucam tuto knihu http://www.martinus.sk/?uItem=84856 (staci ked pochopite princip o com sa v nej pise a dokaze vam to dost pomoct pri krizach (overene ciastocne mnou(ja neradim lebo som na to dost mlady)a dost parmi co uz mali svoje odzite))
a ak je toto len jej citova senzacia ktoru potrebovala a ty ju dozenies k rozvodu tak za to zaplatis a draho - to mi mozes verit
zaciatky su pekne ... no nakoniec budes ako je manzel a ona si najde dalsieho s ktorym bude spavat, ptoroze jej nebudes davat tolko lasky ako predtym a skoncis tak isto ako jej manzel//autoeditácia príspevku (27 Apr 2011, 16:11)
Neklape jej to preto lebo nedostava lasku ...Ked sa poznali bol iny pozorny,prislo dieta a zmena.samotar robi si svoje nezajem,ona ze ten cas davalu mu sance vynucovala si lasku +- 2 roky a on nic ,teraz sa trosku zacal cinit ale neviem povedala ze mal nato 2 roky ked ostane s muzom tak iba pre ich syna kvoli synovi
No uvidime,bojim sa ze pride koniec,viem ze by ma milovala cely zivot to viem na 100%,boli ma to velmi lebo som stretol zenu svojich snov krasnu mudru citlivu s krasnym srdcom.Este sa bojim ci ma srdce nedohna az tak ze sa ukazem jemu pred ocami +- kedze ju tak milujem,ale povedala ze ked jej nieco urobim za chrbtom tak uz ma nechce nikdy vidiet...Strasne som v tom tazke velmi...PS:keby bola slobodna tak lasky mi ukaze este viac len problem je ze ju toto brzdi boji sa rozviest treba iba cakat co prinesie zivot ja neviem co budem robit
//autoeditácia príspevku (27 Apr 2011, 17:53)
Doplnim este ze rodicia jej vzdy diktovali zivot aj jej zaplatili celu svadbu a tak kurnik neviem som na dne
//autoeditácia príspevku (27 Apr 2011, 17:53)
Doplnim este ze rodicia jej vzdy diktovali zivot aj jej zaplatili celu svadbu a tak kurnik neviem som na dne
,,nie je to obycajne nemysli si ona mala v zivote 3 partnerov a nikdy nemala nikoho na jednu noc alebo podobne,skratka stalo sa jej to v co nikdy nedufala a nechcela to,podvedome hladala to co jej chybalo v zivote ale bola si vedma ze je vydata.len skratka mi dvaja sme sa nasli neviem cudne ale niesom ani na hlavu ani ona,....Ona mi to nechcela povedat ze je vydata lebo sa zalubila do mna cez slova hej cez slova a bola to uprimnost,nechcela skratka stratit mna uz bolo zalubena do mojho srdca.Ale svedomie ju hryzlo daval mi inicialy aj v slovach ale ja som na to neprisel tak jedneho dna mi to povedala a ja som uz bol do nej paf som povedal ze ju milujem a uprimne som ju.a budem vzdy !!! "
to je bulšit, hneď ťa také slová prejdu, keď sa budeš starať o dieťa a tvrdo zarábať na rodinu, pričom nie je ani zďaleka vylúčené, že ti urobí to isté, čo terajšiemu manželovi...
si pripraveny prevziat zavazky? = domacnost (pripradna hypo + majetkove vyrovnanie), obmedzenie spolocenskeho zivota
si pripraveny cely zivot prezit s jednou zenou?
si pripraveny vychovavat cudzie dieta tak, ako by bolo tvoje.. aj ked tebou bude mozno opovrhovat?
.
je ona ochotna kvoli tebe poziadat o rozvod?
je ochotna kvoli tebe postavit sa redine+okoliu a bojovat za vas vztah?
.
ak je na vsetky otazky ano, tak chod do toho... bude to risk, ale kvoli dobrym veciam sa riskovat oplati.
.
