Mali by ste skor riesit neochotu podnikov riesit tento problem a nie neochotu statu. Ako tu uz niekto pisal, chodit do tretej cenovej a stazovat sa ze je tam nafajcene mi pride minimalne usmevne. Ja poznam podniky kde sa nefajci alebo maju poriadne oddelene fajciarske casti a poznam ich dost, taktiez som uz bol v podnikoch kde mali vzduchotechniku na takej urovni, ze mohol facit aj clovek vedla mna sediaci a neucitil som nic. Mimochodom dnes uz vo velkej miere plati kaviaren = fajciaren, kedze kazdy druhy clovek co ide na tu kavu si pri nej chce aj zapalit (osobne by som sa pri tejto kombinacii asi na mieste posral ale co uz), takze ak niekomu vadi cigaretovy dym a ide do kaviarne, je to priam na hlavu.
Lobujte na svoj oblubeny podnik, nie smerom na stat.
Uplne zakaz fajcenia v restauraciach a baroch nebude
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Uplne zakaz fajcenia v restauraciach a baroch nebude
Gangy: To iste co pises o kaviarni, tak pivar moze povedat o pive, pretoze si rad ku kazdemu pivu vychutna cigaretu. A takto by sa to dalo potom povedat aj k milovnikovi vina, aj ten si urcite po pohariku da vino... Tento tyzden som bol par dni v Rakusku a kamarati hned po ranajkach aj veceri, len co stihli zjest hlavne jedno, utekali von, aby si zapalili, az potom sa vratili a dojedli dezert. Takze aj oni mozu argumentovat tym, ze im patri cigareta k jedlu.
Re: Uplne zakaz fajcenia v restauraciach a baroch nebude
Hojko takto by to mohlo ist to by len slovaci museli vstat z toho zadku a pejst sa na terasu...
"fajciarka" je nielen o cigarete ma sluzit aj na uvolnenie (v principe nato je cigareta samotna) clovek sa odputa od myslienok, ludi pripadne- iba od tych ludi ktory mu v resauracii (praci,..) zavadzaju.
niektory ludia to tak urcite neberu no premna bol vzdy rozdiel sediet dnu a bavit sa s ludmi a stat von a fajcit s tymi istymi ludmi...myslim ze je to isty pocit spolupatricnosti ked vsetci fajcia naraz . zdielaju tie iste dojmy.. verzus chaoticke zapalovanie cigarety cez cigaretu v zafajcenom bare
"fajciarka" je nielen o cigarete ma sluzit aj na uvolnenie (v principe nato je cigareta samotna) clovek sa odputa od myslienok, ludi pripadne- iba od tych ludi ktory mu v resauracii (praci,..) zavadzaju.
niektory ludia to tak urcite neberu no premna bol vzdy rozdiel sediet dnu a bavit sa s ludmi a stat von a fajcit s tymi istymi ludmi...myslim ze je to isty pocit spolupatricnosti ked vsetci fajcia naraz . zdielaju tie iste dojmy.. verzus chaoticke zapalovanie cigarety cez cigaretu v zafajcenom bare