MS v hokeji, Slovensko 2011

O športe...
17
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: MS v hokeji, Slovensko 2011

Príspevok od používateľa 17 »

Preco nemame obranu? Bite ma kolko chcete, ale to, ze nemame obranu to nezmeni. Vsimnite si, ked sme my isli utocit, okamzite ku nemu prisli MINIMALNE dvaja Nemci! VZDY MINIMALNE DVAJA! Ked utocili oni, nasi len USTUPOVALI a POZERALI SA. Takto sa veru nebrani a bez obrany nemozeme pomyslat na vitazstvo!

Kazdopadne s Rusmi podla mna vyhrame, ti niesu betonari ako Nemci s ich neskutocne skaredym pseudohokejom... Verim nasim.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

GothaR napísal:Necitaj :) Ja to tiez ignorujem, nazor ludi ktoru vedia fandit iba ked sa dari ma nezaujima a nemienim sa kvoli tomu rozculovat :)
nie budem chváliť hráčov ktorý prvé 2 tretiny nehrali nič. áno mali sme kopec striel ale hokej nie je o bezhlavom strieľaní... :smt018
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

to je dobre že nešli 2 na 1 = tým padom by ostal jeden nemec volný , to ako keby hrali presilovku :D

a áno, obrana by bola uplne ina keby bol Lintner,Chára,Višna proste týto traja urobia vela
17
Light Professional
Light Professional

Zaxman napísal:to je dobre že nešli 2 na 1 = tým padom by ostal jeden nemec volný , to ako keby hrali presilovku :D

a áno, obrana by bola uplne ina keby bol Lintner,Chára,Višna proste týto traja urobia vela
A Meszaros...
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Filipito: Skús si pozrieť nejaké diskusie na hokej.sk alebo sme.sk a pochopíš, čo GothaR myslel...
jamesiq
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jamesiq »

Georgeo88 napísal:
Ja sa už na tom len smejem,proste mi sme taký národ,fandíme len keď sa vyhráva...najlepší sú aj tak tí čo zvalujú vinu na Haláka..tí ma dosť pobavili
Presne ! Dolezite je zucastnit sa ... lol :roll:
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Zaxman napísal:to je dobre že nešli 2 na 1 = tým padom by ostal jeden nemec volný , to ako keby hrali presilovku :D

Zrovna toho Lintnera si netrafil :-D. Ale inak suhlas.
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Filipito napísal: nie budem chváliť hráčov ktorý prvé 2 tretiny nehrali nič. áno mali sme kopec striel ale hokej nie je o bezhlavom strieľaní... :smt018

práveže občas,v našom prípade omnoho častejšie bezhlavo vystreliť a šupnuť tam gól a nekombinovať lebo to tak aj vyzeralo , kombinovaly nahravky kade tade a potom je logicke že to nejaky nemčur zachytí ,jednoducho vypaliť to na branu a samozrejme pred branov musí byť niekto kto to dorazí
The
Star
Star

Príspevok od používateľa The »

obrana zase raz derava :?
inak zapas bol super, skoda ze demitra na konci nevyrovnal, bolo by to ovela veselsie
dufam ze proti rusku zacnu tak ako dnes hrali v 3. tretine, to im dame desinku :D
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Filipito napísal: nie budem chváliť hráčov ktorý prvé 2 tretiny nehrali nič. áno mali sme kopec striel ale hokej nie je o bezhlavom strieľaní... :smt018
Jasne, ze nie, ale je rozdiel v konstruktivnej kritike a v bezhlavom urazani hracov. Vid pripad Halaka, dostali sme 4 goly? Na vine je urcite brankar!
Ja tiez nie som nejaky odbornik na hokej, ale toto by som si nedovolil napisat, pretoze uz aj ja som laickym pohladom videl, ze chyby boli v obrane, nie v chytani. No a tak by sa dalo pokracovat dalej.
Mam pocit ze prave v roku 2002 hraci neuspeli na OH, zacali sa sirit vtipy o tom ze budu hrat so Zimbabwe a neviem co, no a ked potom vyhrali na MS, tak z nich robili bohov. Tim treba podporovat vzdy bez ohladu na to ci sa dari alebo nie, podpora vsak neznamena ignorovanie chyb.
A az taky kopec striel to nebol, pred tou zaverecnou minutou a pol bol pomer tusim 31:28 v nas prospech, cize nic vyrazne.
Header
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Header »

