ovladac na keyboard

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
damiamarl
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

ovladac na keyboard

Príspevok od používateľa damiamarl »

cawte, kupil som si midi zariadenie na keyboard a hladam k nemu nejaky softver, ak mi niekdo vie poradit skuste :D
Daedalus
Medium Star
Medium Star

Re: ovladac na keyboard

Príspevok od používateľa Daedalus »

Co si to kupil, na co konkretne to potrebujes, co ti nejde? Potrebujes sequencer? DAW? Ovladace? Skus sa vyjadrovat zrozumitelnejsie a bude to lahsie pre vsetkych ;)
damiamarl
Light Professional
Light Professional

neviem co konkretne by som sem mal napisat ale nieco skusim ...takze je to MIDISPORT UNO ...je to urcene pre prepojenie pocitaca s klavesovym zariadenim ...potrebujem nejaky program na pracu so syntetizatorom cez pocitac ... Keyboard je znacky YAMAHA PSR E303 ...ak som nieco podstatne nenapisal kludne sa opytaj lebo sa do toho nerozumiem a neviem co je potrebna informacia
Daedalus
Medium Star
Medium Star

No kupil si usb midi kabel od m-audia. Prepoj komp s yamahou a ides. Aby si vedel cez tento kabel ziadne audio zvuky nedostanes, nikdy. Vsetky data co pojdu z yamahy budu len midi data. Ale to je asi to co hladas, kedze nerozumiem presne tomu co si tu napisal "potrebujem nejaky program na pracu so syntetizatorom cez pocitac". Myslis tym pracu s tou yamahou, alebo chces len ovladat VSTinstrumeny cez midi, co bude asi pravdepodobnejsie. Softov je vela, napr. Cubase, Nuendo, Sonnar, Fruity loops, Samplitude, Reason (toto su priklady pre windows). Pohladaj si na youyube kazdy s nich, pozri si ako to vyzera, ci je to to co potrebujes, a potom si ten ci onen soft zozen/kúp.

Neviem ci ti nepisem zbytocnosti , neviem ako si na tom zo znalostami. Ak uplne zacinas, nastuduj si pojmy ako MIDI,VST, VSTi, DAW, atd. zasvetit sa musis
damiamarl
Light Professional
Light Professional

velice diky za tieto informacie ...no znalost v tomto nemam bohvie aku...ja jednoducho potrebujem nejaky program v ktorom si vyrobim napr nejake doprovody alebo nieco v midi formate co mi v klavesoch pojde ...chapes co myslim
Daedalus
Medium Star
Medium Star

No snazim sa pochopit. Nepoznam vsetky tie softy az tak dobre, ale som si isty ze drviva vetsina z nich pracuje vo vsetkych smeroch s midi. Import/export mdi pojde, su to profesinalne a poloprof. softy. Studuj ! ;)
damiamarl
Light Professional
Light Professional

ok, mam net len v mobile tak to pojde pomalsie no posnazim sa ...keby nieco tak sem napisem :) ...diky moc
Napísať odpoveď