.
ale ak je co len jedno nie, tak vycuvaj, daj si studenu sprchu a neser sa druhym ludom do vztahu!
si pripraveny vychovavat cudzie dieta tak, ako by bolo tvoje.. aj ked tebou bude mozno opovrhovat?
.
.
ak je na vsetky otazky ano, tak chod do toho... bude to risk, ale kvoli dobrym veciam sa riskovat oplati.
.
.
ale ak je co len jedno nie, tak vycuvaj, daj si studenu sprchu a neser sa druhym ludom do vztahu!
-
qwerty-xyz
mna raz najdu v kazejke chechtajuceho sa ako ma tlaci osetrovatel po jednej velkej zahrade v bohniciach .....
proste tuna tieto temy nemaju chyby, co to citam rad zaradom kazdy fajnšmejker . . .
proste tuna tieto temy nemaju chyby, co to citam rad zaradom kazdy fajnšmejker . . .
Presne slová, ktoré ti povie každý druhý zamilovaný pubertiak...takže nie je čo riešiť...dotyčná prejavila chabý charakter a nevyzretosť tým že krízu s manželom vyriešila tak ako vyriešila...ešte raz ti radím...nelez cudzím do kapusty...je to svinstvo...manželovi nech to povie a nech okamžite začnu nejak svoj vzťah riešiť...lebo toto riešenie nie je...ty si zatiaľ daj odstup a hľadaj si nejakú slobodnú s ktorou si vybuduješ vzťah aký chceš...nesnaž sa to teraz zruinovať...mysli na to dieťa a keď si charakter daj mu prednosť pred svojimi vlastnými záujmami...toľko odomňa,nie je to obycajne nemysli si ona mala v zivote 3 partnerov a nikdy nemala nikoho na jednu noc alebo podobne,skratka stalo sa jej to v co nikdy nedufala a nechcela to,podvedome hladala to co jej chybalo v zivote ale bola si vedma ze je vydata.len skratka mi dvaja sme sa nasli neviem cudne ale niesom ani na hlavu ani ona,....Ona mi to nechcela povedat ze je vydata lebo sa zalubila do mna cez slova hej cez slova a bola to uprimnost,nechcela skratka stratit mna uz bolo zalubena do mojho srdca.Ale svedomie ju hryzlo daval mi inicialy aj v slovach ale ja som na to neprisel tak jedneho dna mi to povedala a ja som uz bol do nej paf som povedal ze ju milujem a uprimne som ju.a budem vzdy !!! "
ja len, pre dieta je niekedy lepsie ak sa dvaja rozidu, nez vyrastat v dusnej atmosfere, nieje to bohvieco byt dennodenne svedkom ako mamicka uz nemoze zakryvat odpor k otcovi dietata ..
nemusia sa rozist, len dotycna musi zacat aktivne riesit vzniknutu situaciu, a ak sa nema k cinu tak ruky bleskem prec
nemusia sa rozist, len dotycna musi zacat aktivne riesit vzniknutu situaciu, a ak sa nema k cinu tak ruky bleskem prec
-
javatar
Hardcore addict
Dakujem toto mi stacilo. Dalsi pubertacky parik len v trochu starsom veku. Napisem ti navod co mas robit pekne krok po kroku.Lorino18 napísal:viem ze by ma milovala cely zivot to viem na 100%
1. Studena sprcha
2. Ohodnotenie svojich moznosti (cize v praxi staci odpovedat na otazky sem a vyhodnotenie "testu" je v tom poste tiez)
3. Mal by si dojst k zaveru, ze ak to ty zvladas a ona ta chce tak POCKAJ KYM UKONCI VZTAH SO SVOJIM MANZELOM! Toto je dolezita cast, totiz jedna sa o vysostne JEJ rozhodnutie do ktoreho ty NEMAS CO ZASAHOVAT. Takze laskavo nepodporuj jej neveru a uvidime ako dlho ta bude "milovat". Pripadne dojdes k zaveru, ze to nie je vhodne - v tom pripade opakuj bod 1 kym ti neumrznu genitalie a budes schopnejsi rozumnejsie rozmyslat.
