GPS
GPS
porsím vás ja som z tých vyhlášiek magor furt čítam čítam ale nechápem to..tak smie sa používať GPS v aute alebo nie ke´d ho nemám vstavané?? ide mi o to či sa môže umiestniť na čelné sklo mimo zorného poľa vodiča? zákon vraví že hej ale môžem tomu veriť čo je písane na natankuj.sk? neviem sám..poradí mi niekto ako to valstne je?a poprosil by som rpípadne citáciu z vyhlásky a vysvetlenie lebo fakt som z toho magor..jeden text hvoorí že s amôže další že nemôže,potom debili novelizuju ani človek nevie odkedy to je platné lebo za 5 dni to zasa idioti zmenia..ja viem sme na slovensku tu s amoze vsetko..ale tak fakt sa v tom nevyznam..prečítal som x clankov na natankuj.sk ale furt amm v tom chaos lebo v jednom tvrdia ze sa uz to smei av dalsom ze nie..ja neviem ako to je?
Re: GPS
našiel by si mi to prosím ťa kde je to tom písané? lebo ja som to čítal take volačo tu ale ten datum ej priliž stary na to aby sa tomud alo veriť:
http://natankuj.sme.sk/c/5176043/gps-ka ... zivat.html bolo to zverejnene 4teho januara ale v roku 2010 co je priliž staré pri súčasnom drbnutom systeme toho drbnuteho štátu lebo oni menia tie vydrbane zakony skoro každý deň
//autoeditácia príspevku (29 Apr 2011, 11:25)
a strasne by mi pomohlo keby si mi mohol niekde vyhladať odkedy platí ten zákon a či ej ešte furt aktuálny a v platnosti či nebol menený
http://natankuj.sme.sk/c/5176043/gps-ka ... zivat.html bolo to zverejnene 4teho januara ale v roku 2010 co je priliž staré pri súčasnom drbnutom systeme toho drbnuteho štátu lebo oni menia tie vydrbane zakony skoro každý deň
//autoeditácia príspevku (29 Apr 2011, 11:25)
a strasne by mi pomohlo keby si mi mohol niekde vyhladať odkedy platí ten zákon a či ej ešte furt aktuálny a v platnosti či nebol menený
hmm dobre tak dik teda za info duafm ze mate pravdua ze nedostanem za to pokutu bo ma slahne ked jo
-
PAuLi3
Darca
- Kontaktovať používateľa:
si si isty ze nemoze byt drziak na mobil? myslim si velky rozdiel medzi drziakom gps a drziakom na mobil nie je velky, lebo drziak na mobil mam v aute a este ma kvoli tomu nezastavili