čo by som ja potreboval je : aby ste mi hodili nejake kvalitne atramentové,laserove(aj farebnu aj čiernobielu) v cene okolo60€ u tých laserovych to asi bude problem tak by ste mohli teda hodiť te najlacnejšie , je to pre známeho tak mu potrebujem vytlačiť papier a nech si vybere aký typ chce
atramentova tlačiareň/laserová do 50-60€
atramentova tlačiareň/laserová do 50-60€
takže, viem že tu je viacej takýchto diskusií ale všetky su do 200€+
čo by som ja potreboval je : aby ste mi hodili nejake kvalitne atramentové,laserove(aj farebnu aj čiernobielu) v cene okolo60€ u tých laserovych to asi bude problem tak by ste mohli teda hodiť te najlacnejšie , je to pre známeho tak mu potrebujem vytlačiť papier a nech si vybere aký typ chce
najlepšie by bolo keby boli multifunkčne , takže tam asi farebna laserova odpadáva ( to by už bolo moc drahé)
Re: atramentova tlačiareň/laserová do 50-60€
kvalitná farebná laserovka za pajdu? ...zabudni.
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
kvalitnu multifunkcnu za tu cenu? Nehrozi chlope. Do atramentu by som v dnesnej dobe nesiel. HPckove DeskJety mame vo firme a pomaly ich nahradzam LaserJetmi, kedze si robia co sa im zachce a atrament zazracne sem tam potecie kade tade aj pri originalnych HP naplniach.
Radsej investuj cca 160eur a mas kvalitny LaserJet napriklad HP LJ 1025nw. Do tych atramentovych vrazis viacej za tonery a podobne.
Radsej investuj cca 160eur a mas kvalitny LaserJet napriklad HP LJ 1025nw. Do tych atramentovych vrazis viacej za tonery a podobne.
no ved tak mi tu hodte nejaku laserovu,za fajn cenu(aj farebnu aj čiernobielu) a zhruba kolko do toho stoji toner ? ako vravim potrebujem to dať známemu na papier a nech si vyberie čo on chce