Do pozornosti by som tiez dal tento moj post, ktory ti pravdepodobne dost veci objasni. Porozpravat sa s nou o tom ci by bola schopna dat manzelovi sancu je tiez dost podstatne (ak ma byt s tebou tak tam musi byt poriadne silne nie). Nikde si neuviedol kolko toto vase dobrodruzstvo trva, tiez by sa to zislo vediet.
Nikto ta nebude odhovarat od toho urobit neaku zenu stastnou ked nie je stastna so svojim manzelom a byt aj lepsim otcom dietata. Lenze z toho co pises to vyzera skor na poriadnu katastrofu kde nakoniec budes trpiet ty, ona, jej manzel a dokonca aj to dieta. Zvazuj svoje kroky lebo drzis v rukach mozne zbytocne utrpenie 4 ludi tak sa k tomu postav zodpovedne. A otrepana fraza "srdcu nerokazes" je p*covina na ntu (manipulacia s citmi je este jednoduchsia nez bezny brainwashing).
A prosim reaguj aj na tieto posty (lumir, ithory, Jedy, L.O.L. ...) nie len v zmysle - uvidime, ked ono je to takto, ja ju strasne milujem a bla bla bla. Od milujem k nenavidim je prekvapujuco blizko, rozhoduj sa ROZUMNE a ZODPOVEDNE (spravaj sa ako dospely). Aj ked mam pocit ze je tato snaha marna lebo tebe uz srdce nakazalo a hlas rozumu je prehluseny tlkotom srdca...
No uvidime ako sa vyvinie situacia dam tomu cas,ten vzdy ukaze najviac.Urcite nechcem nikomu ublizovat reagujem na zaklade jej vypovedi a viem ze ma pravdu,mozno mu aj da sancu aj s tym ratam nuz uvidime ale dakujem vam za odpovede.Zivot ukaze co bude dalej len nemyslite si nic zle o mne ja niesom ziadny pubertak je to tazko chapat,kedze sam niekedy nechapem co sa tyka nas,ako sme si sadli atd skratka taku zenu som vzdy hladal a vsetko ma svoj zmysel v zivote.Tak zivot ukaze ci existuje vychodisko alebo nie ...Dobrodruzstvo trva skoro 4 mesiace
//autoeditácia príspevku (28 Apr 2011, 8:24)
//autoeditácia príspevku (28 Apr 2011, 8:24)
pripraveny som lebo ju milujem takze na prve 3 ano a na tie dve neda sa urcit presna odpoved ale urcite si nenecha od rodiny dirigovat svoj zivot a ked nie od rodiny tak urcite od okloiu tiez nie .Rozvod tam to ukaze cas asi tak .Zivot ukaze viac v buducnosti vsetko je mozne aj nemozne!lumir napísal:si pripraveny prevziat zavazky? = domacnost (pripradna hypo + majetkove vyrovnanie), obmedzenie spolocenskeho zivota
.
.
.
.
-
javatar
Hardcore addict
Interpretacia svedectva ZENY do ktorej si ZAMILOVANY a s ktoru nemas dostatok skusenosti vo VZTAHU byva v drtivej vacsine pripadov chybna. Je to jediny zdroj informacii o jej manzelovi? Ak ano tak potom nemas sancu vediet ako to v tom vztahu v skutocnosti je. Krute ale realita.Lorino18 napísal:...reagujem na zaklade jej vypovedi a viem ze ma pravdu...
Cas zriedkakedy ukaze sam od seba. Rozhodnutie je opat na tebe. Das tomu cas, ze budes fungovat ako doteraz (vyprasit, pokecat, vyprasit, pokecat....) alebo vypustis tu cast o tom vypraseni (nepodporis ju v nevere aby sa ti to niekedy nevratilo podobne) ?Lorino18 napísal:...dam tomu cas,ten vzdy ukaze najviac...
