MS v hokeji, Slovensko 2011
Re: MS v hokeji, Slovensko 2011
Inak je to fakt sranda ako z roka na rok sa "béčové" tými zlepšujú. Ešte pár rokov dozadu neboli zriedkavé výsledky ako 8:0, 9:1 a pod...
mne sa strasne pacila ta reklama na upload videa na ftp.stv.sk
Myslíš minulý rok a našich 0:6Dunlop napísal:Inak je to fakt sranda ako z roka na rok sa "béčové" tými zlepšujú. Ešte pár rokov dozadu neboli zriedkavé výsledky ako 8:0, 9:1 a pod...
na konci toho navodu zahlasi nieco ako "take jednoduche", a pohlad mojej priatelkykachna napísal:mne sa strasne pacila ta reklama na upload videa na ftp.stv.sk
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
neviem o čom je reč, ale aký má súvis ftp na stv s majstrovstavmi sveta?
co poviete rusko - slovinsko
oplati sa dat X2 ? rusko bez oveckina
Rusi si nemozu dovolit stratit body, budu hrat tvrdo.
ftp.stv.skaudiotrack napísal:neviem o čom je reč, ale aký má súvis ftp na stv s majstrovstavmi sveta?
nejaku video reklamu si mozes spravit, alebo nieco v takom style.
Potom tam vypisovali jednotlive formaty videi, potom login na ftp a na konci že je to jednoduche!
tiez na to teraz kukam.. ja rozmyslam ze si asi par centov hodim na slovinsko, rusko ma velmi slaby kurz. 1.02. to sa ani neoplati..Trussardi napísal:co poviete rusko - slovinsko
bud slovinsko alebo remiza..
no ved presne to som myslel X2 .. len chcem dat o trochu viac jak par centovAwattar napísal: bud slovinsko alebo remiza..
jaj pockaj, teraz na to kukam.co je to 1X / X2 / 12 ? 
remíza / výhra hostí
-
audiotrack
VIP
x1 = vyhrá domáci alebo bude remízaAwattar napísal:jaj pockaj, teraz na to kukam.co je to 1X / X2 / 12 ?
x2 = vyhrá hosť alebo bude remíza
12 = vyhrá domáci alebo hosť (teda zápas neskončí remízou)
aa parada, dakujem.. takze x2 rozhodne.
-
Soviet
Darca
Hmm super prist do podniku, kde bezne si clovek da pivecko za 1.10eur a pri plateni zisti, ze zrazu je pivo 1.9eur kvoli MS. Zacina ma to uz vytacat 
-
krankenwagen
Professional
Mozno blba otazka, ale podla coho sa urcuje, ktory tim bude domaci, ked ani jeden tim nie je doma? Napr. teraz SWE - NOR? Dakujem
-
DanielDevil
Addict
Je to len o tom ako to rozlosujú tak aby niekto nehral napr. všetky tri zápasy zákl. skupiny ako domáci resp. hosť, zdá sa mi že záleží aj od poradia v rebríčku tímov, je to vlastne len formalita, tam ide len o tú výhodu pri striedaní
-
krankenwagen
Professional
Dakujem, K+ 
-
mirak2
Hardcore addict
velmi dobre.PP magazín napísal:Predstavte si, že si kúpite lístok na každý zápas majstrovstiev sveta v Bratislave na sedadlo, ktoré neexistuje. Presne to sa stalo mne keď som si kupoval tzv. Event Pass ešte v prvý deň keď sa lístky začali predávať. V tom čase ešte stále prebiehala rekonštrukcia štadióna Ondreja Nepelu a pravdepodobne vznikli chyby pri projektovaní rozloženia sedadiel. To však nie je žiadne ospravedlnenie na to, čo sa včera odohralo.
Keď som prišiel na štadión a začal si hľadať svoje miesto, zistil som, že namiesto sedadla, je na mojom mieste múr. Keď som na to upozornil usporiadateľov, tí zistili, že chyba vraj nastala v ticketportali, kde mi predali lístok na neexistujúce sedadlo. A tak mi povedali, že si mám sadnúť tam kde je voľné miesto, a keď žiadne nebude, mám ísť do sektoru B7, 13. rad, sedadlo 27. Podotýkam, že toto miesto je o poznanie horšie ako to, na ktorom som mal pôvodne sedieť.
V prvom zápase (Nemecko - Rusko) som teda sedel nedaľeko mojho imaginárneho miesta. Ale v zápase Slovensko - Slovinsko som radšej šiel na istotu a obsadil som si miesto, kam ma upratali. Očakával som totiž nával a vypredané hľadisko. Na moje prekvapenie som na tomto mieste stretol ďalších 2 ľudí s rovnakým problémom. Tých posadili vedľa mna. Problém nastal keď prišli dvaja nemeckí fanúšikovia, z ktorých jeden mal sedieť na jednom z týchto troch miest. A tak sa krčil na schodíku v malej medzere medzi múrom a posledným sedadlom podo mnou. Bravo, tlieskam organizačnému výboru aj ticketportalu.
Tak ludia ako to vidite na dnesny zapas proti nemecku???? Ja to tipujem na remizu... ale snad sa nam podari vyhrat...
-
P3Bo
Guru wannabe
vyhrame