Proťák si dávam iba vo vode, casein taktiežPoužitie a dávkovanie: WHEY 6:3:1 môžeme dávkovať po 25g a to ráno na lačno, alebo ihneď po tréningu. Doporučenú dennú dávku rozmiešame približne v 2 dcl vody.Použitie do mlieka sa nedoporučuje, nakoľko sa mení charakter výrobku a jeho vstrebateľnosť.
Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
Re: Posilovanie
napr: http://www.stillmass.eu/proteiny/whey-6 ... -a-papain/
-
nestik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ja som zas cital clanok kde testovali cviciacich ludi nejaku dobu. Uz si to presne nepamatam ale viem ze skupina, ktora uzivala protak s mliekom mali aj lepsie vykony a myslim si ze aj viac nabrali za tu istu dobu ako skupina co davala protak s vodou. Tam islo o to ze predtreningovy napoj sa dlhsie vstrebaval a tym padom pocas treningu vydrzal dlhsie a spaloval sa pomalsie ako ten s vodou...
na vecer si mozes dat aj maso, maso sa tiez travi dlho vhodne aj pred spanim.
To mlieko by som moc neriešil. Ja dávam proteín s nízkotučným mliekom, alebo mlieko+voda.
Potrebujem poradit, neviete kolko hodin by som mal behat tyzdenne? Ide ochudnutie.
tam nejde len o beh, musíš sa aj zdravo stravovať, mať kvalitnú stravu/ dobrý harmonogram, byť bez stresu, nefajčiť, nepiť atď...
chcem sa spytayt ci ma vyznam ked si chcem vypracovat hrudnik zdvihat velke vahy za pomoci druheho ...napr so 70 kg spravim jednu seriu bez pomoci, s 80kg nespravim anipol serie ale za pomoci by som tu seriu dokazal spravit... Tak sa pytam ci takto cvicit ma vyznam 
-
PhYs0c
King
podla mna ak sa dohodnes s pomocnikom aby ti postupne menej intenzivne pomahal a uvidis ze ti to ide cim dalej tym lepsie aj bez mensej pomoci tak ano 
ano ale takto viem dosiahnut vacsie vahy....alebo ako by ste poradili cvicit ked si chcem vytvarovat hrudnik zaroven nabrat objem
Cvič s takými váhami, ktoré dáš sám. Na objem vôbec netreba zdvíhať ťažké váhy. Keď budeš mať silový tréning, tak jemná pomoc od sparinga je vždy vítaná. Prečo ? Za prvé, ide skôr o psychologický efekt, ktorý však strašne veľa spraví. A za druhé, aj keď ti sparing už musí pomôcť, ide iba o jemné ťuknutie do činky, resp. mini tlak (ale to stačí). Čiže, podľa mňa je to výhodné.
Posilovanie
Presne tak mi to trener hovoril, ak chces objem tak podla mojich informacii sa ide viac serii s nizsimi vahami. Gvt dokonca 10x10 ak sa nemylim...
rozumiem, a keby ste chceli mat hrudnik na sposob schwarzeneggra, plny, velky tak ako je najlepsie cvicit ...co viem tak je najlepsie zdvihat velke vahy tak ze poslednu seriu vykonat uz za pomoci druheho ...alebo nejak inak
swarzenegger cvičil desiatky rokov...buď si to totálne nepochopil čo ti tu kto napísal, alebo si znás robíš prču...vynútené opakovania, zhadzovačky, pyramídy, dopomoc od sparinga, supersérie, cielený cheating a podobne sú metody ktoré síce spopularizoval hlavne Arnold a jeho éra, ale preto, lebo za prvé tieto techniky sú užitočné len ked si už niekde velmi daleko a bežné cvičenie nestačí ako stimul a za druhé ked si dopomáhaš sypkou, arnold kombinoval oboje spomenuté...čiže sa drž toho čo ti tu napísali, vyhýbaj sa zlyhaniu a rob s takými váhami aby si nepotreboval sparinga
ved ja to chapem, priblizne tak to robim a aj budem robit ...od vas som si vzdicky nechal poradit ...to s arnoldovym hrudnikom nemyslim doslovne
...robim nieco zle ked cvicim hrudnik zhruba pravidelne a uz rok davam maximalne 70kg na bench press ..svaly sa mi zvacsili no silnejsi podla tohto niesom...dokonca asi mesiac beriem creatin a tiez som nespozoroval nejaku zmenu, dokonca uz ledva davam 60kg na bench...co robim zle? Inak ked som prvy krat robil bench press som dal 70 kg, a nejako som zastavil
...robim nieco zle ked cvicim hrudnik zhruba pravidelne a uz rok davam maximalne 70kg na bench press ..svaly sa mi zvacsili no silnejsi podla tohto niesom...dokonca asi mesiac beriem creatin a tiez som nespozoroval nejaku zmenu, dokonca uz ledva davam 60kg na bench...co robim zle? Inak ked som prvy krat robil bench press som dal 70 kg, a nejako som zastavil
Filipito to mi nemusis rozpravat... nesom zaciatocniik. A stale nepoznam odpoved ale zevraj 2hod.. mne to pripada malo.
damiamarl 60kg das aj za dva mesiace... ide o genetiku. Zaklad je strava, cvicit mozes aj neviem ako, ked stravu mas mizernu.
damiamarl 60kg das aj za dva mesiace... ide o genetiku. Zaklad je strava, cvicit mozes aj neviem ako, ked stravu mas mizernu.
damiamarl, objem častokrát nemusí ani z ďaleka korešpondovať so silou...možme ti odporučiť tréning HST tam mi išiel poriadne hore aj objem aj sila, skús, drž sa presne rozpisu a plánu a uvidíš že to pojde hore...
no s tou stravou to moze byt pravda lebo uz na tie veci okolo cvicenia kaslem, ranajky klobasa, slanina
...len ma tak zaujimalo ze aj hrudnik sa mi znacne zvacsil z pred roka a vahy zdviham rovnake, dokonca nizsie ...lebo okrem hrudniku davam vahy vacsie ako pred pol rokom az rokom, tym myslim tie ostatne ostatne partie... Ten HST skusim, no ale zase to s cvicenim moc neprehanam,..kolko objemu aj mam, to povazujem za primerane a tak ako sa mi to zhruba lubi...som chcel ze sa zacnem stravovat ako treba, no ked som videl co mam behom jedneho dna zjest, tak som si to hned rozmyslel 
-
PhYs0c
King
HST? 
hst je denny cvicebny cyklus, ... „kolko opakovani, akou vahou, po kolko seriach, atd ”
Cawte po mesačnej prestávka idem opäť zavítať do posilky. Na google som hľadal tréningové plány 1+1 ... v podstate všetky boli podobné, pýtam sa, že či je to v pohode plán alebo tam treba ešte niečo pridať poprípade ubrať
http://treningoveplany.zaciatocnici.sk/ ... atocnikov/
Chcem sa ešte spýtať chalani, mohol by som cvičiť aj tak, že v jeden tréning odvičím celé leto ? Samozrejme už iba 1-3 cviky na každý partiu ... deň voľno a zasa ... ?
http://treningoveplany.zaciatocnici.sk/ ... atocnikov/
Chcem sa ešte spýtať chalani, mohol by som cvičiť aj tak, že v jeden tréning odvičím celé leto ? Samozrejme už iba 1-3 cviky na každý partiu ... deň voľno a zasa ... ?