Laska je len mylne presvedcenie ze neaka osoba sa vyrazne odlisuje od inych (autora si uz nespominam). Krute ale je to realita.Lorino18 napísal:...kedze sam niekedy nechapem co sa tyka nas,ako sme si sadli atd skratka taku zenu som vzdy hladal a vsetko ma svoj zmysel v zivote...
Pri vasom veku myslim ze dostatok casu aby sa aspon zacalo nieco riesit na praktickej urovni.Lorino18 napísal:...Dobrodruzstvo trva skoro 4 mesiace...
Mudrost v tomto pripade aplikuj pri predvidani, lebo zivot ti to v zrejmej podobe moze oznamit az ked bude neskoro.Lorino18 napísal:Tak zivot ukaze ci existuje vychodisko alebo nie
Do pozornosti ti dam este jednu vec:
Vzi sa do jej situacie. Zranena, citovo neuspokojena zena si zacne pisat cez internet s niekym u koho ma pocit, ze jej rozumie, vidi co chce vidiet a velmi rada a lahko uveri, ze si slnko ktore vzdy raz musi vyjst. Vyhladovany clovek siahne po prvom jedle ktore pride, neulakomi sa na specialitu.Lorino18 napísal:...lebo sa zalubila do mna cez slova hej cez slova...
Ak mas mat sancu byt s nou stastny tak:
1. Musis si byt k*rva isty, ze zvladas to co ti pise lumir.
2. Musis si byt k*rva isty, ze ja v nej mylim. (v podstate s lumirom piseme o tom istom len kazdy z ineho uhla pohladu)
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Lorino18: Ach jo... povedané bolo už dosť, lumir Ti sem dal pár perfektných zhrnutí.
V tomto stave, čo si bol doteraz sa Ti zdalo všetko perfektné. Stretávali ste sa spolu, no nebývali ste spolu. Vedel si, že má rodinu, syna, no bral si to všetko, ako pozadie Tvojho divokého vzťahu s Tvojou vysnívanou famme fatal. Bral si to ako dobrodružstvo, z ktorého pre Teba neplynú žiadne povinnosti. Teraz si však zober situáciu - skutočne sa s manželom rozvedie, rozbije kvôli Tebe rodinu.
Budeš sa schopný vzdať svojho doterajšieho života?
Budeš schopný prevziať všetky povinnosti, záväzky a starostlivosť?
Si pripravený na to, že Tebe by sa mohlo prihodiť niečo podobné, ako jej súčasnému manželovi? (viem, že Ti to teraz príde, ako totálny non-sense, no zamysli sa...)
Si pripravený mať dieťa a prijať ho, ako svoje vlastné a rátať s tým, že Ťa možno nepríme?
Chybu ste spravili pravdepodobne všetci traja.*
Predpokladám, že ona bola po dieťati na materskej (3 roky, to sedí) stále doma, po čase znudená, do roboty nechodila, manžel zabezpečoval všetko. Začala z nudy blbnúť, stretli ste sa na nete a ruka bola v rukáve. Dala sa zlákať dobrodružstvom, nakoľko nuda ju zrejme už žrala od nôh, manžel jej nevenoval toľko pozornosti, koľko si vyžadovala a chcela opäť cítiť pocit, že je žiadaná - chcela opäť cítiť vzrušenie.
Jej manžel spravil chybu v tom, že predpokladal, že doma má to, čo má, stačilo mu to, nerozvíjal rodinu, bral to ako samozrejmosť, o manželku prestal prejavovať evidentný záujem, neuvedomil si, čo môže stratiť a nevšimol si, čo začal strácať. Pritom nevie, že má doma zlato. Neverím, že pokiaľ by sa ku svojej manželke začal správať radikálne inak tak by to s Tebou ukončila. Zobral by manželku na romantickú večeru, pripravil víkend, občas ju potešil drobnými prekvapeniami a dával jej najavo, že mu stále na nej záleží.
