DTI v Dubnici
DTI v Dubnici
V Dubnici nad Váhom je súkromná vysoká škola Dubnický technologický inštitút.
Keďže na stránkach nie je moc informácii o tejto škole, snáď sa nájde niekto kto sem chodí resp. vie niečo o tejto škole a mohol by sem napísať niečo o nej. Zaujímalo by ma hlavne ako prebieha výučba v 1. ročníku, ako funguje to externé štúdium (koľko sa študuje v škole a pod.) a tiež aké predmety sú v 1. ročníku.
Díky moc
Keďže na stránkach nie je moc informácii o tejto škole, snáď sa nájde niekto kto sem chodí resp. vie niečo o tejto škole a mohol by sem napísať niečo o nej. Zaujímalo by ma hlavne ako prebieha výučba v 1. ročníku, ako funguje to externé štúdium (koľko sa študuje v škole a pod.) a tiež aké predmety sú v 1. ročníku.
Díky moc
Re: DTI v Dubnici
Tak v zimnom semestri sú tieto predmety: Biológia mládeže a školská hygiena, Didaktické využitie výpočtovej techniky, Profilové poznatky z profesijných odborov, Psychohygiena, Sociálne a filozofické základy výchovy a vzdelávania, Vybrané kapitoly z aplikovanej matematiky.
V letnom semestri sú tieto predmety: Fyzika, Odborná komunikácia, Pedagogická komunikácia, Pedagogická psychologia, Špeciálna pedagogika, Technológia vzdelávania, Telekomunikačné siete, Teória Výchovy, Všeobecná didaktika.
V prílohe máš presný rozvrh z letného semestra.
Oco študuje DTI (pobočka Sečovce) popri zamestnaní. Teraz už ide do 3 ročníka. Prednášky a skúšky boli väčšinou piatok, sobotu alebo v nedeľu. Keď by si ešte niečo potreboval tak sa môžeš spýtať.
V letnom semestri sú tieto predmety: Fyzika, Odborná komunikácia, Pedagogická komunikácia, Pedagogická psychologia, Špeciálna pedagogika, Technológia vzdelávania, Telekomunikačné siete, Teória Výchovy, Všeobecná didaktika.
Oco študuje DTI (pobočka Sečovce) popri zamestnaní. Teraz už ide do 3 ročníka. Prednášky a skúšky boli väčšinou piatok, sobotu alebo v nedeľu. Keď by si ešte niečo potreboval tak sa môžeš spýtať.
- Prílohy
-
- Rozvrh___.xls
- (35.5 KiB) 523 stiahnutí
Super. Díky moc, určite sa ešte niečo opýtam 
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Dubnicky technologicky institut ? ... to cumim .. je to 30 km od mojho bydliska a nikdy som o tom nepocul
...
chodí tu niekto na DTI pobočka nové mesto nad váhom??
Ja chodím do DTI KS Nové Mesto nad Váhom
-
brunetka169
Novice
Ahojte
Chystám sa od septembra študovať v Dubnici
Môže mi niekto poradiť, ako to tam všetko chodí? Či je to náročné,alebo sa to dá zvládnuť?
Dakujem
Už ti prišla odpoved či ta prijali??
Ahojky. Mohla bych tě taky poprosit o nějaké info o škole? Co jsi měl za obor? A jak často byla výuka? Děkuju mocPlasmon napísal:Tak v zimnom semestri sú tieto predmety: Biológia mládeže a školská hygiena, Didaktické využitie výpočtovej techniky, Profilové poznatky z profesijných odborov, Psychohygiena, Sociálne a filozofické základy výchovy a vzdelávania, Vybrané kapitoly z aplikovanej matematiky.
Můj mejl: [email protected]
//autoeditácia príspevku (28 Nov 2012, 13:32)
A jsou tam k vidění i holky-teda jestli to zvládaj? Koukala jsem, že je tam fyzika a pak i matika.. Jací jsou učitelé...? Díky M.Plasmon napísal:Tak v zimnom semestri sú tieto predmety: Biológia mládeže a školská hygiena, Didaktické využitie výpočtovej techniky, Profilové poznatky z profesijných odborov, Psychohygiena, Sociálne a filozofické základy výchovy a vzdelávania, Vybrané kapitoly z aplikovanej matematiky.