MS v hokeji, Slovensko 2011

O športe...
yoggy

Re: MS v hokeji, Slovensko 2011

Príspevok od používateľa yoggy »

ku koncu boli perfektný :roll:

//autoeditácia príspevku (29 Apr 2011, 21:56)
goool paráda
rados915
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa rados915 »

Toto sme potrebovali! :)

// SUPER! Síce vytrápené, ale o to viac zaslúžené víťazstvo! Pekne chlapci :)
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

super:)
.
kredit musime dat aj slovincom, ktori zahrali vyborny zapas..
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Upotene vitazstvo nad Slovinskom, skvely zaciatok - uplne tragicka hra. Ak postupime do stvrtfinalovej skupiny tak nas tam rozoberu ako cigani auto.
lumir
King
King

tomas... videl si zapas svajciarsko vs. francuzsko.. alebo nemecko vs. rusko?
.
ak ano, tak potom tvoj uplakany koment nechapem..

//tak si si ich mal pozriet... potom by si sa na po pozeral uplne inac. nemohucnost rusov, rekreacny hokej svajc. a franc.. Na zaciatku sampionatu maju slabe timy najvacsiu sancu prekvapit, kedze favoriti este nie su zohrati. to je vidlo aj na vysledkoch:

GER:RUS 2:0
SUI:FRA 1:0pp
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Nevidel som tie zapasy, pretoze ma nezaujimaji. Videl som iba nas zapas - hroza.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

No, nič moc, ale tak vyhrali sme, bol prvý zápas. Kedysi sme pdobné prvé zápasy vyhrávali 7:0, 9:3 či 10:1.
CHoBoT
Star
Star

Príspevok od používateľa CHoBoT »

t0m4s3 napísal:Nevidel som tie zapasy, pretoze ma nezaujimaji. Videl som iba nas zapas - hroza.
tak si ich pozri a potom hovor hroza urcite sme hrali o dost lepsie ako rusi :)
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

No Zaciatok bol tazky, aale postupne sme sa nejako ukludnili, po prvom gole to uz pekne islo. Sanci bolo kopec. TReba si davat pozor na striedanie, to nam moc neslo. Nechapem ako mohol niekto tipovat 6:0.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

No Slovinci prekvapili, a nasi zatial strielaju kade tade bez premyslenia od ciary a puky im utekaju z hokejok..Kus aj stastia dnes, kedze slovinci zvolili velmi dobru taktiku, ktora na nas zaberala.. Nebola to az taka hroza..Prvy zapas nebyval od nas vzdy najepsi..uvidime v nedelu, ci sa to zlepsi alebo nie..
sharky-no
King
King

Príspevok od používateľa sharky-no »

co sa ti nepacilo?
skus ty hrat ked od teba caka 5 mil. ludi ze prave ty rozhodnes zapas. a nie len ten ale cely turnaj.

boli 2 moznosti, bud hokejisti s tou obrovskou silou od publika ukazu co v nich je, alebo sa im roztrasu nohy a ruky a nebudu vediet poriadne zakoncit. 2. moznost bola ta dnesna, nechcel by som byt v ich kozi, kedze uz ja si namyslam ze budem volat sanitku pri tych nervoch :lol: kazdopadne, vyhrali sme, bol to super zazitok.

gaborik nevyuzil vela sanci, ale keby tam je niekto iny, tak tie sance ani nie su.

Ja som rad ze som stravil vecer pri tomto hokeji, publikum bolo uzasne a celkovy pocit z tohto zapasu ma nuti odkladat bakalarku :D proste ma bavia ;) SLOVENSKOOO :)
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Jj Slovaci nejak vela cakaju, vsetci hned vidia finale a zlato a nwm co, aj tento zapas, treba byt realista :D
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

sharky: S tymi divakmi to neprehanaj..Sice cakaju, ale hraci z nhl su nato zvyknuty z playoff, kde je tam ovela viac divakov cakajucich vo vyhru tymu.. Takze natlak musia vediet niest. Napokon hrali aj x pripravnych a v pohode to zvladli pred rovnakym hladiskom ;)
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Ja si nemyslim ze sme hrali zle, prestrierali sme ich o triedu, dalsi zapas sme o trojicu hracov z NHL bohatsi, vidim do svetlo.