Ty si spravil chybu tam, že si v tomto pokračoval aj po tom, ako si sa dozvedel, že môžeš byť tým, kto rozbije rodinu. To je všetko, čo Ti ku tomu môžem povedať, nakoľko myslím že to úplne stačí.
Teraz je to na Tebe, ako sa zachováš. Budeš v tom pokračovať a zoberieš na seba všetky vyššie-spomenuté riziká?
Alebo to ukončíš a možno sa rodina udrží.
*: Celý odsek je písaný, ako teória odvodená z čistého predpokladu - je možné, že sa mýlim.
Inak Vaša situácia mi veľmi nápadne pripomína film Neverná. Nie je to bohvie aká filmárina, no mylsím, že Váš prípad je ako z tohoto filmu (samozrejme netvrdím, že sa tak skončí, to nie.)
V tomto stave, čo si bol doteraz sa Ti zdalo všetko perfektné. Stretávali ste sa spolu, no nebývali ste spolu. Vedel si, že má rodinu, syna, no bral si to všetko, ako pozadie Tvojho divokého vzťahu s Tvojou vysnívanou famme fatal. Bral si to ako dobrodružstvo, z ktorého pre Teba neplynú žiadne povinnosti. Teraz si však zober situáciu - skutočne sa s manželom rozvedie, rozbije kvôli Tebe rodinu.
Budeš sa schopný vzdať svojho doterajšieho života?
Budeš schopný prevziať všetky povinnosti, záväzky a starostlivosť?
Si pripravený na to, že Tebe by sa mohlo prihodiť niečo podobné, ako jej súčasnému manželovi? (viem, že Ti to teraz príde, ako totálny non-sense, no zamysli sa...)
Si pripravený mať dieťa a prijať ho, ako svoje vlastné a rátať s tým, že Ťa možno nepríme?
Chybu ste spravili pravdepodobne všetci traja.*
Predpokladám, že ona bola po dieťati na materskej (3 roky, to sedí) stále doma, po čase znudená, do roboty nechodila, manžel zabezpečoval všetko. Začala z nudy blbnúť, stretli ste sa na nete a ruka bola v rukáve. Dala sa zlákať dobrodružstvom, nakoľko nuda ju zrejme už žrala od nôh, manžel jej nevenoval toľko pozornosti, koľko si vyžadovala a chcela opäť cítiť pocit, že je žiadaná - chcela opäť cítiť vzrušenie.
Jej manžel spravil chybu v tom, že predpokladal, že doma má to, čo má, stačilo mu to, nerozvíjal rodinu, bral to ako samozrejmosť, o manželku prestal prejavovať evidentný záujem, neuvedomil si, čo môže stratiť a nevšimol si, čo začal strácať. Pritom nevie, že má doma zlato. Neverím, že pokiaľ by sa ku svojej manželke začal správať radikálne inak tak by to s Tebou ukončila. Zobral by manželku na romantickú večeru, pripravil víkend, občas ju potešil drobnými prekvapeniami a dával jej najavo, že mu stále na nej záleží.
Ty si spravil chybu tam, že si v tomto pokračoval aj po tom, ako si sa dozvedel, že môžeš byť tým, kto rozbije rodinu. To je všetko, čo Ti ku tomu môžem povedať, nakoľko myslím že to úplne stačí.
Teraz je to na Tebe, ako sa zachováš. Budeš v tom pokračovať a zoberieš na seba všetky vyššie-spomenuté riziká?
Alebo to ukončíš a možno sa rodina udrží.
*: Celý odsek je písaný, ako teória odvodená z čistého predpokladu - je možné, že sa mýlim.
Inak Vaša situácia mi veľmi nápadne pripomína film Neverná. Nie je to bohvie aká filmárina, no mylsím, že Váš prípad je ako z tohoto filmu (samozrejme netvrdím, že sa tak skončí, to nie.)
-
uNreal_saTch^
Professional
Nepaci sa mi, ze vsetci tu pisete, ze chalan rozbija rodinu a podobne. Takisto narazate na vek, co tiez neviem aky ma v tomto vyznam. Na taketo nieco, musia byt vzdy dvaja a keby si chce ta zenska rodinu udrzat, tak si s niekym na tajnasa necetuje, nejde na rande a v neposlednom rade s niekym inym nesulozi.
