MS v hokeji, Slovensko 2011
-
mirak2
Hardcore addict
Re: MS v hokeji, Slovensko 2011
jo az na to, ze to auto patri firme, ktora sprostredkuva predaj suvenirov...
A teraz na inú tému...
Vanek ide reprezentovať, škoda, že odriekol Grabner... Neviem či boli také časy, že Rakúšania mali v NHL dvoch 30 gólových?!
Vanek ide reprezentovať, škoda, že odriekol Grabner... Neviem či boli také časy, že Rakúšania mali v NHL dvoch 30 gólových?!
-
master23
Light Professional
takze nasim kapitanom bude Demitra. nevadi mi to, ale ja by som skorej dal Mira Satana, aj som cakal, ze to bude prave Miro.
To zas budú rozhovory pred kamerou
Tiež by som uprednostnil Šatana, dokonca možno aj Štrbáka.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
demitra si to zasluzil aj za celu sezonu aj za pripravu.
Tiež mam ten istý názor , Demitra bude dobrý kapitán 
Predbežná súpiska slovenskej reprezentácie na základnú fázu MS (17 korčuliarov a 3 brankári):
brankári - Jaroslav Halák (St. Louis Blues/NHL), Ján Lašák (Jokerit Helsinki/Fín.), Peter Hamerlík (Třinec/ČR),
obrancovia - Ivan Baranka (Spartak Moskva/Rus., KHL), Dominik Graňák (OHK Dinamo Moskva/Rus.), Martin Štrbák (OHK Dinamo Moskva/KHL), Peter Podhradský (Dinamo Minsk/Biel., KHL), Milan Jurčina (NY Islanders/NHL), Ivan Majeský (Skelleftea/Švéd.),
útočníci - Marcel Hossa (AK Bars Kazaň/Rus.,KHL), Branko Radivojevič (Spartak Moskva/Rus., KHL), Štefan Ružička (Spartak Moskva/Rus., KHL), Miroslav Šatan (OHK Dinamo Moskva/Rus., KHL), Tomáš Surový (Dinamo Riga/Lotyš., KHL), Richard Zedník (AIK Štokholm/Švéd.), Jozef Stümpel (Dinamo Minsk/Biel., KHL), Marián Gáborík (NY Rangers/NHL), Pavol Demitra (Lokomotiv Jaroslavľ/Rus., KHL), Ladislav Nagy (MoDo Hockey/Švéd.), Ľuboš Bartečko (MoDo Hockey/Švéd.)
-
moosha
Darca
Thug určhité, puk sa nam lepil na hokejký, chlapci korčulovali čo mohlí...begbeee napísal:To zas budú rozhovory pred kamerou![]()
Ale ani Julova elektronická tužka nie je na zahodenie
nechapem preco... kvoli tomu ze sa nevie vyjadrovat na kameru ako moderator ?begbeee napísal:To zas budú rozhovory pred kamerou![]()
Demitra je jeden z mala kt. uz od Vancouveru hra v reprezentaci ako keby naposledy..dava do toho vsetko....a na MS tomu nebude inak.. takze nevidim dovod preco by nemal byt kapitan... mylsim ze on bude prave ten kto ich dokaze v muzstve spravne nakopnut, pretoze sam vie, ze vela sezon uz aktivne hrat nebude a toboz uz nie na dalsich MS na Slovensku (az ovsem este niekedy budu)
-
audiotrack
VIP
presne tak, navyše je o ňom známe že je zabávač a vždy práve on šíri v kabíne dobrú náladu a burcuje tým. Som spokojný že je práve on kapitán. Možno mu nepôjdu tie rozhovory s médiami tak ako šatanovi, ale to je úplne jedno. Hlavne aby si rozumel s ostatnými hráčmi
Soviet > Zaslúžil by si si K- za pokazenie pekného večera.
No so Sekerom sa aj tak zacalo ratat az po tom co vypadol, Kopecky tiez asi nakoniec nepride aj ked su okolo toho reci.
Hossa, Handzus az v nedelu, a Visnovsky zrejme az proti rusom
No so Sekerom sa aj tak zacalo ratat az po tom co vypadol, Kopecky tiez asi nakoniec nepride aj ked su okolo toho reci.
Hossa, Handzus az v nedelu, a Visnovsky zrejme az proti rusom
-
Sagittarius
Guru
Tiež neviem, čo má kapitán spoločné z rozhovormi do TV, veď tie môže dávať hocikto. Myslím, že to, kto bude kapitánom to neovplyvní z hľadiska ich početnosti s tým, či oným hráčom...
