Minecraft
-
krankenwagen
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Minecraft
Ake vÍhodI tam su ak smiem vediet?
Re: Minecraft
tak ja zato nemožem že mam tolko chyb som dizgrafik !! omg
na canary fičí server
... a zistil som že patch 1.5 je dosť ečte zabugovaní ...npr unas ide pomalšie chat to je všetko
ale na inich serveroch de som bol aj predtim to bolo dobre ket to bolo na patcu 1.4 a nebugovalo to tak ako na 1.5... takže keť pojdete na moj server tak sa nezlaknite
...a víhody su tam že su na začiatok 2x diamanty a može byť aj vip 
aha plugini no tie zakladne tam boli dane /sethome /setspawn /give /home /spawn /me /msg /playerlist /warp /motd /compass /m /who
/ban /kick /item /tp /tpthere /s /i /tell /help to je vsetko to su prikazi ale ako sa volaju tak to nwim
tie tam boli odzacatku 
/ban /kick /item /tp /tpthere /s /i /tell /help to je vsetko to su prikazi ale ako sa volaju tak to nwim
craftak napísal:tak ja zato nemožem že mam tolko chyb som dizgrafik !! omg
Si iba negramotný idiot, ktorý by sa mal naučiť gramatiku! Kto ti povedal, že si disgrafik? Vieš ty vôbec, čo je disgrafik? Môj kamarát má vysoké štádium disgrafie, ale strojové písanie ovláda na 100%, teda vie gramatiku. Diskrafici majú problém dostať text na papier, väčšinou sa im trasú ruky, alebo sa im zasekne pohyb pri písaní, a napríklad sa začnú potiť. Na PC ale vedia písať bezproblémovo, preto si aj disgrafici nesú do školy notebook, prípadne diktafón. To, že ty nevieš, kedy má byť i, a kedy y, to už je tvoja blbosť, a osobne neznášam ľudí, ktorý majú internet, trávia tam každý deňa doteraz to nevedia. To fakt nepochopím.
Udomácnená je aj "disgrafia", dokonca je ovela viac rozšírená. Už len indexovanie Googlu hovorí za všetko, asi 4-násobne viac výsledkov. Správne sú ale obe.
Ku karme "neznasas ludi, ktori za to nemozu ... ". Prepáč, ale on za to môže. Je jeho chyba, že nevie gramatiku. To už fakt nechápem, kto toto poprie.
Ku karme "neznasas ludi, ktori za to nemozu ... ". Prepáč, ale on za to môže. Je jeho chyba, že nevie gramatiku. To už fakt nechápem, kto toto poprie.
-
yoggy
Tak neviem kto tu je idiot nadávaš na neho a potom ho kryješ
Choď von, 4 steny okolo teba ti nerobia dobre 
Nechytám sa. Kryjem ho? Ukáž mi prosím, kde som ho kryl. Vonku by sa mal ísť ty, lebo asi blúzniš.yoggy napísal:Tak neviem kto tu je idiot nadávaš na neho a potom ho kryješChoď von, 4 steny okolo teba ti nerobia dobre
-
yoggy
K téme hľadám niejakého hráča na server:
Na začiatok: 1 diamant, 1 tehla zlata
Mód: bukkit
Pluginy:
Lockette (uzamknutie truhlic a dverí)
xWarp (warp)
Moar (z jednej veci ti spraví 64)
atď.
Hláste sa cez SS
PS: jedná sa o offline server (nepotrebujete premium)
Asi ani ty sám nevieš, že? Nikde som ho totiž neobhájil.
chcel by som sa opýtať že či by ste my neporadili že prečo mam také lagi na serveri... či je to tím že je to na patchu 1.5 že je dosť bugnutý alebo pcckom ... moje pccko ma 2gig ram 1giga grafika procak 2.80 intel 500giga pamete
tak pcckom to asi nebude ne?
ee ake mas internetove pripojenie
Ja mam server na pc kde je RAM 700mb a ide uplne rýchlo, to závisi od rýchlosti internetu
PS:
Hľadám ludí ktorý mi pomôžu dostavať hradby dlžky cca 4000blokov a hrad v strede
Server info: http://mcserverlist.net/servers/4dbc6bf ... 0b350001ee
PS:
Hľadám ludí ktorý mi pomôžu dostavať hradby dlžky cca 4000blokov a hrad v strede
Server info: http://mcserverlist.net/servers/4dbc6bf ... 0b350001ee
mam tam percentage 100% ale už my nelaguje server tak je to v poho
http://www.minecraftuj.jex.cz
//autoeditácia príspevku (01 Máj 2011, 18:24)
mohol by som otázku?Mam server cez canary mod ale nejde my tam dať iZone plugin skusal som si tam stiahnuť ces crafftbukit ale nešlo to ... tak poradite odkial mam zohnať plugin na canary mod?
//autoeditácia príspevku (01 Máj 2011, 18:24)
mohol by som otázku?Mam server cez canary mod ale nejde my tam dať iZone plugin skusal som si tam stiahnuť ces crafftbukit ale nešlo to ... tak poradite odkial mam zohnať plugin na canary mod?
-
her_cool_ass
Medium Expert
Zdravim pred nedavnom som sa tu pytal otazku ohladom spojazdnenia local servera u mna doma lebo mam dva compy. poradli mi, ze mam stiahnut minecraft server, k tomu kratky popis, vsetko som spravil tak ako trebalo, no ked si zapnem server, potom hru, kde dam multiplayer, do nho svoju IP tak mi to strasne dlho pripaja a nakoniec to hodi timeout. chova sa to tak aj ked vypnem firewall vo windows 7. Co mam teda spravit aby mi to slo pustit? diky moc