Zamilovaný do vydatej s dietatom

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Rixsus
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Zamilovaný do vydatej s dietatom

Príspevok od používateľa Rixsus »

aj tak mozeme nesuhlasit kolko len chceme aj tak si urobi po svojom... :)

osobne neznasam takychto ludi... aj chalana aj babu... byt jej manzelom sa rozvediem a nech si teraz uzije ten druhy... :D:D:D bola by aspon sranda... ja viem ze som hnustny... vsetci pisete ze ak sa nechce rozviest tak to nema cenu... ale ona sa 99.9999% nechce stale rozviest... to aspon citim z toho co tu je napisane iba si tak uziva.... ktora rozumna baba zahodi celkom spokojny zivot(hadam neni tyrana) pre nejake prchave pobluznenie... asi ziadna a ak aj hej... tak taku nema cenu riesit lebo by ti to spravila urcite tiez ako sa tu uz par krat spomenulo....

keby nieco od teba cakala tak ta vedome tlaci nech sa vyjadris ale ked to necitis si iba jedna z rybiek v rybniku ;) si si uzil dost teraz je cas odist....
ako ultimatim jej mozes dat rozvod alebo ja... ale hadam vsetci vieme co si vyberie :) a aj keby si vybrala cistou naaaahodou teba nebude mat silu to dokoncit...

sak toto je klasicky pripad... ja viem ze sa opakujem ... ale fakt neznasam ludi ktori vedia co robia neni spravne a vedia si to pekne pred sebou ospravedlnit...

tak moj nazor... si celkom v zlej situacii kazde tvoje rozhodnutie skonci zle jedine co mozes ovplyvnit je ako zle skoncis...
Lorino18
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lorino18 »

hej je to tak chalani dakujem asi som ja ten co prehra ako vzdy a na plnej ciare!!!
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Lorino18 napísal:hej je to tak chalani dakujem asi som ja ten co prehra ako vzdy a na plnej ciare!!!
No, ak si čakal podporu typu : Jasné, choď do toho ! alebo : Ja na tvojej strane by som neváhal ani sekundu a povedal by som jej manželovi, čo je vo veci a nech ide kade ľahšie a ju nechá tebe.... Bohužiaľ, my sme nestranný pohľad ktorý vyplýva z danej situácie v rámci morálnych (a správnych) pravidiel :)
Merco_
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Merco_ »

Je to choré srať sa niekomu do manželstva :/
Filipito
Darca
Darca

Zamilovaný do vydatej s dietatom

Príspevok od používateľa Filipito »

Merco ale kdeze prenho je to osudova internetova laska!
Uplny kok*tizmus, esteze ten jej chlapec je maly lebo ja na jeho by som ti neako velmi ublizil, s kamaratmi alebo aj otcom. Ze manzel je cudny? Ked niekde pracuje a zena mu pri dietati robi obecnu ku*vu a mozno ani o tom nevie. Ruky prec od takej zeny...
Lorino18
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lorino18 »

Nic nevies neries ok .nepochopis to lebo si take nezazil a ani jeden z vas .ale aj tak si budete riesit svoje.Je alhke napisat je ku... poznas ju jej zivot cely??nie tak tisko keby si tak zmenis nazor hned keby si zazil to co mi tak pochopis nejde o to ze internetova laska ta bola skutocna aj v reale taka aka moze najsionejsia byt medzi zenou a muzom ale vy ste taku este nezazli tak preto toto vsetko ale chapem ,ja som tiez neveril ze moze takato laska existovat no zisitil som ze hej a nelutuje to ani jeden z nas !!!!!!!!a nikdy nebude!!!!Aj ked pojdeme od seba.v srdciach budeme stale navzdy!!!Keby to bola obycajna laska tak nedovolim si vstupit do vztahu kedze je vydata nechceli sme to ani jeden ale stalo sa zazili sme vela krasnych chvile nemyslim sex,jednoduche veci ale uz to netreba rozoberat vazne bo ako som povedal kto nezazil nevie,sudi iba podla toho co je spravne.laska vyhrala a isli do to rizika .No a vyzera to ze laska ostane iba tam v nasich srdciach uvidi sa co zivot prinesie ,nikto nevie co ani mi sme nevedeli ze sa stretneme ze sa zamilujeme do seba az tak strasne,ze sme porusili pravidla

Keby ste zazili viete o com hovorim ale bohuzial nie
Waldo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Waldo »

to este aj laska sa deli na osudovu a obycajnu? :lol: Sakra tu sa toho clovek podozveda.
Merco_
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Merco_ »

Inak nechápem, aký má vóbec význam táto téma keď oni ti dajú rady ale ty im všetko vyvrátiš ? Tak buď jej povedz že nech sa rozhodne medzi jej manželom a tebou alebo sa na to vyser ( ja viem ľahko sa to hovorí )...ale nemožeš sa aj ty donekonečna trápiť
Shark_360
Star
Star

Príspevok od používateľa Shark_360 »

