MS v hokeji, Slovensko 2011
Re: MS v hokeji, Slovensko 2011
ale zas berte to tak že rusi nehrali naplno, ked ku koncu zabrali bolo to aj vidno, a slovinci vyrovnali na 4:4 hlavne kvoli štastiu ale je vidno že ten ich hokej je proste na inéj urovni a ich chyba je v tom že cely tým je samá hviezda, a zrazu každa hviezda chce žiariť a preto žiadne nahravky nič, sobčenie, ale ked im priháralo začali nahrávať a to bolo aj vidno , niekolko gólov za par minut
Hmm...10 strán plných nadávok na náš tím a následného chválenia zníženia na 3:4 od tých istých userov...Navrhujem ich blokáciu do konca MS, nech sa podobná situácia neopakuje...Podobné situácie boli aj v podniku, keď za stavu 0:4 asi polovica ľudí odišla, že to nemá zmysel, že na čo tam vôbec tí hráči išli a podobne...O čom to je? Ja nie som nejaký extra fanúšik, predstava, že v horizonte piatich rokov sa môže stať, že vypadneme do B-kategórie sa mi nezdá úplne nereálna, ale neprestávam im veriť a fandiť za ľubovoľného stavu, aj keď občas príde po veľkých očakávaniach ešte väčšie sklamanie (napr Vancouver)...
Mali sme viac prilezitosti dat gol... padli zrdky...ale hraci sa prebrali a zacali hrat v polovici druhej tretiny...
Ale uz nic nezmenime a v utorok nas cakaju Rusi.....
Ale uz nic nezmenime a v utorok nas cakaju Rusi.....
Zapas s Ruskom bude podla mna jednoduchsi, pretoze Rusi hraju krajsi, kombinacny hokej a nevyckavaju zabetonovani vo vlastnej tretine. Proti takym superom sa vzdy hra tazko. Skoda vcerajska, nasi hrali pekne, ale treba hrat od prvej minuty... :-/
Mna ale zas zarazila typicka Slovac... Za stavu 0:3, 0:4 vsetci len pindali, nadavali, ale ked bolo 3:4, zas boli vsetci na nohach. Nasi si ale vcera vyhrat nezasluzili
Mna ale zas zarazila typicka Slovac... Za stavu 0:3, 0:4 vsetci len pindali, nadavali, ale ked bolo 3:4, zas boli vsetci na nohach. Nasi si ale vcera vyhrat nezasluzili
info pre vsetkych co sa chystaju na hokej:
http://hokej.sme.sk/c/5874077/na-stadio ... ratmi.html
http://hokej.sme.sk/c/5874077/na-stadio ... ratmi.html
Tu to tak bolo vzdy, ja som si hovoril, ze dopozeram uz len z principu a oplatilo sa. Ked niekto odisiel, tak je to len jeho vlastna hanba, keby tak odisli vsetci fanusikovia aj zo stadiona, tak hokejisti nedaju ani tie 3 goly.konyk87 napísal:Hmm...10 strán plných nadávok na náš tím a následného chválenia zníženia na 3:4 od tých istých userov...Navrhujem ich blokáciu do konca MS, nech sa podobná situácia neopakuje...Podobné situácie boli aj v podniku, keď za stavu 0:4 asi polovica ľudí odišla, že to nemá zmysel, že na čo tam vôbec tí hráči išli a podobne...O čom to je? Ja nie som nejaký extra fanúšik, predstava, že v horizonte piatich rokov sa môže stať, že vypadneme do B-kategórie sa mi nezdá úplne nereálna, ale neprestávam im veriť a fandiť za ľubovoľného stavu, aj keď občas príde po veľkých očakávaniach ešte väčšie sklamanie (napr Vancouver)...
Nemci nás porazili zaslúžene. Zdá sa, že Uwe Krupp vie čo robí a 4. miesto z minulého roka nebola len náhoda. Taktiež to nie je tak akoby nás Nemci porazili po prvýkrát. Ich systém bol prepracovaný a efektívny, zatiaľ čo náš bol skôr efektný.
Pozitívne je, že sme to tak nejak nevzdali a trošku to zdramatizovali. Negatívum bola naša obrana, ktorá bola dojímavá.. Jediný, ktorý niečo ukazuje je Jurčina, inak je to strach a hrôza.
