Ja mám len dobré skúsenosti, ale treba dávať pozor na pár vecí. Daj si vrstvu tabaku, kvapku citrónu, ďalšiu vrstvu, ďalšiu kvapku a tak. Každopádne najvyššiu vrstvu už nepokvakaj, pretože potom tá šťava horí, a robí to divný efekt, nie len chuťovo, ale škriabe aj dym.
Čo sa týka mlieka vo váze, je do dobrá vec, ale ako bolo písané, treba to vedieť, mať nájdený nejakú pomer o ktorom vieš, že je dobrý. No mlieko nieje dobré na ovocné tabaky, prípadne jazmín, mätu, atď. Mlieko vo váze mám rád k chocomintu, káve, prípadne kokos alebo aj karamel. Paradoxne ja oblubujem hlavne ovocné tabaky, takže mlieko ani tak nepoužívam. Raz sme ale skúšali 100% jablkový džús (celý deň v chladničke) a čistú vodu v pomere asi 70/30. K tomu myslím že bol Al Fakher, dve jablká a bolo to geniálne. Samotný AF dvojité jablko chutí trochu ako mentol, ale s tým džúsom to bolo eňo ňuňo.
momentalne som uz 2 mesiace "cisty" a asi to ani v maji nezmenim niezeby som nechcel ale nemusim silou-mocou fajcit aj ked ju mam vylozenu meter od seba a melasu hned v supliku...
tú melasu čo máš v šuplíku by som radšej prehodil do chladničky
ináč dneska mi došlo Shiazo Broskyňa a Shiazo kokos. Už som to otváral ale ešte som nefajčil . Čo sa týka tej borskyňe tak tá ma úžasnú sladko-kyslú šťavnatú vôňu čersvo rozkrojenej broskyne ale čo sa týka toho kokosu , tak hm no nwm nwm...tu ma vôňa moc neohúrila, je taká jemná, nevýrazná a taká akási "maslová" (nieviem ako to nazvať) Keď do porovnám s kokosovým tabakom tak tam tá vôňa bola ďaleko lepšia. Keď to zafajčím, dám vám vedieť
momentálne tu bafkám Nahklu-Mango (z počiatku mi moc nechutila, ale už som tomu tabáčiku prišiel na chuť ) a ináč je to strašne blbé aké ťažké je u nás zohnať kvalitnejší tabak ako napr Al Fakher )
Kupujete niekto Al Fakher niekde na slovensku? Doniesol som si totiz kilo z UAE za podla mna super cenu tak si chcem overit ci je naozaj taka super ako si myslim . Po kolko to ide u nas?
kto z vás už objednával cez stimbi.sk, ako dlho trvalo kým vám prišla objednávka? potvrdili expedovanie objednávky nejak mailom? mne zatial totiž došiel len potvrdzujuci mail, že objednavku prijali a odvtedy je ticho a už je to týždeň
Stimbi je asi najschopnejší slovenský obchod svojho typu. Ja som objednával Fajku a kopu tabakov k tomu,... Objednával som asi v utorok. Prišiel do pár sekúnd jeden mail, a prijatí odbjednývky. A o 3 dni som mal doma žltý papierik a šiel som na poštu.