Poker
Re: Poker
Hraval som na bwine poker cca rok, je tam mozstvo turnajov aj za par centov co je dobre na zvysenie bankrollu, co sa tyka cashgames, tak hraci tam nie su az tak kvalitny ako na PS ci FTP a pokial mas rozum tak nemal by si byt v strate. Bwin ako taky je na rozbeh dobry + mozes tam aj stavkovat
.
bwin klient ma celkom v poho grafiku a je priehladny a lahko sa v nom zorientujes, cize premna jedna z tych lepsich herni na gamblovanie
P.S : 2krat denne sa hraju 500USD freerolly pricom len 3k ludi hraje na zaciatku a uriven tych hracov je velmi nizka, cize cash mas zaruceny ak nerobis hluposti. 1 miesto vacsinou berie 120USD +- zalezi od mnozstva rebuy-ov a addon-ov. Takisto herna ponuka Double or Nothing alebo CoinFlip Sit n Go. Na rozbeh a urobenie si aspon nejakeho bankrollu vcelku dobra herna.
bwin klient ma celkom v poho grafiku a je priehladny a lahko sa v nom zorientujes, cize premna jedna z tych lepsich herni na gamblovanie
P.S : 2krat denne sa hraju 500USD freerolly pricom len 3k ludi hraje na zaciatku a uriven tych hracov je velmi nizka, cize cash mas zaruceny ak nerobis hluposti. 1 miesto vacsinou berie 120USD +- zalezi od mnozstva rebuy-ov a addon-ov. Takisto herna ponuka Double or Nothing alebo CoinFlip Sit n Go. Na rozbeh a urobenie si aspon nejakeho bankrollu vcelku dobra herna.
bwin je priemerna herna, ale zda sa mi, ze celkom casto spolupracuju s pokerportalom, takze su tam obcas zaujimave akcie pre svk hracov, vklady a vybery su bez problemov. myslim ze tam nie je poriadny rakeback a bonusy, takze vela dobrych hracov tam nehrava. btw niekedy pred mesiacom nastala fuzia party pokru a bwinu, do niekolkych mesiacov sa aj spoja herne, takze do konca roka ocakavajte prival hracov. skus si inac na internete najst nejaku akciu, napr ak sa zaregistrujes cez pokerstrategy, tak mozes dostat bonus do vysky 1k$.
inac prave na pokerstrategy prebieha zaujimava akcia, ak depozitujete cez nich na ladbrokers aspon 15$, tak sa mozete zapojit do freerollu pre depozitarov o 10k$.
//autoeditácia príspevku (10 Máj 2011, 23:05)
pokerstrategy pred par dnami spustili cesku mutaciu stranky. 50$ no depozit bonus, cesko-slovenske forum, strategie a co si ja myslim, ze je najlepsie, su tam cz-sk poker videa +pre cz-sk uzivatelov je pripraveny freeroll za 5k$. pozrite na http://cs.pokerstrategy.com/home/ (alebo sa mozete prihlasit cez moj referral link: http://cs.pokerstrategy.com/u0HWQ2). osobne som z toho zatial dost nadseny, nejake komentovane videa sa zhanali celkom tazko a vela krat v nich neboli vysvetlene vsetky pojmy, pozerat na videa na ps je pre mna radost
inac prave na pokerstrategy prebieha zaujimava akcia, ak depozitujete cez nich na ladbrokers aspon 15$, tak sa mozete zapojit do freerollu pre depozitarov o 10k$.
//autoeditácia príspevku (10 Máj 2011, 23:05)
pokerstrategy pred par dnami spustili cesku mutaciu stranky. 50$ no depozit bonus, cesko-slovenske forum, strategie a co si ja myslim, ze je najlepsie, su tam cz-sk poker videa +pre cz-sk uzivatelov je pripraveny freeroll za 5k$. pozrite na http://cs.pokerstrategy.com/home/ (alebo sa mozete prihlasit cez moj referral link: http://cs.pokerstrategy.com/u0HWQ2). osobne som z toho zatial dost nadseny, nejake komentovane videa sa zhanali celkom tazko a vela krat v nich neboli vysvetlene vsetky pojmy, pozerat na videa na ps je pre mna radost
Dnes sa mi na stole Lupus II podarilo sadnut predtym, ako si prisadol nejaky rekreacny haluzak
pozeram ze 9 cakatelov k stolu
doplo mi ked som videl ako hra. Nechal mi 60USD. 0.10/0.25$ asi hodina hrania.