Otázka na Hanlona: Gáborík na pointe???
Pozitívne je, že sme to tak nejak nevzdali a trošku to zdramatizovali. Negatívum bola naša obrana, ktorá bola dojímavá.. Jediný, ktorý niečo ukazuje je Jurčina, inak je to strach a hrôza.
Otázka na Hanlona: Gáborík na pointe???
-
mirak2
Hardcore addict
na rozdiel od tejto slovenskej natury, taki francuzi vcera fandili svojim, roztlieskali cely stadion, aj ked ich team prehraval s kanadou 7:1 a ocividne sa bavili a nemal som ani pocit, zeby boli spiti
To je prave rozdiel medzi fanusikmi a "fanusikmi". Velka skoda, ze u nas je velky podiel tej druhej skupiny.
skoda tych nepremenenych sanci no.
Nemci, co strela, to gol. Tieto body nam budu chybat.
nahodne som sa ocitol aj v sky lounge s kamaratmi a to som este o 18:00 doma v BB sedel pri knihach a 20:20 uz v orange arene. Kamaratovi sa nedalo ist, tak nam dal listky.(720 eur stali vsetky) V tom istom sektore bol sulik, radicova, lancaric, harabin, kukan, lipshit, miskov, galko, krajcer....
A tie hostesky....
nahodne som sa ocitol aj v sky lounge s kamaratmi a to som este o 18:00 doma v BB sedel pri knihach a 20:20 uz v orange arene. Kamaratovi sa nedalo ist, tak nam dal listky.(720 eur stali vsetky) V tom istom sektore bol sulik, radicova, lancaric, harabin, kukan, lipshit, miskov, galko, krajcer....
A tie hostesky....
-
master23
Light Professional
po vcerajsej prehre som ani nebol nasraty, ale skor smutny, ze nam to nevyslo v tom konci. a skoda, ze to Demitra nedal v zaverecnych minutach.
ale najviac ma mrzi to, ze co budeme robit v nadstavbovej (osemfinalovej??) skupine. lebo ak neporazime Rusov, tak my si budeme prenasat 0 bodov, zatial co Nemci 6 bodov, a Rusi 3. a v tej skupine nas budu cakat s najvacsou pravdepodobnostou Fini (ratam 6 bodov), Cesi (3b) a Lotysi (0b). co su nesmierne tazke zapasy. a dost bude zalezat ci aj porazime teraz Rusov. ak nie, tak nase sance na postup zo skupiny E sa rapidne zmensia. ale nebude to neralne. je to este teraz tazke mysliet teoreticky koho musime porazit, takze bude najlepsie ak pojdeme od zapasu k zapasu a snazit sa porazit vsetkych.
ale opakujem, ak neporazime Rusov, tak nase sance klesnu. ale stale to bude realne. minimalne 2 vyhry budeme potrebovat, ak prehrame s Rusmi.
ale najviac ma mrzi to, ze co budeme robit v nadstavbovej (osemfinalovej??) skupine. lebo ak neporazime Rusov, tak my si budeme prenasat 0 bodov, zatial co Nemci 6 bodov, a Rusi 3. a v tej skupine nas budu cakat s najvacsou pravdepodobnostou Fini (ratam 6 bodov), Cesi (3b) a Lotysi (0b). co su nesmierne tazke zapasy. a dost bude zalezat ci aj porazime teraz Rusov. ak nie, tak nase sance na postup zo skupiny E sa rapidne zmensia. ale nebude to neralne. je to este teraz tazke mysliet teoreticky koho musime porazit, takze bude najlepsie ak pojdeme od zapasu k zapasu a snazit sa porazit vsetkych.
ale opakujem, ak neporazime Rusov, tak nase sance klesnu. ale stale to bude realne. minimalne 2 vyhry budeme potrebovat, ak prehrame s Rusmi.
Ale tak zas celý šampionát je o jednom zápase - štvrťfinále, okrem kanady tam nevidím nejaký super káder a aj výkony ostatných elitných reprezentácií neboli ktovieako skvele v doterajsom priebehu. Ja som optimista, do stvrtfinale sa hádam dostaneme a potom sa uvidí. 