Podľa mňa dlhoročným a zabehnutým kapitánom našej reprezentácie je Šatan a jeho rolu preberá pomaly Chára (Chára je samozrejme lepší kapitán ako Šatan, ale je málokedy dostupný). Šatan bol pri všetkých najväčších úspechoch reprezentácie a vie čo treba robiť pre úspech, v neposlednom rade je jeden z najinteligentnejších hokejistov a má dobrý prejav. Vždy keď bol kapitán Demitra nedopadlo to dobre a jeho prejav nie je až taký dobrý ako Šatanov, takisto mám pocit, že Demitra nie je natoľko rešpektovaný ako Šatan. Možno si poviete, že WTF, ale úlohou kapitána sú aj rozhovory médiám a nielen slovenským. Netvrdím, že Demitra je alebo bude zlý kapitán našej reprezentácie, hovorím len, že v tíme máme aj jednu lepšiu voľbu.
-
master23
Light Professional
ja suhlasim s begbeem, ale myslim si, ze Palo tiez bude skvely kapitan, a snad nas dotiahne daleko. Moj dovod preco som nechcel aby Demitra bol kapitanom je, ze proste sa od neho caha hadam najviac z celeho timu. tak som chcel aby sa sustredil len na hru, a teda nemusel byt kapitanom a mat na starosti aj ine ulohy.
//btw, ako je to s nazvom areny, Orange arena bude len pocas sampionatu a potom bude znova Zimny stadion O. Nepelu?
a ten nazov Orange arena musel byt zmeneny (koli nejakym pravidlmi IIHF) alebo sa SZLH rozhodlo predat meno stadionu Orange-u?
a este citujem SME, na adresu Mira Satana:
ale aj tak verim, ze sa Hanlon spravne rozhodol a verim im obom. pome chlapci.
//btw, ako je to s nazvom areny, Orange arena bude len pocas sampionatu a potom bude znova Zimny stadion O. Nepelu?
a ten nazov Orange arena musel byt zmeneny (koli nejakym pravidlmi IIHF) alebo sa SZLH rozhodlo predat meno stadionu Orange-u?
a este citujem SME, na adresu Mira Satana:
Čítajte viac: http://hokej.sme.sk/c/5870556/10-dovodo ... z1Ktiizd7mJe prirodzený líder, má v kabíne autoritu. Bol kapitánom pri všetkých medailových úspechoch. Dokáže strhnúť so sebou celý tím.
ale aj tak verim, ze sa Hanlon spravne rozhodol a verim im obom. pome chlapci.
-
mfp
Medium Star
Neviem ci je to len moj pocit, ale neni toho "boomu" okolo MS tento rok nejak nechutne vela? Viem, ze hrame doma, ale aj tak... turnaj, ktory v takej Kanade vacsina ludi ani netusi kedy a kde sa hra a my sa tu ideme kvoli tomu zosrat 
-
P3Bo
Guru wannabe
Bude sa streamovať šampionát na nejakom českom alebo americkom programe ? (dá mi niekto link? )Chcel by som si to pozrieť z nejakého menej zaujatého pohľadu + práve dnes som videl karikatúru kde naši hokejisti svojim "zápalom" roztopili ľad, snáď aby sme to neprehnali od toho že hráme doma.
-
mfp
Medium Star
Malo by to ist live na ceskatelevize.cz len neviem, ci to nahodou nebude obmedzene len pre ludi z CR
-
Sagittarius
Guru
ČT 4 by to malo streamovať, len neviem ako je to s právami, ale skús.
Ale napr. Slovensko - Rusko nedávajú v priamom prenose, lebo dávajú Ligu majstrov.
-
Soviet
Darca
Rozpis je, ale zatial priebezne streamy nie:
http://www.myp2p.eu/competition.php?com ... =icehockey
Taktiez za skusku bude stat:
http://livetv.ru/en/allupcomingsports/2/
Ale ak sa da verit tejto sprave, tak to bude vysielat huste.tv
http://medialne.etrend.sk/televizia-dis ... okeji.html
http://www.myp2p.eu/competition.php?com ... =icehockey
Taktiez za skusku bude stat:
http://livetv.ru/en/allupcomingsports/2/
Ale ak sa da verit tejto sprave, tak to bude vysielat huste.tv
http://medialne.etrend.sk/televizia-dis ... okeji.html
-
Sagittarius
Guru
Ale on chcel nezaujatý pohľad, a tejto podmienke asi huste.tv nevyhovuje.
A k tomu ak keď nie je kvalita komentovania na STV bohvieaká, ale na huste.tv je to ešte o pár tried nižšie...