Ja to vobec chalanovi nezazlievam...Preco ste vsetci nazoru, ze manzelstvo s dietatom je nieco posvatne, coho sa nesmie za ziadnych okolnosti dotykat, manipulovat s nim? Poznam rodinu, kde prave kvoli detom ostali manzelia spolu, napriek tomu, ze manzel manzelku bil. Samotne deti o tom vedeli ze to tak je. Teraz maju prave tie deti cca 30 rokov a citia sa voci matke, ktora trpela cely zivot, zaviazane. Avsak nemaju jej to ako vratit, nevidida zmysel toho, preco ich matka takto trpela. Sami osobne tvrdia, ze by situaciu neriesili ako ich mama, ale urcite by sa rozviedli / rozisli. Preco ste nazoru, ze deti sa musia pozerat na svoju zotrocenu matku, ktora je vo vztahu nestastna, strhana, zufala atd?
Ja to vobec chalanovi nezazlievam...Preco ste vsetci nazoru, ze manzelstvo s dietatom je nieco posvatne, coho sa nesmie za ziadnych okolnosti dotykat, manipulovat s nim? Poznam rodinu, kde prave kvoli detom ostali manzelia spolu, napriek tomu, ze manzel manzelku bil. Samotne deti o tom vedeli ze to tak je. Teraz maju prave tie deti cca 30 rokov a citia sa voci matke, ktora trpela cely zivot, zaviazane. Avsak nemaju jej to ako vratit, nevidida zmysel toho, preco ich matka takto trpela. Sami osobne tvrdia, ze by situaciu neriesili ako ich mama, ale urcite by sa rozviedli / rozisli. Preco ste nazoru, ze deti sa musia pozerat na svoju zotrocenu matku, ktora je vo vztahu nestastna, strhana, zufala atd?
Neviem, čo si tu nahováraš. Úplne zbytočne si tu anonymne cez internet ospravedlňuješ svoje činy a plány do budúcnosti a hľadáš tu súhlas á la uNreal_saTch^.
Akože kľudne si choď do toho, nahuckaj ju, nech sa rozvedie, nasťahuj si ju aj s deckom a užívaj si následujúceho polroka - rok ružových okuliarov. Potom, keď si začnete liezť krkom a ona si začne flirtovať so zúfalo slobodnými chlapcami na pokeci nám príď porozprávať o úlohe manželstva v našej spoločnosti.
Vo svojom okolí som pozoroval 2 takéto prípady rozvodu, z toho jeden bol presne na chlp rovnaký ako ten tvoj - internetová známosť. Hádaj, koľko im to vydržalo.
Akože kľudne si choď do toho, nahuckaj ju, nech sa rozvedie, nasťahuj si ju aj s deckom a užívaj si následujúceho polroka - rok ružových okuliarov. Potom, keď si začnete liezť krkom a ona si začne flirtovať so zúfalo slobodnými chlapcami na pokeci nám príď porozprávať o úlohe manželstva v našej spoločnosti.
Vo svojom okolí som pozoroval 2 takéto prípady rozvodu, z toho jeden bol presne na chlp rovnaký ako ten tvoj - internetová známosť. Hádaj, koľko im to vydržalo.
Nahovaram co si nahovaram dobre klud uz nema vyznam tato tema ...Niesom hlupy ani ona takze tak...to je asi bodka.Hej mas pravdu uNreal_saTch^ posvatne neni je to prvy pripad nie su aj take ze dopadli krasne,dbore,lepsie.Tak bud hop alebo trop ako to v zivote byva,neda sa nic naplanovat vzdy je nieco proti ,nic neni idealne asi tolko
-
javatar
Hardcore addict
na to ti zareagujem vlastnou citaciou
ak toto nesplnas (a ona svoju cast), mozes byt neviemako zalubeny k stastiu to nedotiahnes - tak ti tu radi vacsina - nie ze nerozbijaj nefunkcnu rodinu, ale ty nevytvor druhu taku!
