BTW toto je predpokladaná zostava :
Slovensko: Halák - Jurčina, Baranka, Podhradský, Štrbák, Majeský, Graňák - Gáborík, Stümpel, Demitra - Šatan, Handzuš, Bartečko – Marián Hossa, Surový, Marcel Hossa – Ružička, Radivojevič, Nagy – Zedník.
Slovensko: Halák - Jurčina, Baranka, Podhradský, Štrbák, Majeský, Graňák - Gáborík, Stümpel, Demitra - Šatan, Handzuš, Bartečko – Marián Hossa, Surový, Marcel Hossa – Ružička, Radivojevič, Nagy – Zedník.
myslis ze namaju sancu tu remizu uhrat ?begbeee napísal:Lotyšov by som nepreceňoval.
Trussardi napísal:co poviete na jedno z tych dvoch tipov .. skusit ci neskusit?
snad ti da niekto lepsi tip ale ja by som ako prve skusil zaparkovat na trnavskej pri kauflande a potom siel busom resp 15minut peso priamo rovnoschw33k napísal:Poprosím jednu radu..
Zajtra idem pozrieť na Lotyšov a Fínov večer o 20.15 hod. hrajú v BA na štadióne Ondríka Nepelu. Idem autom zo stredného slovenska. Kam je najlepšie zaparkovať? Aby som nebol ďaleko od štadióna, pretože som počul, že pri štadióne zaparkujem asi ťažko. Nejaká blízka ulica, kde je odstavné parkovisko? Alebo sa dá aj v blízkosti štadióna? Díky za postrehy
pocul som ze tie navleky na spatne zrkadla sa da dostat v kauflandeDanielDevil napísal:neviem ako to je v BA ale v TT má pomerne dosť áut vlajočky SVK a taktiež návleky na spätné, neviete kde v kamenných obchodoch sa to dá kúpiť?