S Rusmi musíme každopádne vyhrať. Ak by sme nevyhrali, do osemfinále si neprenesieme ani bod a to by bol dosť prúser. Verím, že už celý zápas bude o výkone z 3. tretiny s Nemcami a nie lážo-plážo a také trestuhodné zahadzovanie šancí.
ale ani Nemci... ten hokej co predvadzali sa nedal pozerat. Ale bol mega ucinny, premenili tutovky a vyhrali. Slovaci imho az privelmi kombinovali, v prvych tretinach malo strielali, a to sa nam vypomstilo. Urcite neboli nemci lepsim tymom, mozno len v obrane.Ing. FijoK napísal:Zapas s Ruskom bude podla mna jednoduchsi, pretoze Rusi hraju krajsi, kombinacny hokej a nevyckavaju zabetonovani vo vlastnej tretine. Proti takym superom sa vzdy hra tazko. Skoda vcerajska, nasi hrali pekne, ale treba hrat od prvej minuty... :-/
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
no tak ja si myslim, ze Nemci mali system, ale zaroven mali kopeeeec stastia. vsetko co mali dali (okrem najazdu). nechytatelne strely a slaba obrana. Snad sa daju nejako dokopy. My sme mali smolu, hrali sme zle v druhej tretine. Nechapal som vsak, preco daval na presilovky vzdy tych istych precitanych hracov. Akonahle prisiel Nagy, Ruzicka a spol, Nemci nevedeli co na nich hrat a razom bolo znizene.
Skoda Demitrovej sance par minut pred koncom po Hossovej prihravke
Skoda Demitrovej sance par minut pred koncom po Hossovej prihravke
No takze vyjadrim sa aj ja.
Nemci hrali efektivny, ale dost nudny hokej. Podla mna proti takej Kanade by takyto hokej urcite neuhrali. Cakat vo vlastnej tretine, popripade v strednom pasme na chyby alebo stratene puky a potom rychlo do breaku. Avsak nase chyby prave v defenzive a strednom pasme, v ktorom sme pomaly nahadzovali puky, alebo nadarmo spomalovali im pomohli k vitazstvu. Nevravim, ze sme hrali uplne zle, ale ta 2. tretina mohla byt urcite lepsie zahrana. V 3. tretine sme ukazali ako sa ma hrat presilovka, nie len stale kombinovat okolo ich "domceka". Ale snazit sa preniknut pred branu kde sa daju dorazat puky. Skoda tej strely Gaborika na zaciatku, kde bolo trafene brvno. Mozno by to uplne zmenilo priebeh zapasu. Myslim ze toto nam trocha otvorilo oci, lebo hrame o tie 3 body s Rusmi a kazdopadne verim vo vitazstvo.
Nemci hrali efektivny, ale dost nudny hokej. Podla mna proti takej Kanade by takyto hokej urcite neuhrali. Cakat vo vlastnej tretine, popripade v strednom pasme na chyby alebo stratene puky a potom rychlo do breaku. Avsak nase chyby prave v defenzive a strednom pasme, v ktorom sme pomaly nahadzovali puky, alebo nadarmo spomalovali im pomohli k vitazstvu. Nevravim, ze sme hrali uplne zle, ale ta 2. tretina mohla byt urcite lepsie zahrana. V 3. tretine sme ukazali ako sa ma hrat presilovka, nie len stale kombinovat okolo ich "domceka". Ale snazit sa preniknut pred branu kde sa daju dorazat puky. Skoda tej strely Gaborika na zaciatku, kde bolo trafene brvno. Mozno by to uplne zmenilo priebeh zapasu. Myslim ze toto nam trocha otvorilo oci, lebo hrame o tie 3 body s Rusmi a kazdopadne verim vo vitazstvo.
-
mirak2
Hardcore addict
btw som pozeral icetimes...ruzicka odohral zhruba 3 minuty v 3. tretine a mal +2, nahradil radivojevica...zeby mal pista formu len ju neukazuje na treningoch a tym padom sedi ako 13. utocnik?
-
17
Light Professional
PODLA MNA by mal hravat Ruzicka namiesto Radivojevica a Marcel Hossa tam nema co robit, je tam len kvoli tatinkovi, ktory je asistent trenera. Celkom urcite mali zobrat Bartovica, ktory je snad este rychlejsi jak torpedo.
Inak, neviete ako to vyzera s Visnovskym a jeho zajtrajsim potencialnym nastupenim?