Multimediálna zásuvka MEDIA-IN pre USB ?

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Gulli
Light Star
Light Star

Multimediálna zásuvka MEDIA-IN pre USB ?

Príspevok od používateľa Gulli »

Ahojte

Objednal som si Golfa a k dodatkovej výbave som si objednal v názve témy spomínanú zásuvku. O techniku ani elektroniku sa príliš nezaujímam tak mám pár otázok.
Tá zásuvka stojí priamo od VW 386e (umiestnená v stredovej opierke), čo mi príde trošku moc drahé.
Ja si to predstavujem tak, že tam zapojím 100gb externý disk (napríklad) na ktorom budem mať všetku svoju hudbu a budem si môcť pohodlne prepínať. Ak sa mýlim tak ma prosím uveďte do reality :-D
Neexistuje lacnejšia alternatíva aby to fungovalo tak ako si to predstavujem ? Ďakujem

PS: Rádio tam bude od VW, neviem či to pomôže ale v papieroch je to označené ako Rádio RCD 310 s CD MP3, .... AUX IN
moosha
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Multimediálna zásuvka MEDIA-IN pre USB ?

Príspevok od používateľa moosha »

No mozes si kupit vlastne radio s USB vstupom, ak nechces nechat 386 eur u folksfagenu. Ale pozor, AUX IN a USB IN je rozdiel - AUX IN je cisto 3,5mm jack samica, teda radio ti prehra to, co mu pustis zo zariadenia s vystupom na sluchadla (akurat ze do prehravaca namiesto sluchadiel zapojis kabel 3,5mm jack samec>samec). USB IN je zasa USB samica a taketo radio ma spravidla aj jednoduchy suborovy manazer, teda si priamo na displeji zvolis, co chces pustit a to ti radio aj prehra.
Gulli
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Gulli »

Ďakujem ešte som si to pozisťoval na nete a rozhodol som sa, že kašlem nato a objednám to od VW i keď je to podla mňa je neskutočne drahé
PAuLi3
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

neviem, ci si pozeral ale snad pomoze http://elektro.bazos.sk/inzerat/7323773 ... oda-SA.php
Napísať odpoveď