a toto plati, mas pravdu ze boli pripady ktore dopadli dobre - splnali vsak to o com sme pisali s lumirom (neskor to potvrdil aj jin)javatar napísal:Ak mas mat sancu byt s nou stastny tak:
1. Musis si byt k*rva isty, ze zvladas to co ti pise lumir.
2. Musis si byt k*rva isty, ze ja v nej mylim. (v podstate s lumirom piseme o tom istom len kazdy z ineho uhla pohladu)
ak toto nesplnas (a ona svoju cast), mozes byt neviemako zalubeny k stastiu to nedotiahnes - tak ti tu radi vacsina - nie ze nerozbijaj nefunkcnu rodinu, ale ty nevytvor druhu taku!
-
jin
VIP
Alibizmus najhrubšieho zrna!Lorino18 napísal:Hej mas pravdu uNreal_saTch^ posvatne neni je to prvy pripad nie su aj take ze dopadli krasne,dbore,lepsie.Tak bud hop alebo trop ako to v zivote byva,neda sa nic naplanovat vzdy je nieco proti ,nic neni idealne asi tolko
Hop, či trop? O rodine sa tu vyjadruješ/te, akoby to bola skúška v škole, alebo nejaká vec, ktorej neprikladáš žiadnu úctu! Na základe svojej zaľúbenosti ideš cez mŕtvoly ničiť rodinu? Vieš čo je to vlastná rodina? Zrejme by si si to uvedomil, až pokiaľ by Ti tú svoju mal. Či už s touto ženou(čo by som Ti možno paradoxnedoprial), alebo inou(kde by si si zrejme naplno uvedomil, čo to rodina je). Ale ver mi, že by sa Ti sakra nepáčilo, pokiaľ by Ti ju niekto chcel rozbiť.
Pokiaľ by niekto začal baliť moju ženu a dozvedel by som sa o tom, daný pán by mal veľmi veľký problém.
uNreal_saTch^: Áno, manželstvo s dieťaťom je niečo posvätné. Prípady domáceho týrania, násilia, zneužívania a podobne sú samostatnou kapitolou, avšak je otázne, či sa takéto spolunažívanie dá považovať za funkčné manželstvo. V prípadoch, keď domáce násilie, týranie, atď. manželstvo znefunkční (o konkrétnej miere nejdem písať, je to individuálne, osobne by som však nezniesol ani náznak domáceho násilia) tak je rozvod/odluka až potrebné. Sám z takejto rodiny pochádzam, viem, o čom to je.
Tu sme sa však bavili o prípade, kedy by manželstvo zaniklo kvôli živočíšnemu a pudovému rozmaru (podľa toho, čo vieme). To podľa mňa OK nie je.
-
uNreal_saTch^
Professional
nechapem preco stale pisete o panovi. Opakujem sa, ale na to, aby sa take nieco, ako opisuje autor temy, stalo...nie je potrebne len pana, ale aj pani / slecnu. Aj tej by si rozbil hubu? Ci v nej chyba nie je? Pokial by ti niekto balil zenu a ona mu to zrala, tak potom asi nie je o com...jin napísal:Pokiaľ by niekto začal baliť moju ženu a dozvedel by som sa o tom, daný pán by mal veľmi veľký problém.
-
jin
VIP
Áno, máš pravdu, ďakujem za pripomenutie. S polovičkou by som to riešil tiež. Spoločnými rozhovormi. Zrejme dlhými a vyčerpávajúcimi. Samozrejme nie fyzickým násilím - "Žena se nemá ani kytkou uhodit."uNreal_saTch^ napísal:nechapem preco stale pisete o panovi. Opakujem sa, ale na to, aby sa take nieco, ako opisuje autor temy, stalo...nie je potrebne len pana, ale aj pani / slecnu. Aj tej by si rozbil hubu? Ci v nej chyba nie je? Pokial by ti niekto balil zenu a ona mu to zrala, tak potom asi nie je o com...
