Stretávate sa so svojími ex?
Re: Stretávate sa so svojími ex?
nie nestretávam sa ani s jednou EX, neni dôvod...
ja aj hej, kedze moja EX je kamaratka mojich kamaratov, tak dost casto ... zo zaciatku to bolo blbe, obcas som sa vyhybal stretnutiam s nou, ked isla aj ona von s nami, tak ja som nesiel ... ale po case to preslo a teraz uz nemam problem, takmer vobec ju uz nevnimam ako moju EX, ale ako dobru kamaratku (asi preto, ze sa mi paci uz ine dievca)
kazdy raz tam precitam: "spavate so svojimi ex?"
.
nie nespavam
.
nie nespavam
Ja áno. Teda, spával som, teraz to už tak ružovo nevyzerá. 
po rozchode som sa s nou chcel nadalej bavit a obcas aj stretnut...no zo zahadnych pricin ma uz nechce ani za kamarata...a ked kecame na fb,tak vzdy po case zacne do mna nejak rypat.napriklad vcera som sa bavil s nou,ze sme ako trieda zorganizovali akciu na skole a ona mi zacala pisat,ze to ONI zorganizovali a podobne hovadiny...ako keby som tam len stal a pozeral sa...fakt sa hadame pre hovadiny,teda ona do mna rype a ked sa obhajujem,tak ma nazve kktom a podobne
a kedysi sme boli najlepsi kamarati este nez sme zacali spolu chodit...a teraz toto? 
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Tak jej vynadaj do pic a mas pokoj 
Jj , to bola len falošná suka potom teda.
Nie nadarmo sa hovori, ze z priatelstva laska vzniknut moze, ale naopak nie.OneTouch napísal:po rozchode som sa s nou chcel nadalej bavit a obcas aj stretnut...no zo zahadnych pricin ma uz nechce ani za kamarata...a ked kecame na fb,tak vzdy po case zacne do mna nejak rypat.napriklad vcera som sa bavil s nou,ze sme ako trieda zorganizovali akciu na skole a ona mi zacala pisat,ze to ONI zorganizovali a podobne hovadiny...ako keby som tam len stal a pozeral sa...fakt sa hadame pre hovadiny,teda ona do mna rype a ked sa obhajujem,tak ma nazve kktom a podobnea kedysi sme boli najlepsi kamarati este nez sme zacali spolu chodit...a teraz toto?
a tak ma kedysi presvedcala,ze bude lepsie,ked ostaneme kamaratmi...nakoniec to aj tak nedodrzala...ono by sa to aj dalo,lenze ona nechce a navyse nema dovod byt na mna nasrata,ked nechala mna,nie ja ju...pravdepodobne sa nechce so mnou bavit preto,ze som do nej "je*al",ze je to vsetko jej vina...pritom som jej vravel,ze je to AJ JEJ vina...ja som robil,co som mohol pre zachranu nasho vztahu...a bol som na nu nasraty(pre tie "dovody" rozchodu) a aj sama povedala,ze ma chape no ale potom asi zmenila nazor 
-
javatar
Hardcore addict
OneTouch: z toho si nic nerob, to su zeny - jedna z ich bezne pouzivanych praktik je ze ak im nieco vytknes tak zacnu byt urazene alebo hrat chudatka (cest vynimkam)
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Nedavno sa mi tiez podarilo v buse natrafit na byvalu..Sice ked som chcel predtym daco, tak telefon nedvihala, ale teraz zrazu prisla a akoby sa nic nedialo zacala sa rozpravat a hrat formu (bola po rozchode, tak jej bol ktokolvek dobry). Boli sme dva krat vonku a potom zas prisiel na nu stav, ze "nedviham telefony a na sms neodpovedam", tak reku obsrat..Vymazal cislo a ked to rozum nema, tak nema. Lepsie sa nad EX ani nezamyslat