Ahoj,
chcem sa spytat, ako by sa dalo nastavit server na hokej. Som momentalne v Brne a chcel by som sledovat hokej cez stv3. Doteraz mi na to stacilo proxy, ale na hokej si spravili podstranku hokej.stv.sk a vyzera to, ze inac kontroluju krajinu.
A tak to potrebujem nejako rozbehat do ceska. Asi to len tak nerozbeham bez znalosti ako to funguje, ale cez server by sa to malo nejako rozumne dat spravit nie? Mam k dispozicii prazdny server quad core 4gb ram. Cital som nieco o vlastnom proxy serveri, ale tak to je asi jedno ked mi nejdu ani zahranicne. Este teda by som to mohol nejako streamovat? co by bolo narocne na traffic a server celkovo?
Vyzera to tak, ze kedze je licencia na vysielanie len na Slovensku, nemozem to publikovat niekde na nete, asi by aj ten traffic bol zabijak. Tak by som to chcel len pre seba pripadne par vip.
Viete mi nejako poradit, co mam na serveri rozbehat, nech mozem pozerat hokej.stv.sk v cesku?
Proxy server na hokej
-
weroro
Flash coder
- Kontaktovať používateľa:
Re: Proxy server na hokej
VIP sekcia na Hojku ti nestačí ?
Kym som si neprecital tvoj prispevok, nevedel som, ze hojko ma aj VIp sekciu. Dik.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
a potvrdzujem že tá streamovaná stvčka čo je spomínaná vo VIP funguje aj v brne
Diky teda, aj tak by som ten server chcel vyuzit, ale asi to podla mojich predoslych prispevkov tu na hojku sam nenastavim, vsak?
Pisal som aj "provozovatelovi" pm ale no reply yet. Tak dik za info aj potvrdenie