Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV PESNIČKY
-
@ndy
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Re: Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV PESNIČKY
beyma: toto?
[youtube]YeHAa9EiaeU[/youtube]
@ndy to je onoo, perfekt odhad uznavam ta dikes moc!!!
-
seth82
Darca
Okay, už ma to strašne súloží, neviem nájsť názov tohoto songu (ide o Drum n Bass, to len pre info), z odposluchu som skúšal gúgliť variácie toho textu spievaného ženským hlasom, ale bezvýsledne...Pasáž, na ktorú sa dotazujem, je od začiatku videa prakticky až do 1:40...sorry za debilnú kvalitu (dá sa zapnúť aj HD), ale to som už bol pod parou, keď som to natáčal...
-
johny17
Medium Star
Zdravíčko páni a dámy 
Mám pre vás všetkých challenge
Neviem či to tu je niekde, resp. či to niekoho napadlo
Ale hľadám song,
resp. je to jingel či niečo také, ktorý sa hraje na každých MS v hokeji na začiatku stretnutia, na začiatku a konci tretín a potom pri vyhlasovaní najlepších hráčov.
Ak viete na čo myslím, tak kde to zohnať?
Mám pre vás všetkých challenge
Neviem či to tu je niekde, resp. či to niekoho napadlo
resp. je to jingel či niečo také, ktorý sa hraje na každých MS v hokeji na začiatku stretnutia, na začiatku a konci tretín a potom pri vyhlasovaní najlepších hráčov.
Ak viete na čo myslím, tak kde to zohnať?
-
DAMON88
Professional
johny skus niečo na youtube najsť určite najdeš z hokeja a potom ti lahšie niekto helfne 
a ja mam otazočku na tuto pesničku http://www.facebook.com/video/video.php ... 1533632282 je to na FB inde som to nenašiel
//autoeditácia príspevku (04 Máj 2011, 19:54)
sorry slepý som
Far East Movement - Girls On the Dance
a ja mam otazočku na tuto pesničku http://www.facebook.com/video/video.php ... 1533632282 je to na FB inde som to nenašiel
//autoeditácia príspevku (04 Máj 2011, 19:54)
sorry slepý som
Far East Movement - Girls On the Dance
Ahojte,potrebujem poradiť. Už dlho hľadám pesničku zo STEP UP 2. Je to taká pomalá,tesne pred koncom, ked už spolu nechceli tancovať a nesedeli spolu pri tom stole. Spieva to baba ako keby aj zo zborom. Strašne sa mi páči a budem veľmi rada, ak mi niekto poradí.
dakujem 
mozno trosku netradicne hladam nejaku melodicku pripadne aj vianocnu or jazzovu americku piesen co spieva nejaky typek s hrubim hlasom ...ak viete poradit skuste
JuDi : ja ti viem tolko poradit, daj do googla ze step up 2 soundtracky alebo slovo theme, takto by si to mohla najst, ja bohuzial nemam net tak to neviem pozret
JuDi : ja ti viem tolko poradit, daj do googla ze step up 2 soundtracky alebo slovo theme, takto by si to mohla najst, ja bohuzial nemam net tak to neviem pozret
Ahojky, nepozná niekto názov piesne, kde spievajú dve baby - blondínky, oblečené od hlavy po päty v bielej kožušine, v zasneženej prírode a tuším tam boli aj kone. Nebolo to nič anglické - bol to zvláštny jazyk, niečo ako nórčina, či fínsky, alebo grónsky.
hľadám túto pesnišku len neviem názov absolútne
.
tu je video, v minúte 06.15 sa hraje
tu je video, v minúte 06.15 sa hraje
Kód: Vybrať všetko
http://www.youtube.com/watch?v=GpIfcPx7JXU&feature=player_embedded#at=384-
JeffHardyy
Light Professional
Taio Cruz - Dynamitemajkone napísal:hľadám túto pesnišku len neviem názov absolútne.
tu je video, v minúte 06.15 sa hrajeKód: Vybrať všetko
http://www.youtube.com/watch?v=GpIfcPx7JXU&feature=player_embedded#at=384
jeffhardy dakujem
Síce si neočakávam, že mi niekto poradí, ale skúsim to...
Na České Televizi chodia občas reklamy na hudobné CD alebo DVD...Počas nej púšťajú aj ukážky tých skladieb a v jednej sa spieva niečo v zmysle "tvé oči když záři", ale nemusí to byť presne...Jediné, čo som s podobným textom našiel bolo Hey Jude od Marty Kubišovej, ale to sa na to nepodobalo, navyše túto pasáž spieva chlap...Videl som to už mnoho krát, ale odkedy ju hľadám, tak samozrejme nie...
A keď už sem píšem, tak skúsim ešte jednu - pred pár rokmi, keď dávali večer na ČT2 zostrihy z Tour de France, tak táto pesnička bola v zvučke, viac neviem, možno si niekto spomenie...
Na České Televizi chodia občas reklamy na hudobné CD alebo DVD...Počas nej púšťajú aj ukážky tých skladieb a v jednej sa spieva niečo v zmysle "tvé oči když záři", ale nemusí to byť presne...Jediné, čo som s podobným textom našiel bolo Hey Jude od Marty Kubišovej, ale to sa na to nepodobalo, navyše túto pasáž spieva chlap...Videl som to už mnoho krát, ale odkedy ju hľadám, tak samozrejme nie...
A keď už sem píšem, tak skúsim ešte jednu - pred pár rokmi, keď dávali večer na ČT2 zostrihy z Tour de France, tak táto pesnička bola v zvučke, viac neviem, možno si niekto spomenie...
konyk: pochybujem ze to bude ono ale lepsie ako nic
veru nie
to, čo myslím sa mi podobá na tears in heaven, ale nie som si istý, či to je tá melódia lebo je to fakt len kúsok...každopádne ďakujem za snahu...
konyk87 - nie je to Janek Ledecký ?
Nie, ale tiež ďakujem za snahu 
ahoj,potrebovala by som zistiť názov jednej pesničky...ale bude to ťažké lebo jedine čo si pamätám je,že sa hrala niekedy v roku 2008 alebo 2009 a klip sa začínal nejak tak,že ten chlap čo to spieval sedel na takej červenej posteli a asi bolo v názve tej skupiny nejaké číslo ale to neviem na 100%.bola to taká pomalšia vec.dakujem
-
JeffHardyy
Light Professional
ak by náhodou niekto vedel aký to je remix
vopred dakujem
jeffhardyy
Morandi - Angels
Morandi - Angels
-
JeffHardyy