Dalsi zapas bude pre nas rozhodujuci, nemci podali velmi dobry vykon, rusi hrali otrasne. Podla mna to budeme mat tazsie s nemcami ako s rusmi
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Atmosfera na stadione bola super, to sa dalo vycitit aj z obrazovky. Keby sa vsak Satan nezahral na snipera, tak neviem. Jeho gol dost uvolnil muzstvo. Ostatne goly boli pre mna nezaujimave. Celkovo bol zapas omnoho viac zaujimavy ako keby sme im tam nasukali neviem aky debakel, takze z pohladu divaka chvalim.
Zajačik
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Zajačik »

Neviem prečo tu niektorí vyzdvihujú Slovincov. Na svoje pomery hrali celkom fajn, okey. Avšak, videli ste pomer striel? Asi tak 45-16 v náš prospech? Jednoznačne treba do budúcich zápasov zlepšiť efektivitu streľby. Nie je možné aby sme z toľkých striel dali 2 góly (ten tretí do prázdnej nepočítam). Rovnako tak zlepšiť aj presilové hry. Čo sme hrali 4minúty v početnej výhode, tak prvé dve minúty sme ani na brankára nevystrelili. Hawk, dohovoril som. :D
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Soviet napísal:No Slovinci prekvapili, a nasi zatial strielaju kade tade bez premyslenia od ciary a puky im utekaju z hokejok..Kus aj stastia dnes, kedze slovinci zvolili velmi dobru taktiku, ktora na nas zaberala.. Nebola to az taka hroza..Prvy zapas nebyval od nas vzdy najepsi..uvidime v nedelu, ci sa to zlepsi alebo nie..
Vidíš soviet a mne sa napríklad páči že strieľali veľa kedysi sa dobre že tými kľučkami nepredbiehali a tisíc nahrávok na jednu strelu . Je dobre že menej špekulujú to sa nevypláca. CG teamu vo výhru som veril naši zvyknú prehrávať až keď o niečo ide :P

Na malú chvíľku keď bielorusi vyrovnali a Slováci dostali gól som veril v skupinu o záchranu Slovensko , Rusko a Kanada xD to by bola šou v tých košiciach :lol:
lumir
King
King

P3Bo..mas tam 2 logicke chyby:
- Rusko a Slovensko nemozu byt naraz v skupine o zachranu
- pokial by bolo v skupine o zachranu Slovensko, hralo by len v BA

:D
sharky-no
King
King

Príspevok od používateľa sharky-no »

soviet: ano su profesionali, ale toto je turnaj o 14 dnoch a nie sezona o ~80 zapasoch, a dolezity je kazdy jeden zapas.
priprava je predsa len o niecom inom nez klasicky ostry zapas. a to vsetko sa v tych gebulkach moze odzrkadlit.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Ano P3Bo je dobre strielat vela, lebo dorazky a podobne veci nikdy clovek nevie ako padnu, ale zas uplne nezmyselne strielat niekedy nema zmysel, ked hrac vidi a moze si aj prihrat a z blizsia vystrelit..boli tam take situacie..Potom sa clovek necuduje, ze bolo 46 striel, ktore iba zbytocne vyzdvihuju, ze strielame aj nepremyslene.

Ale prvy zapas je prvy zapas..uvidim nemcurov..Isto sa co to pomeni a snad sa to zlepsi..Opat bol istotne aj iny lad nakolko zmizli z pod neho aj reklamy, cize, ktovie ci aj na ten budu dake rozhovory..
Napísať odpoveď