Neignorovatelná chybová hláška - .NET Framework

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Hensym
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Neignorovatelná chybová hláška - .NET Framework

Príspevok od používateľa Hensym »

Zdravím. Mám problém s jednou chybovou hláškou. Mám Win 7 Ultimate. Teoretiky by sa malo jednať o chybu s .NET Framwork-om. Skúšal som kompletne odinštalovať .NET Framework, vrátane všetkých záznamov z registrov, taktiež som skúšal nainštalovať najnovšiu verziu Frameworku, no nepomohlo.

Ako môžete vidieť, "mám" 2 možnosti. Kliknúť na Continue alebo Quit. Ak kliknem na Continue, hláška zmizne, a znova sa objaví asi po 80 sekundách. Ak kliknem na Quit, hláška zmizne, a objaví sa po asi 5 sekundách.

Pokial prehladávam spustené procesy, chybová hláška medzi nimi nieje, takže nemám ako zistiť, čo sa stane keď natvrdo vypnem proces.

Viete o čo ide? Za každú radu ďakujem. :)
Prílohy
bg.jpg
Zappir
Medium Star
Medium Star

Re: Neignorovatelná chybová hláška - .NET Framework

Príspevok od používateľa Zappir »

bolo by lepsie keby odfotis ten error cisto nech to je vidno bo sa to neda citat takto, a este by bolo dobre keby nekde uploadnes to tvoje pozadie a posles mi link, bo sa mi paci moc :smt033

//

ach,tak som prisiel na to ze sa to da aj vo full velkosti otvorit

//

neviem ci si kukal gugl, ale pisu tam ludia ze im tento error vyhadzuje ked robia v c# naky program a maju tam naprd nastavene paramtere ked chcu odosielat mail cez smtp
Hensym
VIP
VIP

Google som pozeral, avšak som sa nedozvedel nič konkrétne. Jeden z problémov bol, keď sa niekto snažil spojazdniť SMSBomber, a mal zle nastevené mailové parametre, potom šlo o nejaké iné "hack" utilitky, no ja som nič podobné nikdy nepoužil. Navyše v dobe, keď prvý krát hláška vybehla som neinštaloval určite nič čo nemám neoverené, za to by som dal ruku do ohňa.

Pozadie je trochu upravené, originál si môžeš stiahnuť tu. A ak by si chcel priamo to moje, tak napíš, a ja ti ho niekam upnem. :)
Zappir
Medium Star
Medium Star

podla mojho skromneho usudku budes mat v pc program ktory sa snazi odosielat mail chudacik ale nak sa mu to nedari, ako ho najst stym ti poradi nekdo iny mozno.

btw, a to pozadie sa mi paci veru to tvoje viac tak ak budes tej lasky a nahras ho nekde spravis mi velku radost :oops:
Hensym
VIP
VIP

Fúha, pozadie už nemám uložené. No na ploche stále je, takže si určite spravil Windows nejaký backup. Ak by si mi povedal (alebo niekto iný), kde by som ho vyhrabal, tak to sem hneď hodím.
Zappir
Medium Star
Medium Star

to nemusis, ale dik za ochotu :-)
Napísať odpoveď