Vplyv mediálnej manipulácie na podvedomie

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
silmarill
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Vplyv mediálnej manipulácie na podvedomie

Príspevok od používateľa silmarill »

už x-krát som sa vyjadril v téme o náboženstve, prečítaj si to tam.

k náboženstvu mám síce negatívny postoj, ale vyjadrujem sa v rámci slušnosti. mimochodom, toto za urážku náboženského cítenia nepovažuješ?
A myslím, že práve ty nemáš objeektívny názor na túto vec, lebo si zarytý ateista, fanatický ateista. Fanatický ateista == narkoman
©_ME
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ©_ME »

hwip: ateista neverí v nič alebo v teórie ako tá čo je od darwina.
V Bibli sa píše, že Boh stvoril deň a noc za jeden deň atď. Nepíše sa tam, ako ho stvoril a pre Boha môže byť jeden deň aj tisíc rokov. Preto kresťania nevylučujú darwinovu teóriu. Človek čo v noč neverí, vlastne verí že nič vyššie ako človek neexistuje. Má utvorený názor na náboženstvá, preto sa dá považovať za nejakú vieru, ale v neexistenciu. Je to čudná debata.
silmarill
King
King

Príspevok od používateľa silmarill »

svoje pripomienky k evolučnej teórii daj prosím ťa do témy o kreacionizme ktorú založil Viko6, celkom sa to tam už rozbehlo. toto je téma o mediálnej manipulácii.

mimochodom ateista ako taký NEMÁ názor na boha, proste to nerieši pokým nie je konfrontovaný niekým kto v nejakého z tých x bohov verí. bez tejto konfrontácie sa nad tým nezamýšľa, na rozdiel od veriaceho.

napríklad, ty tiež nie si ne-komunista. taktiež nepremýšľaš o komunizme, pokým nie si konfrontovaný niekým kto je pro-komunisticky založený a snaží sa ti natlačiť svoju ideológiu.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

No, tu by som nesúhlasil. Podľa mňa ateista názor na boha má a to ten, že boh nejestvuje. Ale súhlasím s tým, že inak to ďalej nerieši (teda ak berieme nejakého väčšinového).
hwip
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa hwip »

silmarill napísal:už x-krát som sa vyjadril v téme o náboženstve, prečítaj si to tam.

k náboženstvu mám síce negatívny postoj, ale vyjadrujem sa v rámci slušnosti. mimochodom, toto za urážku náboženského cítenia nepovažuješ?
Ak si fantaciký ateista, pre mňa - za mňa, ber to ako urážku. Aj fanatických veriacich, čo pre vieru robia samovraždu by som takto nazval
©_ME
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ©_ME »

už x-krát som sa vyjadril v téme o náboženstve, prečítaj si to tam.

teraz si sa vyjadril presne tak ako by sa na fóre hodilo.
Keby si sa takto vyjadroval v celej tejto téme, bolo by to oveľa krajšie.
Napísať odpoveď