Ked mala za cely zivot troch, tak sa nediv, preco podvadza svojho muza. Na kazdeho casom pride chut spoznat "vzrúšo" z One night stand. Ako to prislo, tak to odide. Nema to perspektivu a nemas 40, aby si sa musel orientovat na zadane mamicky.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Laska a laska..tares jednu choboinu za druhou. Kazdy vztah ma na zaciatku zonu mavpicizmu a vsetko vtedy sa zda nadherne atd. By som ta chcel vidiet, ked by sa s terajsim rozisla a ty by sa musel starat o deti a podobne. Jej sa dobre sexuje, ked ju manzel zanedbava..Ale neboj casom to zacne aj s tebou brat ako stereotyp.
takychto laskarov najdes na kazdom kroku..a po par mesiacoch ich vidis trieskat si hlavu, ze aky boli sprosty.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Lorino18: Nikto z nás Ti nechce zle poradiť. Pýtal si sa, odpovedáme. To, že sa tie odpovede blbo čítajú, je už druhá vec.
Lorino18 napísal:aka moze najsionejsia byt medzi zenou a muzom ale vy ste taku este nezazli tak preto toto vsetko ale chapem ,ja som tiez neveril ze moze takato laska existovat no zisitil som ze hej a nelutuje to ani jeden z nas !!!!!!!!a nikdy nebude!!!!Aj ked pojdeme od seba.v srdciach budeme stale navzdy!!!
Daj si facku... Ako keby som počúval ufňukané 16 ročné EMO. Nie je to môj štýl, no inak Ti to už povedať neviem. Používaš vzletné termíny a definitívne frázy a pri tom nikto nevieme, čo nás zajtra čaká. Po čase sa na to sám budeš pozerať s nadhľadom.
bucuresti
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bucuresti »

Neviem ale myslim ze keby bola nespokojna s manzelom tak ak by sa s nim najskor rozviedla, respektive porozpravala a riesila problem :) Mozno naozaj len caka ze sa jej manzel zacne skor venovat. A ty si len ten treti ...Zo svojho okolia poznam ze ked dvom to neklapalo tak sa rozviedli a zena nechcela o chlaapovi urcitu dobu ani pocut, uz co sa deje potom je ine...takto by mala asi zmyslat aj tvoja priatelka a tiez sa mi nelubi ze zoznamka cez internet.. si zalubeny az po usi tomu tu chapeme ale asi do nespravnej zeny.

Osobne som taky typ ze keby som bol zenac a zena by sa mi nevenovala a mali by sme dieta tak najskor by sme spolu museli rozpravat a vyriesit , ale urcite by som si nehladal nejaku inu a ved na co? Ak by sme sa mali rozviest tak by sme sa rozviedli ale taktiez by som nechcel o zene urcitu dobu pocut... Myslim tvoj pribeh je ako americky film...
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Este napis, ze jej kupujes dake vecicky, ci financne podporujes a sme za vodou..Vsak naco opustit a rozviest sa, ked moze mat chlapovu vyplatu a pritom chalana s ktorym si uzije.. Ta zena vie co robi..
kathleen
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa kathleen »

bud ta zena je sama nezrela a nevie co so sebou, alebo je zufala a nevie co so sebou. ale ked sa doteraz nevedela postavit k situacii realne (riesit manzelsku krizu, prip. rozvod), tak sa ani v buducnosti realne nepostavi. (ked bude materialne, citovo aj fyzicky uspokojena.) to, ze ste sa stretli a rozumiete si, mohol byt zaciatok normalneho priatelstva alebo skuska vasich charakterov. ale o laske sa asi tazko da hovorit. a je jedno, ci to uz niekto zazil, ci nie. proste si sa zamotal, tak sa cim skor spamataj a zivot ide dalej.
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Tak, že si ťažko zamilovaný, to beriem. Totižto "byť zamilovaný" neznamená "milovať". Predsa len sa stretávate, nemusíš s ňou žiť, financovať ju (predpokladám, že je ešte na materskej), a žiť s ňou všedný život.

Ale že ti nevadí, že ona podvádza vlastného manžela a nepovedala ti to už od začiatku a teda klamala...

Nie, že ty rozbíjaš rodinu (zrejme nie si prvý ani posledný jej "priateľ" ), ale ona si rozbíja rodinu tým, čo robí.
Ak jej manžel venuje málo pozornosti, má to riešiť s manželom.
ak manžel o vzťah záujem nemá, môže sa rozviesť. Ale ak sa rozvedú, tak nie kvôli tebe, ale preto, lebo im dvom by to neklapalo.

Najmožnejší scenár je ten, že pre manžela nie je vzácna a teda jej nevenuje toľko pozornosti, kdetož ty by si pre ňu zniesol modré z neba. Teraz je aj ona tebou posadnutá a kašle na všetko ostatné, ale čoskoro sa aj teba nabaží, jednak budeš chcieť asi niečo viac než nejaké stretnutia, čo jej by už nevyhovovalo a možno časom by si našla ďalšieho "záhradníka".

Ťažko súdiť,ale používaj aj rozum, aj keď si tak ťažko zamilovaný.
Nech si ona hlavne rieši svoje manželstvo, potom teba. A ak manželstvo si nevyrieši, tak sa stiahni. Takto si vlastne len ten "druhý" a tým zrejme aj zostaneš.

Ak sama nevie, čo chce, tak jej daj čas, pričom s ňou za ten čas nespi, nestretávaj sa s ňou, nech si sama premyslí, čo vlastne chce. Či sa chce pokúsiť ešte o svoje manželstvo, alebo nechce a chce teba.
Napísať odpoveď