-
javatar
Hardcore addict
Osobne si myslim ze ak by zacala zrat druhemu z ruky tak asi nieco robim zle a zacal by som patrat a napravat. Ja si vsak myslim ze manzel tejto konkretnej ani netusi aka je situacia vazna. A ak to vie a serie na to, tak az potom ma zmysel riesit rozvod.
Ja totiz neverim na nieco take ako: "nieco z toho vztahu vyprchalo, treba ho ukoncit".
Kazdy jeden dlhorocny stastny par mi potrvdil, ze manzelstvo je celozivotna praca! Je sice pekne ze vdaka citom to mnohy ako obetu nepocituju, to vsak nic nemeni na tom ze keby nieco pre ten vztah neobetovali tak je odsudeny k zaniku.
A ked sa vytraca nieco citove tak treba hladat sposob ako to obnovit.
Ci mam pri prvej krize kaslat na svoju milu? Ono veta: "uz to nie je to co kedysi, ukoncime to" v preklade znamena: "moj stupen zalubenosti uz nie je na takej urovni aby som prejavoval svoju lasku bez pocitovania obety a to uz nie je take pohodlne ako na zaciatku tak si radsej najdem niekoho s kym prezijem opat tie turbolahke a krasne zaciatky".
Samozrejme na vztah treba dvoch, z toho co tu Lorino18 pise vsak vobec nie je iste ze by ta zena nebola schopna dat sancu svojmu manzelovi. A co je horsie, s velkou pravepodobnostou Lorino18 nie je jej novy plnohodnotny vztah (co by bolo pri krachnutom manzelstve s prizmurenim oka v poriadku - napr. pri domacom nasili),
dokonca nie je ani nahradou manzela (nahradzajuce vztahy su tiez v drtivej vacsine pripadov odsudene na zanik, lebo sa ocakavaju pozitiva predchazajuceho partnera v danej forme u partnera noveho) ale
pravdepodobne je to len zaplata (najhorsi pripad kedy je doslova chlap zneuzivany na uspokojovanie (citove a sexualne) u zeny - aj ked to tak nevnima ani ta zena).
Ja totiz neverim na nieco take ako: "nieco z toho vztahu vyprchalo, treba ho ukoncit".
Kazdy jeden dlhorocny stastny par mi potrvdil, ze manzelstvo je celozivotna praca! Je sice pekne ze vdaka citom to mnohy ako obetu nepocituju, to vsak nic nemeni na tom ze keby nieco pre ten vztah neobetovali tak je odsudeny k zaniku.
A ked sa vytraca nieco citove tak treba hladat sposob ako to obnovit.
Ci mam pri prvej krize kaslat na svoju milu? Ono veta: "uz to nie je to co kedysi, ukoncime to" v preklade znamena: "moj stupen zalubenosti uz nie je na takej urovni aby som prejavoval svoju lasku bez pocitovania obety a to uz nie je take pohodlne ako na zaciatku tak si radsej najdem niekoho s kym prezijem opat tie turbolahke a krasne zaciatky".
Samozrejme na vztah treba dvoch, z toho co tu Lorino18 pise vsak vobec nie je iste ze by ta zena nebola schopna dat sancu svojmu manzelovi. A co je horsie, s velkou pravepodobnostou Lorino18 nie je jej novy plnohodnotny vztah (co by bolo pri krachnutom manzelstve s prizmurenim oka v poriadku - napr. pri domacom nasili),
dokonca nie je ani nahradou manzela (nahradzajuce vztahy su tiez v drtivej vacsine pripadov odsudene na zanik, lebo sa ocakavaju pozitiva predchazajuceho partnera v danej forme u partnera noveho) ale
pravdepodobne je to len zaplata (najhorsi pripad kedy je doslova chlap zneuzivany na uspokojovanie (citove a sexualne) u zeny - aj ked to tak nevnima ani ta zena).