Existuje WIFI Powerline adapter?
Ako funguje, mate s nim skusenosti?
Je spolahlivy?
Existuje WIFI Powerline adapter?
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Existuje WIFI Powerline adapter?
to čo sa ty pýtaš, to neexistuje, asi nevieš čo je to powerline adapter alebo nevieš čo je wifi ...
proste to je ako sa pýtať či existuje bezdrôtová drôtová myš ...
proste to je ako sa pýtať či existuje bezdrôtová drôtová myš ...
no powerline ja poznam len taky ze jeden adapter sa zapoji niekde pri modeme do el. siete potom sa do toho adapera zapoji lan kabel z modemu. Druhy adapter sa zapoji do el. siete niekde do vedlajsej izby alebo na poschodie a potom do toho adaptera ktory je vo vedlajsej izbe/na poschodi pichnem lan kabel a druhy koniec kabla dam do pc vo vedlajsej izbe/na poschodi a mam net v pc ktory je vo vedlajsej izbe/na poschodi
A ja sa pytam ci existuje aj taka dvojica adapterov ze jeden dam klasicky do el. siete blizko modemu a modem s tym adapterom spojim lan kablom a druhy adapter dam napr. do siete na poschodi a ten bude na tom poschodi vysielat wifi signal?
Preco nepouzijem AP/router? Pretoze signal z AP/routeru neprejde na poschodie (v mojom pripade) a vrtat do steny a tahat kable cez stenu sa mi moc nechce
A ja sa pytam ci existuje aj taka dvojica adapterov ze jeden dam klasicky do el. siete blizko modemu a modem s tym adapterom spojim lan kablom a druhy adapter dam napr. do siete na poschodi a ten bude na tom poschodi vysielat wifi signal?
Preco nepouzijem AP/router? Pretoze signal z AP/routeru neprejde na poschodie (v mojom pripade) a vrtat do steny a tahat kable cez stenu sa mi moc nechce
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
normálne kúp router a pichni ho do powerline adaptéra a máš wifi aj hore
btw existuje ničo také, práve to buchol na trh netgear ale cena je okolo 100USD takže sa to neoplatí
btw existuje ničo také, práve to buchol na trh netgear ale cena je okolo 100USD takže sa to neoplatí
a co toto? http://pccko-resellerweb.systemb2b.com/ ... p-c0180356
vyzera to tak ze k tomu netreba dokupovat ani router ani nic
vyzera to tak ze k tomu netreba dokupovat ani router ani nic
Ahojte,
Mate niekto skusenosti s POWERLINE komponentami?http://www.dlink.cz/cs/Satellite?c=Prod ... apper[code][/code]
Potreboval by som rozsirit internetovu siet bez stavebnych uprav a tahani kablov.
Do dvoch izieb by som potreboval dotiahnut internet cez el.siet a do tretej ako WIFI.
Ake POWERLINE komponenty budem potrebovat a ako bude vyzerat zapojenie?
Dakujem za radu
Mate niekto skusenosti s POWERLINE komponentami?
Kód: Vybrať všetko
Potreboval by som rozsirit internetovu siet bez stavebnych uprav a tahani kablov.
Do dvoch izieb by som potreboval dotiahnut internet cez el.siet a do tretej ako WIFI.
Ake POWERLINE komponenty budem potrebovat a ako bude vyzerat zapojenie?
Dakujem za radu