Trapasy v skole
Nedavno som bol na plaveckom s triedou mam tam jednu cajku pili sme kusa tak kusa je*kalo v hlave.A tak ona stoji a (iba v bikinach) a ja jej tak skrapkam chrbat a ma napadlo ze jej rozopnem podprdu a tak som zacal ona nic tak pokracujem...a tak som rozopol a ona ma das 3 no ty vole take kozy stalo to za tu facku este ze tam nikto pred nou nebol ,bo by ma zabila!!!
Este som si spomenul na jedno velke nestastie co sa mi stalo... Chodili sme s trenerom na sustredenia a boli tam s nami aj kocky basketbalistky... Na izbe sme boli tusim 8 a jedna kocka tak stala vo dverach, len v tricku bez podprdy, a my sme do nej tak hucali nech dvihne tricko a tak... Nakoniec dvihla, ale ja, ako jediny som to nevidel lebo do <> prave sa jeden spoluhrac tak nahol, ze mi vsetko zakryl a tak ako jediny z izby som ostal vizualne neinformovany o jej prsnom svalstve...
-
haliegro
Medium Star
Nebola to uplnou nahodou ZS P.O.Hviezdoslava trieda B?Linkman napísal:Ked som bol asi v 3 triede sadol som si na umyvadlo a ono sa rozpadlo![]()
a potom som musel zaplatit nove.
Podobny pribeh si totiz dobre pamatam.
Nech nezaostavam, pridam aj ja nejake trapasy:
4.rocnik na zs: (pametate este modu elastakov?) obliekla som si pod elastaky siroke kratasy na telesnu. este par dni potom sa na mne bavila polovica skoly. podobnu chybu som uz nespravila...
6.rocnik na zs: kamosku pourazal nejaky sopliak, tak skoroval par faciek a kopanec do zadnej casti, po chvili mi kamoska vysvetlila, ze je to jej bracho.
1. rocnik na strednej: biele nohavice+kramy=
4.rocnik stredna skola: privela srandy s frajerom+zmeskanie autobusu (100 km streka) = takmer zmeskana matura
-
jjj
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
no ja som v siedmej triede naje*any osablil 2 spoluziacky zrazu mi prislo zle som sa vyklonil z okna a bleee ... na druhy den ma skoro zabili ... dnes sme skeveli kamarati ... kamaratky ma maju radi dodnes .... 2 najlespie kamosky moje ..hehe ked sa cela parta ozereme sa na tom vzdy smejeme ...
v 8. triede sme si rano ja a 3 kamosi stiahli flasu slivovice domacej ..bola super ... no a ako tak prideme do skoly (prisli sme neskro) ... sme si sadli do lavc a nic pohoda vysmaiati strasna haluz ... no trapas bol potom ked tridna odbehla a dalo sa nam chcat ... tak sme sa 4 postavili pred umyvadlo a vychcali sme sa tam .... videla nas cela trida vcetne bab
no to co sme spravili nam doslo az na druhy den este ze tirdna isla po triednu knihu na vecko by sme nestihli .. az na druhom poschodi ... 
v 8. triede sme si rano ja a 3 kamosi stiahli flasu slivovice domacej ..bola super ... no a ako tak prideme do skoly (prisli sme neskro) ... sme si sadli do lavc a nic pohoda vysmaiati strasna haluz ... no trapas bol potom ked tridna odbehla a dalo sa nam chcat ... tak sme sa 4 postavili pred umyvadlo a vychcali sme sa tam .... videla nas cela trida vcetne bab
jasne...az na to ze si si to precital niekde vo vtipoch...glaybo napísal:mne sa pacila jedna prihoda... to bolo teraz na strednej uz som to prispel aj na funny... spoluziak sa spytuje druheho ze mas domacu? a on ze hej.. a ten druhy nalej! heh tak sme sa ti doebali... ak niekto pozna terajsiu 4.c na Murgaske v BB tak vie o com hovorim...
a inak co je na tom trapas?o tom je tusim tato tema...
-
djsuja
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Nepoznám.glaybo napísal:ano bol to vtip ktory vymyslel vlastne moj spoluziak... kto chodi na murgasku tak pozna
Keď už sme pri tých trapasoch tak dám aj ja jeden.
Boli sme na braneckom, pili sme, atď... jeden nemenovaný človek zo 4.D si pomýlil učiteľskú chatku zo svojou, tak sa tam vtrepal. Uvidel nášho telocvikára a poriadne mu zanadával, že čo do pče robí na jeho chatke, a tak. Ten sa nezdržal a dal mu facku.
Leto, priehrada...5 rokov dozadu... Úplne triezvy, chceli sme sa strašne okúpať, keď sme išli z miestneho baru. Do izby ďaleko, pozhadzovali sme , čo sme mali a na adama hurá do vodičky... Na tom by ani nič nebolo, ale... keď sme vychádzali po hodine z vody, pred nami bola chata s balkónom hore, taká poctivá velká ubytovňa a na tom balkóne nás opierajúc sa o zábradlie sledovalo asi 60 ludí. Asi tam bola celá chata.
