Pozlatený 3.5 mm jack
Pozlatený 3.5 mm jack
Zdravím, niečo pred vyše rokom som si kúpil slúchadla Creative 830 Earphones a prrednedávnom mi niečo zblblo v kontakte v jacku a prestalo mi fungovať ľavé slúchadlo. Ak sa pohrajem s káblom pri jacku, sem-tam na malú chvíľu naskočí, ale nikdy nehraje dlhšie, resp. vždy sa ten kontakt ruší. Opraviť jack nemám ako, lebo pod tou gumovou časťou na vrchu je ešte umelá a tak sa nemám ako dostať k samotnému káblu. Preto som sa rozhodol, že si kúpim nový jack a problém je vyriešený. Lenže tento môj je pozlatený a pri vlastnostiach slúchadiel na internete som čítal, že tento pozlatený jack zabezpečuje čistejší prechod zvuku. So zvukom slúchadiel som maximálne spokojný a tak by som sa rád opýtal, či je naozaj nejaký rozdiel medzi kvalitou pozlateného jacku a toho typického strieborného. Ďakujem veľmi pekne...
-
G0lDiER_
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: Pozlatený 3.5 mm jack
ten novy, alebo ten povodny je pozlateny?
je to vlastne aj tak jedno, pokial to bude dobre naletovane, rozdiel nebude ziadny.
// IMI: nechaj ho..on rad zopakuje:D
je to vlastne aj tak jedno, pokial to bude dobre naletovane, rozdiel nebude ziadny.
// IMI: nechaj ho..on rad zopakuje:D
Rozhodne kvalitu nepoznas, to je tak maly rozdiel , ze tvoje ucho to ani nebude pocut. Keby si to napojil na osiloskop tak by si videl nejake zmeny. Ak by sme sa bavili o reproduktorovych kabloch, tak tam je to tiez inac
.
-
Ryan Giggs
VIP
Rozdiel v kabloch pocut je a relativne dost vyrazny. Ale urcite nie na takomto lowende ako je ep830. Samozrejme aj ten kabel by musel mat inu kvalitu. Nie je kabel ako kabel. V tvojom pripade je to vsak jedno.
Ved to som spominalRyan Giggs napísal:Rozdiel v kabloch pocut je a relativne dost vyrazny. Ale urcite nie na takomto lowende ako je ep830. Samozrejme aj ten kabel by musel mat inu kvalitu. Nie je kabel ako kabel. V tvojom pripade je to vsak jedno.
-
Ryan Giggs
VIP
Ano. Viem čitať. Len som to trochu upresnil, keďže to čo si napisal neplati všeobecne. V tomto pripade však samozrejme ano.
Ďakujem pekne chalani 
Chyba nebude podľa toho, čo píšeš, v konektore, ale v narušenom kábli blízko konektora. Dalo by sa to opraviť jemným odstránením izolácie, premostením narušeného kábla tenkým obdobným káblikom, a pružným zaizolovaním. Je to iba piplačka, ktorú aj tak budeš mať s preletovaním nového konektora.