//autoeditácia príspevku (16 Máj 2011, 1:01)
Tak som si dnes nahrabal nejake vstupenky. V poziadavkach -> vstupenky do turnaju som vsak nasiel dalsie, o kt. som nevedel. 2 kusy PPBuyin a jeden PPFreerol. Obe nemaju ziaden popis, ziadnu expiraciu a ked na ne kliknem, tak sa mi v ponuke vyuzitelnych turnajov neukaze ani prd. Nevie niekto, co to je a ako som sa k tomu dostal?
//autoeditácia príspevku (16 Máj 2011, 1:01)
Tak som si dnes nahrabal nejake vstupenky. V poziadavkach -> vstupenky do turnaju som vsak nasiel dalsie, o kt. som nevedel. 2 kusy PPBuyin a jeden PPFreerol. Obe nemaju ziaden popis, ziadnu expiraciu a ked na ne kliknem, tak sa mi v ponuke vyuzitelnych turnajov neukaze ani prd. Nevie niekto, co to je a ako som sa k tomu dostal?
-
Scorpion90
King
Ked je tu rec o Bwin, rad by som sa opytal, ci je tu niekto, kto ma skusenosti s pokrom u Bet365
Ponukaju 100% bonus pri vklade do 1000$ co sa mi zda celkom zaujimave. Navyse mam u nich ucet, takze je to pre mna najvyhodnejsie
Ponukaju 100% bonus pri vklade do 1000$ co sa mi zda celkom zaujimave. Navyse mam u nich ucet, takze je to pre mna najvyhodnejsie
bounty turnaj na PS,.. da sa na tom slusne nabalit..
vstup: 1,43
vyhra: 6,00
PokerStars Turnaj č.395306162, No Limit Hold'em
Buy-in: $1.00/$0.25/$0.18 USD
9 hráčů
Celkový prize pool: $9.00 USD
Dobrý den,
gratulujeme Vám k 1.. místu v turnaji. Odměna 4,50 USD byla připsána na Váš hráčský účet.
V Knockout Bounty pro tento turnaj získáváte 1,50 USD. Bounty byly vyhrány za tyto hráče: arcalis88, MananaT, hugo_psy_23, itrauer, sandy0110, PlusMinus81
Upozornění: Na základě vítězství v tomto turnaji získáváte současně i svoji vlastní bounty.
vstup: 1,43
vyhra: 6,00
PokerStars Turnaj č.395306162, No Limit Hold'em
Buy-in: $1.00/$0.25/$0.18 USD
9 hráčů
Celkový prize pool: $9.00 USD
Dobrý den,
gratulujeme Vám k 1.. místu v turnaji. Odměna 4,50 USD byla připsána na Váš hráčský účet.
V Knockout Bounty pro tento turnaj získáváte 1,50 USD. Bounty byly vyhrány za tyto hráče: arcalis88, MananaT, hugo_psy_23, itrauer, sandy0110, PlusMinus81
Upozornění: Na základě vítězství v tomto turnaji získáváte současně i svoji vlastní bounty.
-
profik
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
To xchance je nieco podobne ako rebuy. Len toto je freezout. Takze, ked niekto vypadne do urciteho levelu, moze sa ist zaregistrovat ako "novy" hrac. Cize zaplati buy in+fee a hra odznova ako by prisiel. A to 6 max je, ze pri stole sedi maximalne 6hracov ako uz bolo povedane vyssie.
-
profik
Light Professional
Je to rozsirene uz aj v zahranici, ale tak mne sa tento sposob tiez nepaci. Velmi rad hram live a najradsej freezouty alebo double chance turnaje, lebo neznasam hracov, ktory pri neobmedzenych rebuy-och turnajoch hraju ako keby to bol freeroll.
-
profik
Light Professional
Jasne, aleide skor o hru preflop. Dajme tomu som na btn. Predomnou aspon 4limp. ja raise 4BB a samozrejme vsetci 4vratane hraca na BB call-nu s hocijakymi kartami vo farbe resp jednou vysokou alebo do "postupky"(10,6). Samozrejme ja trafim na flope nejaky par, mozno dva idem all in a dojde run run flush alebo straight
To bolo na dennom poriadku, kym som sa nevysral na studentske turnaje a nezacal hrat len freezouty a double chance.
Niekoho tieto nazvy mozu lahko pomylit, ale tak staci si nieco pravidelne citat na pokrovych forach resp na gooli by si urcite nieco nasiel o tom xchance.
Niekoho tieto nazvy mozu lahko pomylit, ale tak staci si nieco pravidelne citat na pokrovych forach resp na gooli by si urcite nieco nasiel o tom xchance.