Ste za to, aby sa celosvetovo bojovalo proti terorizmu?
Re: Ste za to, aby sa celosvetovo bojovalo proti terorizmu?
PakiTV odvysiela dva roky staru fejk fotku bin ladina a uz je to zrazu v kazdom mediu na svete... aspon vidno, ake su tlacove agentury sproste a ako si overuju fakty. treba si pockat s akym dokazom vyrukuju amici, potom mozme hodnotit.
-
P3Bo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
usama je velmi charizmatický človek. Pozri sa on jediný zo svojich súrodencov ktorí sú spojencami USA sa vysral na peniaze a šiel bojovať do Afganistanu. Ťažko povedať kde je teraz Ahmedinedžád povedal že je vo washingtone - nemyslím si však že je na dne mora : )SRneC napísal:inak z Osamu vyzaruje podla mna neskutocny pokoj a dobro, nezda sa vam?
tuto temu nemam velmi dobre zmapovanu, boli tu nejake odkazy tykajuce sa jeho absolutne ziadnou spojitostou s terorizmom?
Dakujem
počkať... vy ho tu teraz idete obhajovať aký je on dobrý a charizmatický človek? To, že sa vie ksichtiť na fotke ešte neznamená, že je dobrý človek! Však, pre boha, kvôli nemu zomreli množstvá nevinných ľudí!
tak ja som nevedel ze ste spoluziaci z 8 rocneho gympla, ja ho osobne nepoznam a nic okrem jeho fotky alebo videa som este nevidel 
-
P3Bo
Guru wannabe
Jeho zásobovala amerika už veľmi dlho a robila z neho veľkého geroja to že nesleduješ politiku USA nie je môj problém . Ládinovci boli veľký kamaráti s americkými prezidentmi. Tak si odpusť to navážanie do mňa,Shwollo napísal:počkať... vy ho tu teraz idete obhajovať aký je on dobrý a charizmatický človek? To, že sa vie ksichtiť na fotke ešte neznamená, že je dobrý človek! Však, pre boha, kvôli nemu zomreli množstvá nevinných ľudí!
Takže...čo vláda USA vyhodí do luftu tentokrát?Šéf CIA Leon Panetta podľa Reuters povedal: „Aj keď bin Ládin je mŕtvy, al-Káida nie je. Teroristi sa takmer celkom isto pokúsia pomstiť.“
Lenže ja tu nehovorím o jeho bratoch ale o ňom!P3Bo napísal: Jeho zásobovala amerika už veľmi dlho a robila z neho veľkého geroja to že nesleduješ politiku USA nie je môj problém . Ládinovci boli veľký kamaráti s americkými prezidentmi. Tak si odpusť to navážanie do mňa,
-
javatar
Hardcore addict
treba pozriet tam kde niekto ukryva velke zlate rezervy (ako vo WTC) aby sa opat "nie vsetko naslo"...rados915 napísal: Takže...čo vláda USA vyhodí do luftu tentokrát?
-
P3Bo
Guru wannabe
A o kom ja vravím ? http://www.fromthewilderness.com/free/w ... shbin.htmlShwollo napísal:Lenže ja tu nehovorím o jeho bratoch ale o ňom!
Bin ladin bol americký agent nechápeš to ? On im vyhral vojnu proti sovietom svojho času a amíci ho milovali lenže potom sa niečo stalo. A či zomreli kvôli nemu nevinní ľudia ? Vo WTC ? Kvôli nemu ?In the words of CIA's Milton Beardman "We didn't train Arabs". Yet according to Abdel Monam Saidali, of the Al-aram Center for Strategic Studies in Cairo, bin Laden and the "Afghan Arabs" had been imparted "with very sophisticated types of training that was allowed to them by the CIA"
Takže ho zabili len tak? Lebo nemali čo robiť? On nikomu neublížil, nikomu nič nespravil, len si pokojne žil svoj život a zrazu došli amíci a zabili ho?
Nie, ja to vidim tak, ze ked je pravdiva konspiracna teoria, tak ho teraz zrejme nezabili, len to potrebovali uzavriet. Ked je pravdiva oficialna verzia, tak si smrt zasluzil a pravdepodobne ho aj zabili, alebo aspon previezli do USA, kde z neho chcu nieco dostat.
Konspiracie a oficialne verzie by sa nemali kombinovat
A z toho co zatial vyslo v novinach jeho smrt vobec nie je potvrdena. S istotou vieme iba to, ze sa v tej vile strielalo.
Momentalne si netrufam odhadnut aka je pravda, istota bola iba pri fotke, ostatne veci su podozrive, no treba ich brat tak, ze este neexistuju dokazy na ich potvrdenie alebo vyvratenie.
Konspiracie a oficialne verzie by sa nemali kombinovat
Momentalne si netrufam odhadnut aka je pravda, istota bola iba pri fotke, ostatne veci su podozrive, no treba ich brat tak, ze este neexistuju dokazy na ich potvrdenie alebo vyvratenie.
pravdu sa aj tak asi nedozvieme
.
✓ Saddam Hussein ✓ Osama Bin Laden ☐ Róbert Fico
✓ Saddam Hussein ✓ Osama Bin Laden ☐ Róbert Fico
no kolko zomrelo?Shwollo napísal:počkať... vy ho tu teraz idete obhajovať aký je on dobrý a charizmatický človek? To, že sa vie ksichtiť na fotke ešte neznamená, že je dobrý človek! Však, pre boha, kvôli nemu zomreli množstvá nevinných ľudí!
Ak budeme brat oficialnu verziu o utokoch na WTC za pravdivu, tak niekolko tisic+treba pripocitat dalsie obete utokov Al-Kaidy.
.. no tak na čo čakáte? Šup do toho
Teraz neviem či žartuješ alebo...slay napísal:Ja neviem čo sa tu dohadujete, dnes keď chce človek vedieť skutočnú pravdu, jediné čo musí spraviť je napísať do Googlu heslo "Truth about (..doplniť čo vás zaujíma..)".
.. no tak na čo čakáte? Šup do toho.. som si istý, že do dvoch hodín od oficiálnej správy už bola skutočná pravda odhalená
Re: 11. september 2001 - USA - vsetko je to klamstvo!
tak myslim že ak by ho aj našli tak ho niekde držia a vypočúvaju a nie hned zabiju a po druhe a keby aj bol mrtvy ?? a čo ? bin ladin je len bábka ako obama ako radičova , su to bábky ktorým rozkazuju velke spoločnosti , v amerike su to ropne spoločnosti, aj bin ladina stvorila ropna spoločnosť , takže si myslim že je uplne jedn oči je mrtvy alebo nie !!
nj co, ze zabili jeho, nic sa tym nemeni, ale aj to je cudne, hned ho zpopolnili a vysipali do mora. A tie videa co boli v spravach jak AMici oslavovali
no som sa musel smiat.