presne...snad jediny kto si nezasluzi aby ste nanho kydali je Halak...ved chytal dobre...nato aky bol pomer striel a aku deravu sme mali obranu

a nezabudajme...chytil najazd !
17
Light Professional
Light Professional

Ano, Halak chytil najazd a zaroven zastupoval celu obranu... Lebo my sme dnes nemali obranu. (vid moj prispevok vyssie)
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Ja si skorej myslim že Slováci moc predcenujú nás tým , pretože áno, vyhrali sme 2002 MS ale prečo ? priznajme si že sme mali celý káder plný hviezd v najlepších rokoch, neprestrelneho lašáka a aj štastie tam bolo a na druhej strane boli tými ako švedsko,fínsko,kanada či rusko fakt v ročniku ktory bol biedny , tých pár hračov čo aj mali tak boli v NHL a odvtedy si ludia myslia že sa môžme porovnávať z týmami ako je KANADA či iny hokejova velmoc, ale jednoducho sme maličky štát a si myslim že hrame fakt úžasny hokej či už vyhráme alebo nie a aj ked sme dneska prehrali tak som na nich hrdý,áno boli tam chyby a nevyužite šance ale bohužial,to sa stáva, nato su chyby aby sa odstránili
Header
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Header »

zase ale dobre vysledky neboli len v roku 2002...spomen si na Petrohrad 2000.....potom v roku 2003, 2004...aj to boli vsetko nahody ?

je pravda ze potom to zacalo upadat.... a okrem Vancouveru 2010 sme neboli uz dlho medzi najlepsimi 4 muzstvami....

ale nemyslim si ze sme boli iste roky na poprednych miestach len preto, ze ostatne tymi male zle vyberi atd

jednoducho sa vtedajsi hraci dokazali vzomknut a zahrat to, co teraz tito nevedia
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

jasne, ako ja nevravím že všetko je len o štastí, ja len vravím že nato aky sme malí štát mame užásný tým akurať že slováci ho trochu predcenuju kvoli Goteborgu

a je pravda že aj rok 2003/04 bol ten istý tým ,a jednoducho si myslim ked teraz ešte odídu hráči ako šatan,demitra,gáborik,hossa,chaára a višna tak kto tam potom bude ? stále menej a menej našich je v NHL
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Nic lepsie ako prehra v zakladnej skupine sa nam podla mna nemohlo stat, aspon si vstupia do svedomia, hanlon ich isto dodrbal ako male deti + nastrbili doveru fanusikov. tesim sa na vyhru nad Rusmi :-)
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Prečo vlastne nehrá Chára ?
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

lebo ide s Boston po Stanley Cup
Georgeo88
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Georgeo88 »

Rusi sú zdolateľný,to čo hrali dneska bol grc hokej Slovinci mali tiež viac štastia jak rozumu,no ked budú hrat tak proti nam(Rusi) tak by sme mohli v klude vyhrat.A aj vyhrame verím im
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

SRneC: tiez si myslim, vela ludi vratane mna ich bralo ako neporazitelnych, ale Nemci im ukazali, ze prehrat nie je problem :)
Header: 4. miesto na olympiade je dost dobry uspech, pretoze tam sila muzstva nezavisi od toho kto vypadne z NHL. Teraz mame stastie, ze vypadlo vela dobrych hracov, bez nich by to bolo stratene. Ale realnu silu muzstva uvidime asi az po zapase s Ruskom, pretoze Slovnici boli jasni a Nemci su velkym prekvapenim.
Napísať odpoveď