Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
-
krankenwagen
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Všetko okolo iPhone a iPod touch
Presne take nieco by som potreboval, no bolo by mi luto za to dat 14e 
Kriste pane. Ake nervy som chytil nadranom dnes. Okrem iPhone 4 pouzivam aj 3G S na prehliadanie webu (ziadna sim tam nie je) a rano zacal sam od seba o 4 vibrovat. Pozeram na to, ze to co mat byt. Dnes cely den vibroval uplne nahodne, dokonca aj v mojich rukach. Mam tam 4.3.1. Je to bug?
nezapol si si omylom notifikovanie o prichadzaucom maily, ci updatoch na FB, alebo nieco podobne?icefiresr napísal:Kriste pane. Ake nervy som chytil nadranom dnes. Okrem iPhone 4 pouzivam aj 3G S na prehliadanie webu (ziadna sim tam nie je) a rano zacal sam od seba o 4 vibrovat. Pozeram na to, ze to co mat byt. Dnes cely den vibroval uplne nahodne, dokonca aj v mojich rukach. Mam tam 4.3.1. Je to bug?
Vsetky notifikacie mam vypnute kvoli battery-life.
-
Shark NX
Addict
Je mozne, ze mas problem zo Silent Switch-om ... Skus ho par krat poprepinat.
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
ludia neviete mi poradit ? na fore o iphonoch su neochotny ludia . mam iphone 3gs 16gb 4.3.2 s jailbreakom a restartoval sa mi , tak som napojil na itunes dal restore a prebehlo to no napisalo chybu 1015 . vsade sa tolko pise o tejto chybe a mne nic nepomaha , nepodarilo sa mi este rozbehnut quickpwn mozno by to s tym slo no stale ma ten program so mnou problem .. skusal som aj ignorovat dfu a jailbreaknut no nejde ... stale je to v DFU , skusal som cez tinyumbrellu exit z dfu , nic .. som v koncoch 
existuje nejaka aplikacia pre iphone4, ktora by robila HD video, ale nie tak zozoomovane, ako v stavanej camera aplikacii?
-
JaQuBe
Medium Star
Chcem si kúpiť Iphone a mám pár otázok,keďže som ´´APPLE amatér´´...čo je to vlastne ten Jailbreak?...to si môžem sťahovať platené aplikácie zdarma?...a či sa oplatí kúpiť Iphone 4 alebo počkať na 5-ku? 
-
krankenwagen
Professional
Všetko okolo iPhone a iPod touch
Jj, tak ako si napisal, jailbreak ti umoznuje do iPhonu dat veci neschvalene Applom. Cez aplikaciu napr. Installous stahujes potom zdarma aplikacie.
Keby sa mam rozhodnut, tak asi by som pockal na 5ku, ktora vyjde asi do Vianoc..
Keby sa mam rozhodnut, tak asi by som pockal na 5ku, ktora vyjde asi do Vianoc..
-
JaQuBe
Medium Star
Stratím tým pádom záruku? Alebo riskujem niečo tým?
Všetko okolo iPhone a iPod touch
Niekto pise ze ano niekto nie. Ja mam skusenost ze telefon s jb vzali a opravili v pohode v orangy. Zivot bez jb s iphonom je hrozne tazky
http://www.macrumors.com/2011/05/04/ata ... e-or-july/
Ale ja som to uz vedel, cize ma to neprekvapuje.
-
dildo
Expert
Podla mna je najmensi problem spravit restore, ak jailbreak nechcem.
-
Soviet
Darca
Zdravim, je bezproblemov mozne uroit backup Iphone 3gs a nahrat ho do noveho Iphone 4? Aj hudba atd..
Ak ano, ktory program odporucate? Alebo to zvladne aj Itunes? Popripade skusenosti s iPhone PC Suite?
Vopred diki
Ak ano, ktory program odporucate? Alebo to zvladne aj Itunes? Popripade skusenosti s iPhone PC Suite?
Vopred diki
áno je to možné cez iTunes. Po restore len vyberieš obnoviť zo zálohy a vyberieš tú z 3Gs
Jedna otazocka pre tych skusenejsich.
Mam iphone 3G s fw 3.1.3. Chcel by som si spravit reinstall na novy fw rady 4.nieco a nasledny jailbraik + unlock pre operatorov.
Moj problem je ale vtom ze mi nefunguje wifi. Prestala mi fungovat uz davnejsie a snazil som sa to opravit vsetkymi moznymi sposobmi (okrem reinstalu). Bojim sa toho ze spravim reinstall a wifi stale nepojde (nedostanem sa na net, nebudem si moct unlocknut iphone pre operatora = nemozem pouzivat iphone ako mobil).
Takze otazka znie ci sa da spravit unlock aj bez wifi, ak ano tak akym sposobom.
Dakujem
Mam iphone 3G s fw 3.1.3. Chcel by som si spravit reinstall na novy fw rady 4.nieco a nasledny jailbraik + unlock pre operatorov.
Moj problem je ale vtom ze mi nefunguje wifi. Prestala mi fungovat uz davnejsie a snazil som sa to opravit vsetkymi moznymi sposobmi (okrem reinstalu). Bojim sa toho ze spravim reinstall a wifi stale nepojde (nedostanem sa na net, nebudem si moct unlocknut iphone pre operatora = nemozem pouzivat iphone ako mobil).
Takze otazka znie ci sa da spravit unlock aj bez wifi, ak ano tak akym sposobom.
Dakujem