xp loading

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
veslo121
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

xp loading

Príspevok od používateľa veslo121 »

Práve som preinštaloval moj starý pc, ešte tam mám xpčko. zaujimavé je že ked som ho reštartoval, už bolo úplne nainštalované, chýbali iba drivery tak mi loading obrazovka ukázala toto... a vždy ked vypnem/reštartnem pc to ukáže.... nabieha to aj 5 min.. mohol sa zle nainštalovať windows ?
Prílohy
xp loading
xp loading
Denco
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: xp loading

Príspevok od používateľa Denco »

Chápem správne, že to začalo robiť až po nainštalovaní driverov? Dostaneš sa do núdzového režimu? Po načítaní tej obrazovky sa OS spustí normálne?
veslo121
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

pred nainštalovaním... doinštaloval som win, nainštaloval som slovenčinu a chcelo reštart, tak som reštartol a hentak to nabiehalo.... normálne logo xpčka nezobrazuje... aj ked reštartnem 10x stále to isté, len chcem vedieť či sa mi to opraví opravovať alebo to mám znova preinštalovať...
Denco
King
King

Príspevok od používateľa Denco »

Ak pri inštalácii nevyhodilo nejakú chybu, tak by mal byť systém nainštalovaný správne, takže by nová inštalácia nemusela nič pomôcť. Na druhú stranu, kedže si ešte skoro nič nespravil, tak ďalšia inštalácia až tak neuškodí. Čo ten núdzový režim?
veslo121
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

ten núdzový režim som neskúšal.. ale skusím.... a ak by ani to nepomohlo v čom by mohla byť chyba ? jedine žeby som skusil všetky drivery nainštalovať

skúšal som ten núdzový režim, ono to strašne pomaly všetko načíta.
P.S. preinštaloval som to preto, lebo mi ukazovalo bluecrean. a stále vypadával HDD

Všetko funguje normálne, iba na začiatku ten loading.. ani by ma to nesralo, ale trvá to asi 5 min....
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

hento okno nabieha, keď preberáš NB z hibernácie
takže neviem, či náhodou ty nedávaš miesto vypnutia hibernáciu

skús nechať otvorený napr prehrávač pri vypnutí a ak zapneš PC a bude tam ten prehrávač tak máš nastavenú namiseto vypnutia hibernáciu
veslo121
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

až taký blbý som neni... to mi už kamoš hovoril, ale nejak mi to nejde do hlavy... aj ked som dával ten safe mode, strááášne pomaly nabiehalo... ale to iba loading... ked už nabehne pracovná plocha.. tak je pohodička.
P.S. mal som ho vytiahnutý z elektriky
P.S.2. inštaloval som drivery a aktualizácie aspon 3x mi pýtalo reštart.

//autoeditácia príspevku (28 Apr 2011, 15:41)
nemôže byť niečo z rámkou ? alebo cpu ? lebo robí to iba pri štarte.... aj som ho preinštaloval ale nič..
balthier
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa balthier »

nenabieha toto okno nahodou aj pri instalacii xp tusim este pred instalaciou ovladacov?..vybral si instalacne cd?potom ak si mal problem s HDD tak necakaj,ze tym ze preinstalujes xp sa ti zazracne opravy..odporucil by som ti ten disk skontrolovat cez HDtune a daky program,ktory ti opravy bad sektory..
edit/sry nevsimol som si PS2..raz som instaloval vistu a stalo sa mi,ze po update pytalo restart aby sa doinstalovali aktualizacie no ale ten restart pytalo stale..ked ti pc nabootuje skus instalovanie aktualizacii zakazat alebo preinstaluj Win a aktualizacie hned zakazat.
vikko78
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa vikko78 »

len môj názor, ak máš bad sectory na hdd, tak ten hdd radšej zahoď a nestrácaj čas opravou....oprava je len dočasné riešenie. v prípade poškodenej ramky, alebo cpu by ti pravdepodobne pc nenaštartoval. skôr by som sa zameral na pc ako komplet. či sedí takt cpu, takt ramky, kukni do biosu či máš všetko správne nastavené napr. vypni smart hdd a podobne...
veslo121
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

no z tým HDD sú trošku problémy.... niekedy ked zapnem pc tak mi napíše že je odpojený... musím otvoriť skriňu a kábliky dotlačiť.... sem tam mi "spadne" aj počas chodu pc... ---> blue screan ale toto mi robí už asi 2 roky.. okrem toho že raz za čas sa mi to stane iné problémy som nemal... až teraz ten loading..
vikko78
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa vikko78 »

no tak rob, čo ti radia nado mnou...otestuj hdd. ak je chybný, tak bohužial s tym nič nenarobíš, ak nie, tak potom môžme riešiť ďalej...
Napísať odpoveď