Na strednej... strašná bitka zo spolužiakom. Ja nosím okuliare, že bez nich nič nevidím. Aby som ich nerozlámal, dal som ich dole. Stále ma chcel jeden spolužiak odtrhnúť od toho chalaniska, čo som ho linčoval. Sem tam vyfasoval aj on, ale nedal si pokoj. Zas ma ťahal... otočil som sa fajnu mu pustil, zviezol sa na zem a nastalo hrobové ticho... bol to triedny (3jka z chovania a podmienečné vylúčenie)
TENTO TRAPAS NIE JE UPLNE MOJ, ALE BOL SOM JEHO AKTÉROM: stavil som sa na strednej, zso spolužiakom, že ho oštím a bude suchý. Najprv hovoril, že neverí. Tak mu vravím, "Stav sa o 1000 korún". Nechcel, ale to, že som mu núkal liter v ňom hlodalo a vedel, že na 100 percent je na to spôsob, ked som schopný sa staviť o liter, a chcel to vedieť. Nakoniec sme sa dohodli na 20cke. Ideme na WCko, on si sadol na zem, ja som ho brutálne ošťal a dal som mu 20cku.
Na strednej... strašná bitka zo spolužiakom. Ja nosím okuliare, že bez nich nič nevidím. Aby som ich nerozlámal, dal som ich dole. Stále ma chcel jeden spolužiak odtrhnúť od toho chalaniska, čo som ho linčoval. Sem tam vyfasoval aj on, ale nedal si pokoj. Zas ma ťahal... otočil som sa fajnu mu pustil, zviezol sa na zem a nastalo hrobové ticho... bol to triedny (3jka z chovania a podmienečné vylúčenie)
TENTO TRAPAS NIE JE UPLNE MOJ, ALE BOL SOM JEHO AKTÉROM: stavil som sa na strednej, zso spolužiakom, že ho oštím a bude suchý. Najprv hovoril, že neverí. Tak mu vravím, "Stav sa o 1000 korún". Nechcel, ale to, že som mu núkal liter v ňom hlodalo a vedel, že na 100 percent je na to spôsob, ked som schopný sa staviť o liter, a chcel to vedieť. Nakoniec sme sa dohodli na 20cke. Ideme na WCko, on si sadol na zem, ja som ho brutálne ošťal a dal som mu 20cku.
A ty si bol? obeť?cyko napísal: TENTO TRAPAS NIE JE UPLNE MOJ, ALE BOL SOM JEHO AKTÉROM: stavil som sa na strednej, zso spolužiakom, že ho oštím a bude suchý. Najprv hovoril, že neverí. Tak mu vravím, "Stav sa o 1000 korún". Nechcel, ale to, že som mu núkal liter v ňom hlodalo a vedel, že na 100 percent je na to spôsob, ked som schopný sa staviť o liter, a chcel to vedieť. Nakoniec sme sa dohodli na 20cke. Ideme na WCko, on si sadol na zem, ja som ho brutálne ošťal a dal som mu 20cku.
1.Môj najväčší trapas bol to ked jedna rihňa povedala pred celou triedou že somnou chce chodiť a ja jak zbabelec som nedokázal povedať nie a zdrhol som..
2. Další trapas bol ked som si na hodine išiel sadnúť k lavici. Tak hlboko som sa predklonil že som si rozmlatil hlavu o lavicu
3. Na prvú cestu ocovou oktávkou som sa nažral parených buchiet a želé cukríkov. V zákrutách som to trpko oľutoval (Najmä pri štýle ocovej jazdy čiže: 80km/h do zákrut bola spodná hranica dodávam už len toľko že celý život predtím som cestoval v 105-ke)
4. Ďaľší prúser sa mi stal na monitore kde som pri prvých 10-tich otázkach pri 5-tej posunul výsledky o jeden riadok...
5. Keď som bol malý tak som poriadne nasral babku a aj rodičov. Myslel som si že babka to bude brať ako srandu ak ju zamkem v dome..... nebrala to ako srandu a zavolala hasičov.
2. Další trapas bol ked som si na hodine išiel sadnúť k lavici. Tak hlboko som sa predklonil že som si rozmlatil hlavu o lavicu
3. Na prvú cestu ocovou oktávkou som sa nažral parených buchiet a želé cukríkov. V zákrutách som to trpko oľutoval (Najmä pri štýle ocovej jazdy čiže: 80km/h do zákrut bola spodná hranica dodávam už len toľko že celý život predtím som cestoval v 105-ke)
4. Ďaľší prúser sa mi stal na monitore kde som pri prvých 10-tich otázkach pri 5-tej posunul výsledky o jeden riadok...
5. Keď som bol malý tak som poriadne nasral babku a aj rodičov. Myslel som si že babka to bude brať ako srandu ak ju zamkem v dome..... nebrala to ako srandu a zavolala hasičov.
Nechce sa mi verit, ze si na strednej nasiel takeho tupca... pokym to nebol dement, co nepredpokladam- tvoj spoluziakcyko napísal:TENTO TRAPAS NIE JE UPLNE MOJ, ALE BOL SOM JEHO AKTÉROM: stavil som sa na strednej, zso spolužiakom, že ho oštím a bude suchý. Najprv hovoril, že neverí. Tak mu vravím, "Stav sa o 1000 korún". Nechcel, ale to, že som mu núkal liter v ňom hlodalo a vedel, že na 100 percent je na to spôsob, ked som schopný sa staviť o liter, a chcel to vedieť. Nakoniec sme sa dohodli na 20cke. Ideme na WCko, on si sadol na zem, ja som ho brutálne ošťal a dal som mu 20cku.